Intro

zgodovina stav 1xBet: kako pregledati, izbrisati in obnoviti?

История ставок 1хБет
Vse uporabnikove stavne transakcije so zabeležene na spletni strani. Ogledate si jih lahko v razdelku “Zgodovina stav”, do katerega lahko dostopate prek osebnega kabineta stavnice. Na ta način lahko uporabniki najdejo vse ključne informacije o preteklih stavah, ne da bi preverjali kupone pri 1xbet. Včasih pa lahko igralci zaradi neprevidnosti izbrišejo zgodovino stav na 1xbet. Zato se sprašujejo, kako jo obnoviti. Odgovor najdete na naši spletni strani.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako si lahko ogledam zgodovino svojih stav pri 1xBetu?

Po sklenitvi stave na spletni strani stavnice se ustvari kupon. Ti imajo edinstveno številko, s katero lahko preverite zgodovino svojih stav, ne da bi se prijavili na 1xBet. Ta možnost je dobra, kadar igralci stav ne sklepajo na svojem računalniku. Doma pa lahko ob stalni prijavi na stavniški portal prek osebnega računa preverite zgodovino stav 1xbet. Za ogled preteklih kuponov in iskanje rezultatov stav se morate prijaviti na spletno stran. Nato morate v svojem osebnem kabinetu oditi v razdelek “Zgodovina stav”. Tu so vsi kuponi predstavljeni na seznamu. S klikom na kupon se bodo odprli dodatni zapisi o tekmah. Če želite med več deset ali več sto drugimi najti želeni listek, lahko uporabite priročen filter.

Kako lahko izbrišem svojo zgodovino stav v 1xBetu?

Igralci lahko želijo izbrisati eno stavo ali celotno zgodovino stav pri 1xBetu. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika v razdelku Zgodovina stav to ni težko storiti. Po obisku zgornje strani morate na seznamu poiskati želeno stavo. Če je stav veliko, vam bo v pomoč filter. Ko kupon najdete, morate v orodni vrstici klikniti na gumb “Izbriši”. Po potrditvi operacije bo stava izbrisana iz zgodovine. Če želi igralec izbrisati zgodovino stav v storitvi 1xBet, mora izbrati vse dogodke s klikom na ustrezen gumb v orodni vrstici. Naslednji korak je klik na gumb “Izbriši”. Po tem bodo izbrisani vsi razpoložljivi kuponi v zgodovini История ставок 1xBet

Kako lahko obnovim zgodovino stav v storitvi 1xbet?

Potem ko je igralec namerno ali po pomoti izvedel operacijo brisanja v 1xbet, jih ni tako enostavno dobiti nazaj. Stave ne končajo v košarici, od koder jih je mogoče vrniti. Takoj se izbrišejo iz igralčevega profila. Zato lahko zgodovino stav 1xBet v osebni omarici obnovi le podporna služba stavnice. Vendar pa obstaja tudi druga možnost, kako vrniti zgodovino stav v storitvi 1xBet. V ta namen lahko uporabite možnost “Zahtevati zgodovino”, ki se nahaja na isti strani. Po obdelavi zahteve bodo vsi podatki o sklenjenih stavah poslani stavniku na elektronski naslov, ki je naveden v profilu. Tako bo igralec lahko videl vse izide stav, sklenjenih na spletnem mestu. Opozoriti je treba, da igralec ne more izbrisati svoje zgodovine stav, ne da bi izbrisal svoj profil. Vendar pa bo račun nekaj časa na strežniku na voljo tudi v primeru goljufije igralca. Zato morebitnih goljufij pri stavah, kot so na primer stave na vilice, ne bo mogoče skriti.

Pomembne novice