10Bet

10bet_logo
Bonus

Dobrodelni bonus 50€

Pregled stavnega podjetja 10Bet

Zgodovina nastanka in razvoja stavne družbe 10Bet

Stavnica 10bet igralcem iz držav po Sovjetski zvezi ni preveč znana. Vendar je na evropskem trgu precej ugledno podjetje, ki je del neodvisnega združenja stavnic IBAS. Članstvo v mednarodni organizaciji kaže na zanesljivost pisarne, kar bo za novince, ki se šele spoznavajo s stavnico 10bet, izrazita prednost. Stavnica sponzorira tudi športne klube. Od leta 2019 je na primer pisarna postala uradni partner nogometnega kluba Juventus. Zgodovina stavnice se je začela leta 2003 v Združenem kraljestvu. V Združenem kraljestvu veljajo precej strogi zakoni o igrah na srečo. Zato to, da ima pisarna lokalno licenco, kaže tudi na njeno odgovornost do igralcev. Leta 2009 je stavnica odprla svojo spletno stran in se začela širiti ne le na evropske kopenske trge, temveč tudi po vsem svetu prek interneta. Danes njene storitve uporablja več sto tisoč igralcev iz več kot 90 držav. Narašča tudi število igralcev iz držav SND. Zato smo se odločili opisati značilnosti stavnice 10Bet, da bi novim igralcem pomagali pri pravilni izbiri.

Licenca spletne strani 10Bet

Dejavnosti stavnice 10bet je treba razdeliti na dva dela. Prvič, podjetje ima lokalne licence za poslovanje v Združenem kraljestvu, na Malti, Švedskem itd. To ji omogoča sprejemanje stav prek kopenskih poslovalnic in lokalnih spletnih strani. Drugič, družba je pridobila dovoljenje registrskega organa na Curacau – #8048/JAZ. Zahvaljujoč temu dovoljenju lahko poslovalnica prek spletnega mesta 10bet.com sprejema uporabnike iz vseh držav sveta. Букмекер 10Бет Kljub temu, da licenca Antillephone NV (Curacao) omogoča servisiranje stavnikov iz vseh držav, ima podjetje svojo politiko dela z igralci. Do danes storitev stave 10bet ne morejo uporabljati obiskovalci iz Ukrajine in nekaterih drugih vzhodnoevropskih držav. Razlog za to so zakoni o igrah na srečo v teh državah in zanimanje pisarne za lokalne trge teh držav. Vendar pa podjetje širi svojo geografsko prisotnost. Zato, če danes ni možnosti ustvarjanja profila na portalu stavnice, je vredno preveriti to možnost v prihodnosti. Razmere se lahko spremenijo.

Spletna stran in mobilna aplikacija 10Bet

Storitve družbe 10Bet je tako priročno kot tudi priročno uporabljati prek njenega spletnega mesta in mobilne aplikacije. Razvojna ekipa si nenehno prizadeva za izboljšanje storitev: posodablja vmesnik, dodaja nove funkcije in optimizira hitrost. Zaradi vsega tega je uporaba portala stavnice in aplikacije za pametne telefone enostavna. Uradna spletna stran podjetja je na voljo na naslovu 10bet.com. Na spletu lahko najdete tudi več uradnih ogledal, če je igralni portal blokiran. Pred kratkim je bilo spletno mesto pisarne prenovljeno in je zdaj izdelano v strogih belih in sivih barvah, v nasprotju z modro in rdečo, ki sta se uporabljali prej. Poleg barvne sheme je treba izpostaviti tudi nenavadno mrežo. Leva stranska vrstica vsebuje informacije o vseh oddelkih spletnega mesta. Na desni strani lahko igralci 10Bet najdejo igralniške ponudbe in pomembne podatke o stavah. V primerjavi z drugimi stavnicami je manj funkcionalna. Sam portal temelji na različnih brskalnikih in je optimiziran za zaslone mobilnih telefonov. Na različnih napravah deluje precej hitro, kar bodo cenili vsi uporabniki brez izjeme. Mobilna aplikacija 10Bet je podprta za operacijska sistema Android in iOS. Za razliko od številnih stavnic lahko programsko opremo prenesete neposredno z Google Play in AppStore. Zato vam za ročno namestitev aplikacije ni treba opraviti nobenih manipulacij na pametnem telefonu. Dovolj je, da aplikacijo poiščete na tržnici in jo samodejno namestite. Nadalje lahko uporabnik ustvari račun pri 10bet, vplačuje in dviguje denar z računa, vplačuje stave, analizira športne dogodke, pregleduje tekme in opravlja številne druge operacije.

Bonus za registracijo do 50 EUR

10Bet registracija10Bet registracija

Ustvarjanje računa pri 10Bet

Registracija na spletni strani 10bet ni zapleten postopek, ki ga lahko opravite v nekaj minutah. Če želite ustvariti račun, morate klikniti na gumb “Registracija” (v zgornjem desnem kotu zaslona) in slediti trem korakom:

 1. Navedite ime, priimek, datum rojstva in službeni e-poštni naslov.
 2. Država prebivališča, telefonska številka, poštna številka in naslov prebivališča.
 3. Uporabniško ime in geslo za svoj račun, valuto in okvirni znesek denarja (polog).

Uporabnik bo nato prejel elektronsko sporočilo, s katerim bo potrdil registracijo. Prav tako je vredno predložiti dokumente za preverjanje identitete v zasebni pisarni družbe 10bet. To morajo biti potni list in račun za komunalne storitve, bančni izpisek ali drugo dokazilo o prebivališču. Po preverjanju lahko igralec uporablja vse funkcije portala Регистрация 10Бет

Promocijske ponudbe na portalu 10Bet

Stavnica 10bet bo zagotovo všeč tako imenovanim “lovcem na bonuse”. Na spletnem mestu poslovalnice so na voljo stalne in začasne promocije z dobrimi darili. Obstaja pa tudi nekaj neprijetnih novic. Visok dobrodošel bonus, ki je včasih znašal 200 €*, se je zmanjšal za faktor 4. To je posledica vse večje priljubljenosti stavnice in naraščajočega števila uporabnikov. O bonusih in promocijah pri 10bet si lahko preberete v razdelku Promocije (meni na levi strani). Zahvaljujoč filtrom lahko igralci izberejo ponudbe za športne stave in stave v igralnici. Med njimi bomo izpostavili:

 • Dobrodelni bonus do 50 €* (50 % zneska vplačila) za športne stave in 50 €* (50 % zneska vplačila) za igralnico ter 25 brezplačnih vrtljajev.
 • 3-kratni dobitek za stave na ameriški nogomet.
 • 20 brezplačnih vrtljajev za stave v višini 50 €* na izbrane igre.

Podrobne informacije o vsaki od ponudb najdete na strani s promocijami pri 10bet. *Ali enakovreden znesek

Športne stave in casino igre pri 10bet

Ponudba stavnice 10bet vključuje športne stave, virtualne športe in igre na srečo. Žal uporabniki ne bodo našli kibernetskih športov, ki so med stavnicami vse bolj priljubljeni. Morda bo stavnica v prihodnosti svojo ponudbo popravila. Vse stave in igre so nameščene v ustreznih razdelkih, do katerih lahko dostopate prek zgornjega menija in podmenija v levi stranski vrstici. Ponudba stave 10Bet vključuje približno 30 športov, skupno število trgov pa presega 90. Uporabniki lahko najdejo tekmovanja iz nogometa, košarke, konjskih dirk, motociklističnih in avtomobilskih dirk itd. Kvote za stave so precej dobre, vendar je število dogodkov pod povprečjem stavnic. Stave v predprazničnem času lahko sklenete tako, da obiščete razdelek “Šport”. Stave v živo so na voljo tudi na strani “Stave v živo”. Drugo področje dela so virtualni športi. To so simulatorji tekmovanj nogometnih ekip, teniških igralcev, kolesarjev in številnih drugih iger. Vse so predstavljene v razdelku Virtualne igre. Za ljubitelje iger na srečo je stavnica pripravila rubriki “Igralnica” in “Virtuals”, kjer je na voljo več simulatorjev nešportne zabave. Na spletni strani stavnice so na voljo igre s kartami, ruleta in igralni avtomati. Izbira ni tako velika kot pri najboljših stavnicah in ne presega 500 kosov. Vendar pa vso zabavo ustvarjajo najboljši ponudniki iger. Zato bodo uporabniki vsako igro zelo cenili.

Vlaganje in izplačilo pri 10Bet

Stavnica se ne more pohvaliti s številnimi načini plačila. Igralci lahko svoje dobitke pri 10bet vplačajo in izplačajo s približno desetimi plačilnimi storitvami. Združimo jih v naslednje metode:

 • Visa in Mastercard nakazila.
 • Elektronski prenosi.
 • Elektronske denarnice PayPal in Skrill.
 • Neteller.
 • Storitev mobilnega plačevanja Apple Pay.

Najnižji znesek za polog na račun je 10 €*, najvišji pa 50.000 €*. Prav tako je omejeno, koliko lahko osvojite. Pri večini načinov plačila je to 1.000 €*. Vendar pa 10Bet ne zaračunava provizije za vse transakcije vplačil in izplačil. * Ali podoben znesek v drugi valuti Служба поддержки 10Бет

Podpora strankam pri 10Bet

Igralci se lahko kadar koli ob priročnem času obrnejo na predstavnike podpore strankam 10bet. Ta deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in je na voljo prek vseh priljubljenih kanalov. Izberete lahko komunikacijo z operaterji prek e-poštnega naslova, telefonske številke (za posamezne države in na splošno) ali spletnega klepeta. Slednja bo igralcu na voljo po prijavi v osebni kabinet. Aktualne informacije za stik s predstavniki podpore najdete v razdelku “Pišite nam”. Čas čakanja na odgovor na zahtevo je odvisen od izbranega kanala in se lahko giblje od 5 minut do enega dneva.

Sklepi o stavnici 10Bet

Za mnoge stavnice iz rusko govorečih držav bo stavnica 10bet malo znana. To je posledica šibke oglaševalske kampanje, prednostne obravnave zahodnoevropskega in azijskega trga ter velike konkurence na domačem trgu stav in iger na srečo. Vendar pa ima pisarna več kot 10 let izkušenj na internetu, kar se odraža v zanesljivosti pisarne. Podjetje ima licenco lokalnih evropskih držav in Curacaa, je član stavnega združenja in ni bilo vpleteno v noben škandal. Zato ji lahko zaupajo tako izkušeni igralci kot tudi novinci. Uporabniku prijazno spletno mesto, aplikacija, zanimive promocije in športne stave so močne točke pisarne. Vendar pa obstajajo tudi nekatere pomanjkljivosti: izbor športnih stav je omejen, ni dogodkov e-športa, ni veliko igralniških iger in omejeno je število plačilnih metod. Kljub temu je 10Bet precej zanimivo mesto za stave in igre.

Priljubljena vprašanja in odgovori o 10Betu:

✅ Pod katero licenco deluje 10Bet?

10Bet je stavnica z več licencami. Dovoljenje za poslovanje je dobila v Združenem kraljestvu, na Irskem, Švedskem in v drugih evropskih državah. Poleg tega je bila vzpostavljena uradna spletna stran 10bet.com, ki deluje pod številko licence 8048/JAZ. Izdal jo je registrar iz Curacaa in omogoča sprejemanje igralcev z vsega sveta.

💵 Kakšen bonus za prijavo ponuja 10Bet?

Igralci lahko pri 10Bet prejmejo en vstopni bonus za izbiro športnih stav in igralniških iger. Ta znaša 50 % zneska pologa, vendar ne več kot 50 € ali enakovreden znesek. Ljubitelji igralnice

📱 Kje lahko prenesem mobilno aplikacijo 10Bet?

Mobilno aplikacijo 10Bet lahko uporabniki najdejo v uradnih trgovinah Google Play in AppStore. Tako imajo lastniki pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in iOS možnost, da program namestijo samodejno, brez ročne namestitve. Povezave do aplikacij so na voljo na spletni strani stavnice.

💳 Koliko načinov plačila podpira 10Bet?

Vplačila in izplačila na 10Bet lahko opravite prek 10 plačilnih storitev. Med njimi so kartična (Visa in MasterCard) in bančna nakazila, elektronske denarnice (PayPal in Skrill) ter plačilni sistemi (Neteller in mobilna plačilna storitev Apple Pay. S pravili za prenos sredstev se lahko seznanite v osebnem računu uporabnika.10bet_logo

Dobrodelni bonus 50€