Intro

Virtualni turnirji in igre pri 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
V sodobnih stavah se kibernetskemu športu namenja vse več pozornosti. S tem mislimo na ekipno ali individualno tekmovanje v virtualnem prostoru prek video ali računalniških iger. Ker številne države sveta, vključno z Ukrajino, priznavajo e-šport kot uradni šport, stavnice na svoja spletna mesta rade dodajajo takšne dogodke. tudi 22Bet posveča veliko pozornosti stavam na kibernetske športe. Na spletnem mestu pisarne je na voljo široka paleta stav na dogodke s področja kibernetskih športov. Zato vam bomo v tem članku povedali, kateri virtualni turnirji in igre so na voljo pri 22Betu in kako staviti na kibernetske športe.

Priljubljenost turnirjev e-športa pri 22bet

Leta 2020 si je kibernetske športne dogodke v SND ogledalo več kot 5,8 milijona edinstvenih gledalcev. V primerjavi z letom 2019 se je ta sektor povečal za 277 %. Te podatke zagotavlja storitev eSports Charts, ki analizira razvoj domačega trga e-športa.

K rasti gledalcev v sektorju računalniških iger pripomoreta popularizacija in priznavanje računalniških turnirjev kot športa. Poleg tega vse več navdušencev nad računalniškimi igrami rado spremlja tekme drugih in se poskuša naučiti njihovih spretnosti. Še več, kibernetski šport po spektakularnosti prekaša vse športne discipline. Vsako tekmovanje navduši s spektakularnimi posebnimi učinki, denarne nagrade pa eksponentno rastejo. Zato ni čudno, da število stavnikov v tej niši skokovito narašča. Stave na e-šport pa so postale izjemno priljubljene med navdušenci nad računalniškimi igrami.

Stavnica 22Bet je v koraku s časom in nenehno posodablja seznam razpoložljivih disciplin eŠportov. Širok nabor vam ponuja veliko možnosti izbire in zadovolji tako začetnike kot profesionalce. Razpoložljivost disciplin in tekem eŠporta pri 22Bet je odvisna od turnirske aktivnosti v svetu. Skupno število dogodkov na dan je lahko do 100. Število stav, ki jih uporabniki sklenejo na eŠport, se meri v deset tisočih na dan.

Ставки на киберспорт 22Бет

ponudba stav na e-športe pri 22Bet

22bet ponuja širok razpon stav na tekme e-športov. Stave lahko sklenete pred tekmo – v načinu pred tekmo ali v načinu v živo (preberite tudi o športnih stavah v živo pri 22Betu na naši spletni strani). Širok seznam dogodkov vam omogoča stave v naslednjih formatih: zmagovalec, dvojna kvota, hendikep, skupni rezultat, točen rezultat in drugi. Stavite lahko tako na posamezne kroge kot tudi na celoten turnir. Stave na izid posamezne igre ali tekme, znane kot posamične stave ali večkratne stave, so napoved za več dogodkov. Ena od prednosti elektronskih športov je visoka kvota. Na portalu je na voljo tudi nagradna igra s ponudbo za ugibanje izida dogodkov in celo osvojitev glavnega dobitka.

Najbolj priljubljene računalniške igre med uporabniki 22Bet so CS:GO, Dota 2 in LoL. Skoraj vsak dan potekajo turnirji, ki privabljajo večmilijonsko občinstvo. To privablja sponzorje, ki želijo promovirati svojo blagovno znamko med gledalci prvenstva. Zato so se nagradni skladi posameznih turnirjev v zadnjih letih pomnožili.

Na spletnem mestu 22Bet pa lahko najdete tudi stave na druge igre elektronskih športov:

  • Global Offensive.
  • Ward of Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 itd.

Kibernet, rokomet, odbojka, hokej, kriket itd. lahko poimenujete kot ločeno področje. Poleg tega lahko uporabniki 22beta igrajo igre s kartami, pomorske boje, igre s kockami in druge, ki potekajo v realnem času med igralci kibernetskega športa.

Skupno število stav na 22bet kibernetskem športu dosega več sto in je odvisno od dneva v tednu. Ponudbo si lahko ogledate na strani kibernetskih športov in v ustreznih podpoglavjih “Linija” ali “V živo”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Sklepanje stav na e-športe pri 22Betu

Za pravilno sklenitev stave na eŠport pri 22bet morate najprej razumeti igro, osnovna pravila in postopek. Na primer, CS:GO je strelska igra in stava na najmočnejšo ekipo lahko zmaga; Dota 2 je strateška igra; League of Legends je igra igranja vlog z elementi strategije v realnem času.

Ko se seznanite z značilnostmi posameznih iger, si lahko ogledate funkcionalnost spletnega mesta 22Bet. Igralcem so na voljo podrobni statistični podatki o kibernetskih športnih dogodkih. To igralcu pomaga pri analizi in sklenitvi stave. Poleg tega 22Bet uporabnikom ponuja brezplačne prenose vseh tekem, na katere se sprejemajo stave.

Kibernetske športne stave so na voljo 24 ur na dan in potekajo na enak način kot športne stave pri 22Betu. Če želite skleniti stavo, morate na spletni strani stavnice v razdelku “Kibersport” poiskati želeno tekmo. Kot smo že omenili, gre lahko za dogodek pred tekmo ali v realnem času. Nato izberite ustrezen dogodek (tekma, turnir), odprite kazalo vsebine kibernetskega dogodka in poiščite kvoto, na katero je treba skleniti stavo. Nato dodajte dogodek na stavni listek tako, da kliknete na kvoto. Nato na listku navedemo znesek in potrdimo stavo na kibernetski šport v 22Bet.

Rezultate stavnega listka lahko spremljate v svoji osebni omarici – zgodovina stav. Po koncu tekmovanja bo izračun dobitkov potekal samodejno v 5-8 minutah, v načinu “V živo” pa v 10 minutah.

Na koncu bi radi poudarili, da morate imeti pri elektronskih športih dobro strategijo in premišljeno taktiko. Če nimate lastne strategije, lahko uporabite sisteme in nasvete strokovnjakov. Na primer, preberete lahko gradiva naše “Šole stav”, povezavo do katere najdete v zgornjem meniju spletnega mesta.

Pomembne novice