Intro

1xbet Malawi

Športne stave so v Malaviju zakonita zabava in so med domačini zelo priljubljene. Edina licencirana stavnica v državi je Premier Bet, ki zdaj svoje storitve ponuja tudi prek spleta. Vendar se lahko malavijski stavniki obrnejo tudi na tuje stavnice, saj ponujajo višje kvote in bunose, ki povečujejo dobitke. In prav stavnica 1xbet Malawi je predmet današnjega članka.

Igralne možnosti pri 1xbet

Po uspešno opravljeni registraciji vas čaka bonus do 100 €/$, ki je med najvišjimi v spletnem okolju. Ta se le še dopolni s tekočimi bonusi, ki vas čakajo med naslednjimi stavami. Pri 1xbetu lahko igrate ne le casino poker ali ruleto, temveč tudi sklepate stave z nekaterimi najvišjimi kvotami pri stavnicah. Preprosto in hitro razumljivo spletno stran dopolnjuje mobilna aplikacija, s katero imate nadzor nad svojimi stavami in dobitki

Spletne stave v Malavi

Kot smo omenili na začetku, je Premier Bet ena od edinih licenciranih stavnic, ki je do nedavnega ponujala le realne stave. Spletno okolje je v tej družbi novost, zato se domačini raje obrnejo na tuje ponudnike, ki imajo več izkušenj in višje kvote. Spletno okolje v državah ni posebej regulirano, zato se splača poiskati preverjene tuje stavnice, med katere spada tudi 1xbet Malawi. Med najbolj priljubljenimi športi v državi so nogomet, atletika in tudi netball.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Malawi

Najlažji način vplačila je z Visa, MastedCard in tudi Maestro. Druga možnost so elektronske denarnice, ki se uporabljajo tudi za spletne nakupe in zato ne pritegnejo toliko pozornosti vaše banke, ki lahko te transakcije oceni negativno. Primeri so E-Pay, B-Pay ali FastPay, na spletni strani 1xbet pa lahko najdete tudi številne druge. Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji kriptovalut, saj pri 1xbet Malawi niso pripravljeni le na Bitcoin, temveč tudi na alternative, ki so vse bolj priljubljene. Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje našega članka, in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice