Intro

1xbet Indija

Stave so v Indiji zelo priljubljene, stavniki iz Indije pa jih pogosto iščejo. Zato obstaja nešteto spletnih stavnic, ki želijo skupaj deliti uspeh stav, zato ponujajo bonuse za prva pologa in naslednje stave. Tak primer je 1xbet, ki vam bo ob prvem pologu in številnih bonusih ter v času naslednjih stav dodal do 100 €. Ne samo zaradi tega je 1xbet India nekaj, kar morate preizkusiti tudi sami.

Igralne možnosti pri 1xbet

Igralniški navdušenci bodo na svoj račun prišli, saj ponujajo več spletnih iger, od pokra do rulete, do spletnih iger, kot so stave v živo, ki dodajo adrenalinsko izkušnjo pri stavah. Celotno spletno mesto je preprosto urejeno in po njem se lahko hitro orientira tudi popoln začetnik. Poleg tega vam bo ob prvem vplačilu dodala do 100 €, kar je že vredno vezave in registracije, ki jo hitro opravite v nekaj korakih.

Spletne stave v Indiji

Ker stave v Indiji ponudnik interneta na noben način ne regulira, nobenemu od programov ni treba spreminjati lokacije vašega IP-naslova. Indijske stranke so dobrodošle pri vseh večjih spletnih stavnicah, med katerimi je tudi 1xbet India. Edina ovira so lahko depoziti, ki jih banke ne podpirajo z uporabo kreditnih kartic in prenosov. Vendar pa vam bomo v nadaljevanju pokazali, da imajo občasno z Indijo možnost staviti na spletu brez večjih zapletov.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Brazilija

Kot smo že omenili, banke v Indiji blokirajo plačila med tujimi podjetji, še bolj pa tista, ki so povezana z igrami na srečo in spletnimi stavami. Zato priporočamo, da za svoj stavljeni in dobljeni denar uporabite eno od spletnih denarnic, ki jih prinaša 1xbet. Primera teh sta E-Pay ali B-Pay, ki ju najdete na 1xbet. Drugi načini vplačila in izplačila vključujejo valuto Bitcoin, ki se na tem področju vse pogosteje uporablja. Sreča je naklonjena pripravljenim, zato preverite svoj bonus do 100 EUR, ki ga bo 1xbet India dodal na vaš račun.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice