Intro

Kako lahko stavim na 1xBet, če sem mlajši od 18 let?

Сайт 1хбет вход по СМС
Stavnica 1xbet z veseljem sprejema uporabnike iz različnih držav, ne da bi omejevala dostop do stav in iger na srečo zaradi državljanstva. Vendar se podjetje z uporabo licence registrarja iz Curacaa zavezuje, da bo upoštevalo splošno sprejeta načela poštene igre. Ta se nanašajo na pravilen izračun dobitkov, njihovo izplačilo in storitve za mladoletnike. Zato ni presenetljivo, da se med mladimi igralci pogosto pojavlja vprašanje “Kako staviti na 1xbet, če ste mlajši od 18 let?” V nadaljevanju vam ponujamo odgovor.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako lahko stavim pri 1xbet brez potnega lista?

Stavci se lahko pri 1xbet registrirajo brez potnega lista. Pravila stavnice tega ne prepovedujejo. Nasprotno, na ta način poskuša podjetje pritegniti nove uporabnike in poenostaviti postopek ustvarjanja računa. Ko se igralec registrira pri 1xBetu brez potnega lista, lahko na svoj račun nakaže denar. V tej fazi stavnica pogosto ne preveri identitete uporabnika. Zato lahko mladoletni igralci brez težav vplačajo depozit in nadaljujejo s sklepanjem stav.

Tako so stave na 1xbet brez potnega lista mogoče. Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite račun in opravite polog, pri čemer vam ni treba predložiti kopije potnega lista. Prav tako lahko položite različne možnosti stav in se preizkusite v igrah na srečo. Vendar pa se bo težava pojavila v fazi izplačila. Po prejemu zahtevka za izplačilo s spletnega mesta 1xbet je treba obvezno zahtevati preverjanje profila. V tem primeru je treba izpolniti kartico s podatki o sebi in predložiti kopijo nacionalnega potnega lista, vozniškega dovoljenja ali tujega potnega lista.

Če igralec nima potnega lista (je mladoletna oseba) ali se podatki med registracijo razlikujejo od podatkov v potnem listu (profil drugega igralca je bil zamrznjen), dvig denarja ne bo mogoč. Poleg tega lahko urad zamrzne ali popolnoma izbriše igralčev račun. Odločitev je odvisna od resnosti “kaznivega dejanja”. Če pride do takšne situacije, vam priporočamo, da se obrnete na ekipo za podporo 1xBet.

Правила БК 1xBet

Kako lahko stavim na 1xBet, če sem mlajši od 18 let?

V prejšnjem poglavju smo obravnavali, kdaj stavnica od stavnika zahteva podatke o potnem listu. Praviloma se to zgodi v fazi izplačila denarja z igralnega računa na osebni račun. Vendar ima družba pravico, da kadar koli zahteva preverjanje identitete. In to ne le tako, da pošlje kopijo potnega lista, temveč tudi tako, da se fotografira z dokumentom ob vašem obrazu.

Če zanemarimo redke primere, ko mladoletnik ne more opraviti vplačila, lahko vsak novinec stavi na 1xbet, če je mlajši od 18 let. Poleg tega lahko igralec pridobi velik dobitek z vplačilom športnih stav ali iger. Vendar pa je umik le-teh največja težava. V članku “Kako dvigniti denar iz 1xbet brez potnega lista” je opisan problem in možni načini za njegovo rešitev. Čeprav obstajajo možnosti, s katerimi lahko prevarate stavnico, pa vam te ne bodo vedno pomagale. Zato bo stavnica 1xBet, če se ugotovi, da je igralec mlajši od 18 let, blokirala račun. V najboljšem primeru bo zamrznjen do polnoletnosti, v najslabšem pa bo onemogočen.

V primeru, da je igralec mlajši od 18 let in se odloči, da bo poskusil igrati na spletnem mestu 1xbet in celo dobil dobitek, priporočamo, da se “prijavi”. Ko se obrnete na ekipo za podporo, se lahko dogovorite za zamrznitev računa. Če stavnica sama odkrije kršitve pravil portala s strani stavca, morda ne bo mogoče obdržati profila do 18. leta starosti. Ta bo trajno izbrisan.

Kako sklepati stave brez potnega lista?

Če se igralec že od mladih let zanima za športne stave, je najbolje, da uporabi emulatorje stav. Takšna spletna mesta lahko najdete na spletu (na žalost 1xbet začetnikom ne zagotavlja računa za goste). Z uporabo emulatorjev se lahko uporabnik nauči, kako pravilno napovedati rezultate dogodkov, pridobi ugled in izkušnje od uspešnejših igralcev. In kar je najpomembneje – na račun ni treba nakazati nobenih sredstev. Vse stave brez potnega lista so opravljene na račun virtualne valute. Vendar pa pri sklepanju takšnih stav tudi ni dobitkov.

Za ljubitelje iger na srečo lahko pri 1xBet uporabite demo različico. Za razliko od stav ima stavnica na voljo veliko igralnih avtomatov z demo različico. Zahvaljujoč temu lahko novinci preizkusijo igre in razumejo, katera je najprimernejša za stave v prihodnosti. Poleg tega stavnica za sklepanje stav v demo načinu ne zahteva potnega lista.

Pomembne novice