Intro

1xbet Južna Koreja

1x2_default_image

Južna Koreja je ena od držav, kjer so igre na srečo prepovedane. Možnosti, ki so na voljo stavnikom, so zelo omejene. Edini monopolist, ki ima linijo za športne stave, je Sports Toto. Vendar ponuja le nekaj športov in kvote, ki jim tuji ponudniki večkratno konkurirajo. Zato si bomo v današnjem članku ogledali možnosti, ki so na voljo stavnikom iz te države in ki jim pomagajo pri stavah zunaj njihove domovine.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Na samem začetku pri 1xbet Italija vam bo ponujena hitra registracija, za katero boste prejeli do 100 EUR bonusa za prvi polog Obstajajo tudi stalni bonusi, ki jih boste prejeli tudi med naslednjimi stavami za zvestobo samo za zabavo. Tukaj ne boste našli le klasičnega kazinoja z ruleto ali pokrom v živo in številnimi drugimi igrami, temveč tudi spins stave z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko najdete na internetu. Poleg zabavne in hitro razumljive spletne strani je na voljo tudi mobilna aplikacija za platformi Android in iOS. Zahvaljujoč aplikaciji lahko imate svojo stavnico ves čas pod nadzorom iz udobja svojega žepa.

Spletne stave v Južni Koreji

Vlada in pristojni organi dovoljujejo sprejemanje stav le eni družbi. Kot smo že omenili, je to Sports Toto, ki je edino podjetje z državno licenco in regulacijo. Zato se domačini obračajo na tuje stavnice, vendar jih vlada in ponudniki internetnih storitev blokirajo. Kljub temu pa uporabljajo eno od rešitev, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju. Natančneje, NordVPN ali Windscribe, ki omogočata spremembo naslova IP in lokacije povezave. Na ta način ostanete anonimni pred internetnim podjetjem in si lahko ogledate blokirana spletna mesta z različnimi temami. Te programe uporabljamo sami in moramo priznati, da so profesionalna rešitev tudi za povezovanje z javnimi omrežji WIFI, ki so prepredena s hekerji.

Vplačila in izplačila pri 1xbet South Korea

Za številne države so najboljše rešitve Visa, Maestro in celo MasterCard. Vendar pa, kot sem omenil na začetku, vlada in oblasti prepovedujejo igre na srečo, zato so elektronske denarnice boljša alternativa. Te se uporabljajo tudi za spletno nakupovanje in zato ne bodo opozorile nase v vaši banki. Dva izmed mnogih primerov sta denarnici E-Pay ali B-Pay, na spletu pa lahko najdete vse podprte denarnice. Zadnja funkcija, ki smo jo omenili, so kriptovalute, med katere sodi Bitcoin, vendar obstajajo tudi številne druge, ki brezhibno delujejo za nakazilo in izplačilo pri 1xbet. Želimo vam veliko uspešnih stav s profesionalno stavnico 1xbet, ki ponuja najboljše kvote in bonuse, o katerih ste do zdaj le sanjali.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice