Intro

1xbet Bolgarija

Tako kot v drugih državah sta se tudi v Bolgariji igre na srečo in stave zaradi padca komunizma po letu 1989 razvijali razmeroma hitro. Prvi igralec na trgu stav je bil Eurofootball, ki je postal monopolist te panoge v državi. V tem članku pa boste izvedeli, s kom lahko danes stavite na spletu z najvišjimi kvotami na tubo in bonusom 100 €, ki ga dobite ob pologu.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Za spletne igralce, ki se registrirajo, bo 1xbet Bolgarija dodal do 100 EUR kot bonus ob prvem pologu. Vendar pa ta znesek ni zadnja stvar, ki jo boste sesali. Poleg tega lahko uživate tudi v številnih bonusih, s katerimi vas nagradijo med stavami. Spletna stran je videti preprosta in po določenem času se boste nanjo navadili ter brez razmišljanja vedeli, kam klikniti. Tako ljubitelji igralnic kot športnih stav bodo na svoj račun prišli z najvišjimi kvotami, ki jih lahko srečate na spletu. Registracija traja le nekaj minut, zato vam zanjo ni treba skrbeti.

Spletni casino v Bulgaria

Zdaj je trg spletnih stav v Bolgariji strogo reguliran, vlada pa ne bo pustila, da bi nezakoniti ponudniki ostali neopaženi. Zato se lahko zanesemo na operaterje, ki jih najdemo tukaj. Med glavnimi igralci je tukaj naš priljubljeni 1xbet z bonusom 100 EUR , pa tudi MelBET ali Parimatch, kjer pa so bonusi precej nižji ( 3O-5O EUR ).

Vplačila in izplačila pri 1xbet Bulgaria

Vplačila in izplačila z uporabo Visa, MasterCard in Maestro so seveda mogoča. Za večjo varnost in hitrejše prenose tudi znotraj drugih spletnih mest priporočamo, da preizkusite eno od elektronskih denarnic, kot so E-Pay, B-Pay ali FastPay. Pri 1xbet lahko vplačujete in dvigujete tudi s kriptovaluto Bitcion. Več informacij lahko jasno najdete na spletni strani. Veliko sreče pri vseh stavah, ki jih boste sprejeli pri 1xbet Bolgarija z bonusom do 100 €, ki ga boste prejeli ob prvem pologu. Registracija je oddaljena le nekaj klikov, zato zdaj obiščite 1xbet Bolgarija in dobro uporabite svoje stavne sposobnosti.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice