Intro

1xbet Moldavija

Od leta 2016 lahko državljani Moldavije brez omejitev igrajo igre na srečo in šport. To je posledica zakona 291, ki to obliko zabave dovoljuje na lokalni ravni. Ker pa lokalnih spletnih igralnic ni, se domačini obračajo na tuje ponudnike, kjer lahko igrajo brez težav. In prav zato je tu današnji članek, v katerem boste izvedeli vse, kar morate vedeti o stavnici, ki poleg klasičnih stav ponuja tudi omenjene igralniške igre.

Igralne možnosti pri 1xbet

Takoj ko boste opravili registracijo, boste pri 1xbet Moldova prejeli bonus v višini do 100 EUR/USD za svoj prvi polog. Tega dopolnjujejo tudi stalni bonusi, ki jih boste prejeli med naslednjimi stavami in igrami. Tukaj lahko ne samo stavite z nekaterimi najvišjimi kvotami, temveč tudi igrate nešteto iger v pripravljenem casinoju. Seveda je na voljo tudi mobilna aplikacija, ki nadzoruje vaše stave, tako da lahko o svojih dobitkih izvemo takoj in od koderkoli. Upamo, da nam tega ni treba omenjati, a če jo potrebujete, vam je na voljo 24-urna podpora, ki vam bo pomagala pri vsem.

Spletne stave v Moldaviji

Tako igre na srečo kot športne stave so v Moldaviji zakonita zabava, ki jo vsak dan poišče več tisoč domačinov. Zato se je vlada leta 2016 odločila legalizirati vse oblike iger na srečo v državi. Vse je podrobno opisano v zakonu št. 291, ki upošteva ta sektor. Vendar v Moldaviji ne boste našli lokalnih spletnih igralnic, zato pa je tu več tujih ponudnikov, med katerimi je tudi naš priporočeni 1xbet Moldova.

Vplačila in izplačila v 1xbet Moldova

Vplačila in izplačila potekajo na več načinov. Prvi od teh so kreditne kartice Visa, MasterCard in tudi Maestro. Drugi so elektronske denarnice, ki se lahko uporabljajo tudi za spletno nakupovanje. Primera teh denarnic sta E-Pay ali B-Pay, na spletni strani 1xbet pa jih je še veliko več. Ne smemo pa pozabiti na kriptovalute, ki jih 1xbet Moldova poleg Bitcoina sprejema še nekaj drugih. Hvala, ker ste prebrali ta članek. Želimo vam veliko sreče pri vseh stavah, ki jih sklenete pri 1xbetu.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice