GGbet

GGbet_logo
Bonus

Aktualni bonus je na voljo na spletni strani stavnice.

Pregled stavnice GGbet

GGbet – prva stavnica za e-športe

Zgodovina stavnice GGbet se je začela leta 2016 z uvedbo spletne strani gg.bet. Tako so se lastniki podjetja odzvali na veliko zanimanje stavnikov za kibernetski šport in postali pionirji na trgu. To, kar so lansirali, ni bil ločen razdelek na spletnem mestu, temveč portal za igre na srečo, utemeljen na tekmovanjih v kibernetskem športu. Po neuradnih podatkih podjetje za stave prihaja iz Ukrajine. Lastnik Natus Vincere ali NaVi – najbolj znane organizacije za kibernetski šport v nekdanji Sovjetski zvezi s sedežem v Kijevu – je torej tesno povezan z lastnikom offshore podjetja, ki je lastnik GG.bet.

Kakor koli že, družba GGbet se aktivno promovira na trgu, sodeluje z večjimi organizacijami za e-šport in sponzorira vrhunske turnirje. To pisarni omogoča hitro povečanje števila uporabnikov. Vendar pa uspeh ne bi bil mogoč, če podjetje igralcem ne bi ponudilo nekaterih najboljših pogojev na trgu. Katere so prednosti in slabosti za igralce v pisarni? O tem bomo razpravljali v današnjem pregledu.

Licenca za spletno stran podjetja GGbet

Stavnica GGbet uporablja mednarodno licenco 8048/JAZ (uporablja se na spletnem mestu gg.bet), ki jo je izdal registrar iz Curacaa, in lokalna dovoljenja. Tako v Rusiji pisarna deluje na podlagi dovoljenja št. 24, ki ga je izdala Zvezna davčna služba (z dne 26. 6. 2012). To podjetju omogoča izvajanje dejavnosti iger na srečo. V tej državi upravlja tudi spletno stran na nacionalni domeni.

Imeti licenco je za uporabnike zagotovilo, da urad spoštuje standarde poštenega prirejanja iger na srečo. Če imajo igralci kakršne koli sporne težave, lahko v skladu s pogoji pogodbe za pomoč zaprosijo ekipo za podporo. Kako stopiti v stik s predstavniki stavnice GGbet, bomo obravnavali v enem od naslednjih razdelkov. Če vam podpora ni pomagala, se lahko obrnete na sodišče na Nizozemskem (če uporabljate mednarodno različico portala) ali na lokalna sodišča (če stavite prek spletnega mesta na lokalnem trgu).

Spletno mesto in aplikacije za stave GGbet

Spletna stran stavnice GGbet bo všeč tako novim kot izkušenim stavnikom. Ima sodoben dizajn v črno-beli barvi z dodatkom oranžne barve. Ta kombinacija je videti elegantno in izpolnjuje zahteve uporabnikov po črnih temah (čeprav lahko preklopite na svetle barve). Poleg tega so vse informacije berljive. Do želenih razdelkov lahko dostopate prek zgornjega in spodnjega menija ter uporabljate stranske pripomočke. Oblika je prilagojena vsem velikostim zaslona in se pravilno prikazuje v priljubljenih brskalnikih.

Funkcionalnost portala uporabnikom omogoča analizo dogodkov, sklepanje stav na različne izide, spletni ogled tekem, opravljanje prenosov itd. Stran je hitra, kar je prav tako vredno dodati k prednostim stavnice.

Poleg spletnega mesta GGbet igralcem ponuja tudi uporabo aplikacij za naprave Android in iOS. Povezave za prenos so na voljo v nogi: namestitveno datoteko za Android lahko prenesete s samega portala, za iOS pa z uradne tržnice. Zmogljivosti programov so enake. Z njihovo pomočjo lahko igralci opravijo večino operacij, ki so na voljo na spletnem mestu: uporabniki lahko sklepajo stave, upravljajo svoj račun, igrajo in stopijo v stik s podporo. Poleg tega se programi nenehno posodabljajo, njihova funkcionalnost pa se širi.

Registracija novinca pri GGbet

Prvi korak za nove uporabnike je ustvarjanje računa. Stavnica GGbet za razliko od svojih glavnih konkurentov ne ponuja več načinov registracije za igralce. Vendar pa postopek ustvarjanja računa ni zapleten in je sestavljen iz več korakov: izpolnjevanje obrazca na strani “Registracija”, vnos podatkov v osebni kabinet in predložitev kopij dokumentov za preverjanje identitete.

Omeniti velja, da stavnica GGbet podpira ducat valut za račun. To bo stavnikom omogočilo, da izberejo najboljšo možnost in ne bodo preplačali provizij med prenosi. Poleg tega preverjanje potnega lista ne traja dolgo. V tem času se lahko igralci seznanijo s funkcijami kabineta, portala in izberejo zanimive dogodke v predtekmovanju.

Promocija za uporabnike GGbet

Na strani “Bonusi” so objavljene trenutne in arhivske promocije podjetja GGbet. Tukaj so na voljo ponudbe za šport, kibernetske športe in igre na srečo. Na strani je v povprečju aktivnih do 10 promocij. Zahvaljujoč priročnim filtrom po vrsti nagrade in iskanju lahko najdete ponudbo, ki ustreza potrebam stavnika.

Ker stavnica GGbet pogosto posodablja svojo promocijsko ponudbo, vam priporočamo, da aktualne bonuse preverite na spletni strani pisarne. V času pisanja lahko igralci prejmejo:

  • Bonus za registracijo do 15000 rubljev*. Pripisan vašemu prvemu pologu v višini 100 %, vendar ne več kot določen znesek.
  • Vračilo denarja v višini 15 % za športne stave. Ob koncu meseca bo uporabnik prejel nagrado do 17000 rubljev*.
  • Zavarovanje za stave na elektronske športe. Zavarovanje za stave do 1000 rubljev*: v primeru izgube bo igralec prejel 100 % nazaj na bonus račun
  • Vračilo denarja 200 % na vplačila. V mesecu dni lahko uporabniki za vsako vplačilo zaslužijo do 14000 rubljev* v obliki povratnih sredstev.

Podrobne informacije o promocijskih ponudbah so na voljo v razdelku Bonusi.

*Ali enakovreden znesek v drugi valuti.

GGbet sports, spletne športne stave in igre na srečo

V uvodnih informacijah je bilo že zapisano, da je GGbet predvsem stavnica za kibernetske športe. Zato je na spletnem mestu na voljo na stotine tekmovanj za vse priljubljene in nišne računalniške igre. Te dogodke lahko najdete v razdelku kibernetski športi. Na voljo so stave pred tekmo in stave v živo ter brezplačni prenosi tekem. Dodatna prednost so podrobni statistični podatki o ekipah.

Športne stave lahko sklenete na straneh “Šport” in “V živo”. Skupno število ponudb ne presega 500, kar je precej manj kot pri konkurentih. Stavnica GGbet se osredotoča predvsem na priljubljene športe in najboljše lige. Tudi kvote ne bodo najboljše na trgu. Vendar pa razpoložljivost priročnih orodij za analizo, sklepanje in pregledovanje stav daje stavnici prednost v tekmi z drugimi stavnicami.

Igre na srečo so na voljo v razdelku Casino. Na strani je na voljo več tisoč igralnih avtomatov, iger s kartami, rulete, binga in drugih dejavnosti. Stavnica aktivno razvija tudi ta razdelek in nenehno dodaja nove ponudbe. Zato bodo uporabniki cenili igralniško zabavo in bodo na spletni strani lahko našli zanimivo igro.

Možnosti vplačila in izplačila za GGbet

Uporabniki stavnice GGbet lahko za vplačilo in izplačilo denarja s svojega računa uporabljajo standardne plačilne instrumente. Žal informacije o plačilih niso postavljene v poseben razdelek in so na voljo v osebni omarici. Vendar pa igralcem ni treba skrbeti, saj stavnica podpira vse priljubljene storitve:

  • Visa in MasterCard plačilne kartice.
  • Prenosi na bančne podatke (na voljo v nekaterih državah).
  • Elektronske denarnice Sticpay, Skrill in Giroplay.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort in Neteller.
  • Prenosi z mobilnih računov na TELE2, Beeline, Megafon, Vodafone itd. (na voljo v nekaterih državah).

GGbet ne zaračunava prenosov z vašega računa/na vaš račun, kar ne velja za plačilne storitve. Da bi zmanjšali svoje izgube, morate preveriti njihove provizije.

GGbet: Pomoč strankam: podpora za stranke

Stavnica GGbet igralcem zagotavlja standardne kanale za pridobitev podpore. Če igralci ne najdejo odgovorov v razdelku Splošne informacije, lahko pišejo na e-pošto, klepetajo ali pokličejo na telefonsko številko. Strokovnjaki so na voljo 24 ur na dan in nudijo pomoč v ducatu jezikov, vključno z ruščino. Odzivni čas predstavnika stavnice je odvisen od izbranega kanala. Pri elektronskem sporočilu odgovor v povprečju traja 30 minut, pri telefonski številki 5 minut, pri klepetu pa 3 minute.

Telefonske številke in informacije o elektronski pošti so na voljo na spletnem mestu (noga). Klepet je na voljo po prijavi v osebni profil in se nahaja v spodnjem desnem kotu strani.

GGbet: Vstopite na spletno stran: sklepi o stavnici

GGbet je prva stavnica (pojavila se je leta 2016) za stave na kibernetske športe. Igralci, ki spremljajo boje svojih priljubljenih ekip v priljubljenih računalniških igrah, bodo tako dobili priročno orodje za stave. Poleg kibernetskih športnih dogodkov stavnica uporabnikom ponuja tudi stave na športne igre in igre na srečo (igralni avtomati, igre s kartami, ruleta). Zato bo stavna družba GGbet zanimiva za vse uporabnike.

Glavne prednosti stavne družbe, ki ji omogočajo gibanje na evropskem trgu in v postsovjetskem prostoru, so: priročno spletno mesto in aplikacije, zanimiva ponudba kibernetskih stav, celodnevna podpora v ducatu jezikov in različne ocene. Slabosti podjetja vključujejo majhen izbor športnih dogodkov in povprečne kvote. Poleg tega je število plačilnih metod slabše kot pri najboljših konkurentih. Vendar te pomanjkljivosti niso tako kritične in GGbetu omogočajo, da aktivno povečuje število stavnikov.

Priljubljena vprašanja in odgovori o GGbet:

✅ Ali ima GGbet licenco?

GGbet je zakonito delujoča stavnica. Podjetje ima licenco registrarja iz Curacaa, kar mu omogoča sprejemanje igralcev na gg.bet. Storitve portala lahko uporabljajo igralci z vsega sveta. Poleg tega je stavnica vstopila na trg nekaterih držav, kjer offshore licence niso sprejete. V Rusiji je na primer pisarna prejela dovoljenje ruske zvezne davčne službe. Lokalna spletna stran družbe je na voljo tukaj.

💵 Kakšen bonus za prijavo je na voljo pri GGbet?

Novi uporabniki lahko dobijo lep začetni bonus do 15000 rubljev ali enakovredno vsoto v drugi valuti. Obračunan je ob pologu in je enak znesku pologa (ki ne presega najvišje nagrade). Sredstva se pripišejo na dodaten račun in jih je treba staviti v 30 dneh. Podrobnosti so na voljo v rubriki bonusi.

📱 Ali je igralcem na voljo mobilna aplikacija GGbet?

Igralci, ki sklepajo stave s pametnih telefonov, si lahko namestijo mobilno aplikacijo GGbet. Povezave za prenos najdete na spletni strani – pojdite v nogo. Upoštevajte, da namestitev aplikacije na operacijskem sistemu Android poteka ročno, namestitveno datoteko pa prenesete s spletne strani stavnice. Aplikacija za iOS je na voljo v trgovini AppStore, ki vam omogoča samodejno namestitev.

💳 Kateri načini plačila so na voljo pri GGbet?

Uporabniki lahko vplačajo in dvignejo denar s svojega GGbet računa brez provizije stavnice. Za te operacije se lahko uporabljajo prenosi preko Visa in MasterCard, e-denarnice Skrill, Giroplay in druge, plačilni sistemi Neteller, Neosurf itd. V nekaterih državah so podprti tudi prenosi prek bančnih podatkov in uporaba sredstev na računih mobilnih operaterjev.GGbet_logo

Aktualni bonus je na voljo na spletni strani stavnice.