Melbet

Melbet_logo
Bonus

Bonus za depozit +100 EUR

Melbet: pregled stavnice

Zgodovina vstopa stavnice Melbet na trg

Stavnica Melbet je med igralci na srečo dobro poznano podjetje. Največje število uporabnikov pisarne je v državah SND, nekaterih evropskih državah, pa tudi v Indiji, Maleziji, ZDA, Argentini in Slonokoščeni obali. Čeprav storitve stavnice aktivno uporabljajo tudi igralci iz drugih držav sveta. Melbet deluje na trgu spletnih stav od leta 2018. Čeprav njena zgodovina sega v leto 2016, ko je bila ustanovljena družba FirstBet, ki se je pozneje preimenovala v Melbet. Lastniki so se hkrati odločili za reorganizacijo in spremembo blagovne znamke podjetja. Zato je podjetje posodobilo svojo spletno stran, razširilo njeno funkcionalnost in se igralcem predstavilo v novi luči. Zahvaljujoč priročnemu portalu, prevedenemu v ducat jezikov, številnim dogodkom v vrsti in v igri, zanimivim igram in drugim zanimivostim se na Melbet prijavlja vse več igralcev. Pogostost ključne besede “Melbet” se nenehno povečuje in po podatkih storitve Ahrefs znaša več kot 90 tisoč ogledov mesečno. To kaže na veliko zanimanje za stavnico med novimi in rednimi uporabniki. Zato si v pregledu oglejmo prednosti in slabosti podjetja, da bi novincem pomagali pri pravilni izbiri.

Licenca spletne strani Melbet

Stavnica Melbet po preoblikovanju blagovne znamke sprejema uporabnike izključno prek spleta. Pridobljena je bila licenca 8048/JAZ2018-040, s katero lahko igralce oskrbuje na spletnem mestu. Izdal jo je registrar Antillephone N.V . iz Curacaa, kar je razvidno iz podatkov v kodi dovoljenja. V okviru prejetega dokumenta lahko stavnica Melbet servisira igralce iz vseh držav sveta in jim prek spletnih storitev zagotavlja zabavo z igrami na srečo. Vendar pa vse države igralcem ne dovoljujejo obiska spletnih strani, ki delujejo na podlagi licenc offshore. Zato je v Rusiji, ZDA, Veliki Britaniji, Franciji in nekaterih drugih državah do portala mogoče dostopati le prek VPN ali trenutnega ogledala. Ker je izbira programske opreme in razpoložljivih zrcalnih mest velika, zaobiti vse blokade ni težko.

Melbetova spletna stran in stavne aplikacije

Melbet igralcem omogoča sklepanje stav prek svojega spletnega mesta, aplikacije za Windows ali mobilnih aplikacij za Android in iOS. Tako lahko igralci stavijo s katere koli naprave 24 ur na dan. Poleg tega je stavnica pred številnimi konkurenti po številu možnih načinov dostopa do stav in iger. Melbetova spletna stran je zasnovana v temni barvni shemi z uporabo korporativnih barv, bele in modre. Zaradi te kombinacije je portal videti elegantno in ustreza priljubljenemu trendu uporabe temnih tem. Na domači strani so na voljo informacije o promocijah, novicah, najboljših igrah in športnih dogodkih. Na voljo je tudi več menijev, ki omogočajo hitro krmarjenje do poglavja, ki vas zanima. Sam portal je precej hiter in zlahka najdete želene informacije. Optimiziran je tudi za mobilne naprave, kar je priročno za sklepanje stav s telefonov. Poleg spletnega mesta lahko igralci stavnice Melbet prenesejo tudi aplikacijo za operacijski sistem Windows. Uporabite jo lahko za sklepanje stav pred tekmo in stav v živo ter za igranje iger na srečo. Vendar pa stavnik ne more ustvariti računa in opravljati plačilnih transakcij. Razvojna ekipa sicer izdelek nenehno posodablja in morda bo njegova funkcionalnost v prihodnosti razširjena. Uporabniki, ki so vajeni staviti z mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov, lahko prenesejo aplikacijo za operacijska sistema Android in iOS. Za to jim bo stavnica na bonusni račun dodelila bonus v višini do 100 USD. Več o pogojih promocije si lahko preberete na spletni strani stavnice. Kar zadeva funkcionalnost aplikacije Melbet, si lahko igralci ogledajo analitiko, sklenejo vse vrste stav, igrajo vse igre in upravljajo svoj profil z denarnimi prenosi. Mobilna aplikacija je po svojih funkcijah daleč pred programi številnih znanih konkurentov.

Prednosti / slabosti

   Ustvarjanje računa pri Melbetu

   Za uporabo storitev stavnice Melbet mora igralec opraviti postopek registracije in preverjanja identitete. To je standardni korak za spletne stavnice, ki se želijo prepričati, da je igralec polnoleten. Če želite ustvariti račun, morate izbrati enega od načinov:

   • Hitra registracija. Izbrati morate le valuto računa, telefonsko številko, e-pošto in geslo.
   • Registracija prek družbenih omrežij. Izbrati morate valuto in potrditi vzpostavitev računa prek storitev VK, Odnoklassniki, Google Pay, Yandex itd.

   V osebnem računu je treba navesti manjkajoče podatke o sebi. Za potrditev profila bo stavnica Melbet zahtevala tudi potni list ali drug uradni dokument. Šele po tem bo igralec lahko sklepal stave in dvigoval denar.

   Registracijski bonus do 100 EUR

   MelBet registracijaMelBet registracija

   Promocijske ponudbe družbe Melbet

   Stavnica Melbet uporabnikom ponuja le 4 promocijske ponudbe. Po tem merilu je pisarna slabša od velikih podjetij, ki novincem in rednim uporabnikom ponujajo na desetine bonusov. Vendar pa so ponudbe, ki so na voljo, precej zanimive in vredne pozornosti igralcev. Registrirani Melbetovi uporabniki lahko izkoristijo:

   • Dobrodelni bonus
   • . Za prvi polog lahko stavnica igralcem ponudi do 500 % v obliki bonusov. Hkrati pa najvišji znesek bonusa ne sme presegati 1.000 USD. Nato ima igralec možnost, da ga v enem mesecu dobi nazaj v skladu s shemo, opisano v pogojih promocije.

   • Bonus za najboljše igralce
   • . Stavnica nagradi igralce, ki so za svoje stave zbrali največje število točk. Najboljši uporabniki dneva in tedna bodo prejeli denar na bonus račun (za 1., 2. in 3. mesto, do 150 USD).

   • Denarno povračilo v igralnici
   • . S stavami v igrah na srečo lahko uporabnik izkoristi storitev cashback, s katero se del izgubljenega denarja vrne v obliki bonusa. Znesek povračila denarja je odvisen od zneska denarja, ki ga je igralec porabil med tednom, in je izračunan v skladu s preglednico, ki je na voljo na strani promocije.

   • Bonus za igro Parlay

   . Več kot je dogodkov v parlayu (od 5), več dobitkov bo igralec prejel. Melbetova stavnica je pripravljena dodati do 15 % za 11 ali več dogodkov.

   Več o pogojih promocije si lahko preberete na spletni strani stavnice.

   Melbetova ponudba za stave in igre na srečo

   Športni navdušenci in igralci na srečo bodo na spletni strani našli vse, kar potrebujejo za stave. Melbet je pripravil več kot tisoč športnih dogodkov pred tekmo in več sto stav v živo, vključno s kibernetskimi športi, ruleto, pokrom, igralnimi avtomati in drugimi dejavnostmi. Poleg tega se ponudba nenehno širi, kar igralcem omogoča, da na spletnem mestu najdejo nekaj zanimivega. Športne stave so na voljo v razdelkih Line in Live. V prvem so na voljo dogodki pred tekmo, v drugem pa stave v realnem času. Razpon v pisarni znaša več kot 15 športov, kar je za red velikosti manj kot pri konkurenci. Kljub temu je na spletnem mestu veliko lokalnih lig. Zato igralce čaka precej dogodkov. Posebej je treba omeniti kibernetska športna tekmovanja. Stavnica Melbet igralcem ponuja tekmovanja z igrami Counter-Strike, League of Legends, Dota 2 itd. Število dogodkov, ki so na voljo za stave, presega več sto. Stave lahko sklenete v razdelkih Cybersport ali Line and Live. Igre na srečo predstavljajo namizne igre (ruleta, poker, bakarat itd.), igralni avtomati, loterije, srečke, bingo in druge zabave. Vse te igre najdete na strani Igralnica. Poleg tega so v meniju nameščene tudi nekatere priljubljene igre, kot so poker ali igre za mizami s pravimi krupjeji. Kljub velikemu številu iger na srečo stavnica nenehno povečuje ponudbo. Zato igralcem ne bo dolgčas.

   Načini plačila pri Melbetu

   Uporabniki Melbeta lahko za vplačilo in izplačilo denarja s svojega računa uporabijo nekaj deset metod. Število storitev je odvisno od države, v kateri ima igralec stalno prebivališče. Vendar so glavne možnosti na voljo vsem:

   • Prenosi preko Visa, MasterCard.
   • Elektronske denarnice Skrill, Yandex, WebMoney in druge.
   • Plačilni sistemi Neteller, ecoPayz itd.
   • Kriptovalute Bitcoin, Litecoin in druge.

   Če si želite ogledati vse trenutne načine plačevanja, se morate prijaviti v svoj profil. Žal te informacije obiskovalcem spletnega mesta niso na voljo. Omeniti velja tudi, da so najnižji in najvišji prenosi odvisni od izbranega načina plačila. Te informacije so na voljo v osebnem profilu stavca.

   Služba za podporo igralcem Melbet

   Stavnica Melbet igralcem zagotavlja podporo 24 ur na dan. Na voljo je v ducatu jezikov platforme, načini komunikacije pa so odvisni od države prebivališča. Tako je za prebivalce Rusije na voljo podpora na brezplačni telefonski številki, medtem ko morajo uporabniki iz Kazahstana poklicati plačljivo mednarodno številko. Poleg tega je na voljo podpora prek spletnega klepeta (nahaja se v spodnjem desnem kotu strani) in e-pošte. Odzivni čas operaterjev je odvisen od izbranega kanala. Najhitrejši način vzpostavitve stika je prek klepeta in odprte telefonske linije. V tem primeru se operaterji odzovejo v 5 minutah, pri vzpostavljanju stika prek e-pošte pa do enega dneva.

   Zaključki o Melbetu

   Stavnica Melbet ni novinec na trgu iger na srečo. Glavni trg za delo podjetja – države SND. Vendar pa stavnica postaja vse bolj priljubljena v Evropi in nekaterih državah Amerike, Azije in Afrike. To je posledica priročne platforme in razpoložljivosti različnih aplikacij za stave in igre na srečo. Poleg tega pisarna ponuja visok bonus za prijavo, velik izbor dogodkov in zabavo z igrami na srečo. Kvote so povprečne na trgu, prav tako tudi marža stavnice (8-9 %). K priljubljenosti platforme med stavnicami prispevata tudi razpoložljivost jezikovnih različic spletnega mesta in podpora v maternem jeziku. Ko govorimo o pomanjkljivostih, se stavnica Melbet ne more pohvaliti z velikim izborom promocij, vse informacije o plačilnih storitvah so skrite neregistriranim uporabnikom, kvote za stave v živo pa niso visoke. Vendar pa visoke ocene uporabnikov kažejo na priljubljenost poslovalnice in zanimanje zanjo med igralci na srečo.

   Pogosto zastavljena vprašanja o Melbetu:

   ✅ Kakšno licenco je dobila stavnica Melbet?

   Melbet opravlja svoje storitve izključno prek spleta. Sedež pisarne je registriran na Cipru, vendar je podjetje pridobilo licenco registrskega organa iz Curacaa. To je priljubljeno zatočišče za izdajanje dovoljenj za portale z igrami na srečo. Licenca 8048/JAZ stavnici omogoča, da lahko servisira igralce iz različnih držav po vsem svetu, ne da bi ji bilo treba pridobiti potrdilo pri lokalnih registrarjih.

   💵 Kakšen bonus za prijavo daje Melbet?

   Novinci lahko z dokončanjem postopka registracije prejmejo do 500 % bonus na svoj prvi polog. Stavnica Melbet je omejila najvišjo nagrado na 1,00 USD. Vendar je to že precej visok znesek. Staviti ga je treba v enem mesecu. Podrobna shema stavljenja je opisana na strani ponudbe.

   📱 Ali obstaja mobilna aplikacija Melbet?

   Da, obstaja. Stavnica Melbet igralcem ponuja aplikacijo za Android in iOS. Za prenos aplikacije se mora uporabnik prijaviti v svoj osebni kabinet in nato odpreti razdelek z namestitvenimi datotekami. Namestitev se opravi ročno. Zato je treba dovoliti namestitev aplikacij iz zunanjih virov. V ta namen vam priporočamo, da si preberete navodila na spletni strani stavnice.

   💳 Katere plačilne storitve podpira Melbet?

   Stavnica Melbet igralcem ponuja več deset načinov za nakazilo in dvig denarja z njihovega računa. Možnosti plačila se razlikujejo glede na državo, v kateri ima igralec stalno prebivališče. Na splošno stavnica sodeluje s plačilnimi karticami, elektronskimi denarnicami, plačilnimi sistemi, kriptovalutami, mobilnimi plačili, terminali itd. Vse razpoložljive plačilne sisteme si lahko ogledate na domači strani v razdelku “Vplačilo v 1Click”, ko se prijavite.   Melbet_logo

   Bonus za depozit +100 EUR