Intro

1xbet Slovenija

Sedanje razmere se od sprejetja zakona in izdaje stavnih dovoljenj niso bistveno spremenile. V Sloveniji od leta 1995 deluje monopol, ki ima edini v državi uradno dovoljenje za opravljanje te zabave. Ta monopol je družba Športna Loterija, ki ponuja stave na različne športne dogodke. Vendar to domačih stavnikov ni ustavilo pri iskanju tujih ponudnikov, ki ponujajo bistveno boljše kvote in bonuse, ki jih lahko dobi stavnik. Eno od teh podjetij je 1xbet Slovenija, o katerem bomo več povedali v našem članku.

Igralne možnosti pri 1xbet

Na samem začetku morate opraviti kratko registracijo, ki vas nagradi z do 100 € ob prvem pologu. Poleg tega se lahko tudi med naslednjimi stavami veselite še ene serije bonusov in nagrad, ki jih ni malo. Spletna stran je preprosta in razumljiva, zato jo lahko razume tudi popoln začetnik. Če pa želite imeti svoje stave ves čas pod nadzorom, je 1xbet pripravil tudi pametno mobilno aplikacijo, s katero boste imeli svojo stavnico ves čas v žepu. Poleg športnih stav z najvišjimi kvotami so na voljo tudi klasične casino igre, kot sta poker ali ruleta v živo.

Spletna igralnica v Slovenija

Ker je Sportna Loterija trenutno edina licencirana družba v državi, domačini iščejo boljše in višje kvote pri tujih ponudnikih. Vendar se je vlada odločila, da bo te ponudnike blokirala, zato smo pripravili možno rešitev te težave. Rešitev sta ponudnika NordVPN in Windscribe, ki omogočata spremembo naslova IP in lokacije povezave. Te programe smo preizkusili in se odlično obnesejo tudi za varnost v javnih omrežjih WIFI, ki so bolj dovzetna za hekerske napade.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Slovenija

Najpogosteje uporabljene plačilne metode so Visa, MasterCard in tudi Maestro. Poleg te možnosti lahko uporabite tudi elektronske denarnice. Te ponujajo hiter in varen način prenosa sredstev, ne da bi za to vedela vaša banka. Primer za to sta E-Pay ali B-Pay, na spletni strani pa jih lahko najdete še veliko več. Najnovejši, a zelo priljubljen način so prenosi kriptovalut. Bitcoin je ena najbolj znanih, vendar jih 1xbet Slovenija sprejema še veliko več. Zato ne čakajte na nič in opravite svojo registracijo še danes. Bonus 100 € je vreden poskusa. Vsem igralcem želimo veliko sreče, ne le pri vaši prvi stavi z 1xbet Slovenija.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice