Intro

1xbet Portugalska

Do sprejetja novih zakonov je bil monopolni ponudnik stav v Porugalju Santa Casa de Misericordia de Lisboa. Zaradi višine davkov ni veliko lokalnih podjetij, ki bi izvajala spletne stave. Vendar to pomaga in ustreza tujim ponudnikom, ki zaradi novih zakonov z odprtimi rokami sprejemajo nove stavnike in jim ponujajo bonuse, ki jih domačini na Portugalskem niso bili vajeni. Ena od stavnic je 1xbet Portugal, ki podeljuje bonuse in kvote, ki se uvrščajo med vrh ledene gore.

Igralne možnosti pri 1xbet

Najbolj prijetno je začeti z njimi, zato bomo začeli z registracijo z nekaj kliki, za katero boste prejeli do 100 € bonusa za prvi polog. Kljub temu, da je bonus 100 € eden najvišjih, si lahko obetate še več, ko boste pri 1xbetu sklenili več stav. Prefinjeno in preprosto zasnovo spletnega mesta in mobilne aplikacije lahko razume tudi popoln stavni začetnik. Ponudba iger je pri 1xbet Portugalso široka, tu boste našli klasično igralnico, pa tudi športne stave z najvišjimi kvotami. V igralnici lahko na primer igrate igro pokra ali zavrtite kolo rulete in preizkusite svojo srečo.

Spletne stave na Portugalskem

Na Portugalskem ni veliko lokalnih ponudnikov, ki bi ponujali spletne stave. Razlog za to so visoki davki, ki jih morajo podjetja plačevati državi, zato domačini iščejo in uporabljajo tuje ponudnike. Vendar vam ni treba iskati, saj pri 1xbet dobite vse, kar potrebujete za profesionalno izkušnjo pri stavah.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Portugal

Najlažji način za vplačilo in izplačilo je s karticami Visa, MasterCard ali Maestro. Za obstoječe stranke, ki se s svojimi financami več ukvarjajo na spletu, so na voljo tudi e-denarnice, ki delujejo zanesljivo in hitro. Primera sta denarnici E-Pay ali B-Pay, ki sta med redkimi razpoložljivimi. Med najvarnejšimi načini prenosa so seveda tudi kriptovalute. Primer je najbolj znani Bitcioin, vse metode pa lahko najdete na spletnem mestu v razdelku plačilnih metod. Vsem, ki ste prebrali tole, želimo veliko sreče pri vseh stavah, ki jih boste sklenili z 1xbetom.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice