Intro

1xbet v Iranu

Igre na srečo so v Iranu prepovedane v vseh oblikah Obstajata dva glavna razloga, zakaj domačini v Iranu nikoli ne bodo igrali v pravi igralnici ali stavili na pravem igralnem pultu. Prvič, gre za zakone, ki prepovedujejo igre na srečo, pa tudi zaradi vere, ki jo častijo domačini. Islamska vera ne dovoljuje te oblike zabave za vse vernike. Po drugi strani pa je tukaj 82 milijonov prebivalcev in vsi ne poznajo te vere. In prav za njih je tu naš članek, v katerem vam bomo povedali, pri kom lahko stavite in dobite ne le najboljše kvote, temveč tudi bonuse, ki jim ni para.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Na trgu lahko najdemo številne stavnice, ki sprejemajo stranke iz Irana. Vendar je med našimi priporočenimi tudi 1xbet, ki zna poskrbeti za svoje stavnike in na enem mestu združuje najboljše iz sveta stav. Prvi korak je preprosta registracija, ki traja le nekaj minut in vam bo razkrila bonus do 100 €. Ta znesek vam bo 1xbet nakazal ob prvem vplačilu, poleg tega pa vas čakajo še drugi stalni bonusi. Tu ne boste našli le klasične igralnice z ruleto ali pokrom, temveč tudi športne stave na tekme po vsem svetu. V primerjavi s tem so kvote med najvišjimi, ki jih lahko dobite pri spletnih stavnicah.

Spletne stave v Iranu

Kot smo povedali na začetku, vera in zakoni prebivalcem prepovedujejo vse oblike iger na srečo. V Iranu ne boste našli pravih igralnic ali športnih agencij, ki bi sprejemale športne stave. Zato tukaj živeči stavniki iščejo tuje ponudnike, ki sprejemajo nove stranke z vsega sveta. To so preverjena podjetja, med katera lahko uvrstimo naš priljubljeni 1xbet, ki deluje po vsem svetu in se uvršča v sam vrh. Državnih blokad ali blokad ponudnikov ni, če pa želite ostati čim bolj anonimni, lahko uporabite enega od programov, ki lahko spremenijo vaš IP naslov in lokacijo povezave. Ta programa sta NordVPN ali WIndscribe, ki ju uporabljamo tudi sami.

Vplačila in izplačila na 1xbet Iran

Prva možnost so kreditne kartice Visa, MasterCard in tudi Maestro. Vendar pa morate to možnost upoštevati zaradi omenjenih zakonov in prepovedi. Druga možnost so elektronske denarnice, ki jih lahko uporabljate za druge dejavnosti kot za stave in ne pritegnejo toliko pozornosti vaše banke. Primera sta denarnici E-Pay ali B-Pay, ki ju lahko preprosto napolnite in uporabljate za vplačilo in izplačilo dobitkov. Druga možnost je Bitcioin, ki je ena od kriptovalut, ki jih sprejema 1xbet.Vse možnosti najdete v razdelku o načinih plačila na dnu strani. Poiščite pravo metodo, ki jo izberete za svoj depozit, in uživajte v bonusu, ki ga boste dobili na začetku pri 1xbet Iran. Veliko sreče vsem, ki ste prebrali do te točke.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice