Intro

1xbet Avstralija

Športne stave in igre na srečo so v Avstraliji priljubljena in zakonita zabava. Ocenjuje se, da se tej obliki zabave v različnih različicah predaja več kot 80 % odraslih. Zato je v državi več igralnic in stavnic, ki se ukvarjajo s tem sektorjem. Izdane so tudi licence, ki domačim in tujim podjetjem omogočajo ponujanje takšnih storitev. Vendar si bomo danes ogledali eno izmed najbolje ocenjenih stavnic, ki še ne sprejema igralcev iz Avstralije, vendar verjamemo, da se lahko to stanje kadarkoli spremeni.

Igralne možnosti pri 1xbet

Ko opravite hitro registracijo, vas bo 1xbet nagradil z bonusom do 100 €/$, ki se izplača ob prvem pologu. To je dodatek k več stalnim bonusom, s katerimi vas bo stavnica nagradila za izkazano zaupanje pri naslednjih stavah in igrah. V spletni igralnici lahko igrate več iger, vključno s pokrom ali ruleto v živo, ali pa stavite z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo spletne stavnice. Mobilna aplikacija dopolnjuje odlično spletno stran, zato lahko ves čas spremljate svoje dobitke in stave. Seveda vam je na voljo tudi podpora 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 7 dni v tednu, ki vam bo pomagala pri vsem in kadar koli.

Spletne stave v Avstraliji

Kot smo omenili na začetku, več kot 80 % pismenega prebivalstva Avstralije aktivno igra neko obliko iger na srečo. Tukajšnji trg je zato zelo dobro razvit, izdane pa so tudi licence, ki podjetjem, ki delujejo na tem področju, omogočajo opravljanje storitev. Če pa podjetje ne pridobi licence, ne sme sprejemati igralcev iz te države, saj mu grozijo visoke globe in kazni. Za zdaj Avstralci ne morejo odpreti računa pri 1xbetu, vendar verjamemo, da se bo to stanje kmalu spremenilo.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Australia

Najhitrejši način je s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in tudi Maestro. Alternativa pa so lahko tudi elektronske denarnice, ki so uporabne tudi za spletno nakupovanje in zato ne vzbujajo pozornosti bank, ki lahko negativno ocenijo transakcije, povezane z igrami na srečo. Takšne denarnice so na primer blagovne znamke E-Pay ali B-Pay, obstajajo pa tudi številne druge, ki jih sprejema 1xbet. Nenazadnje moramo tukaj omeniti tudi kriptovalute, od katerih 1xbet poleg najbolj znanega Bitcoina sprejema tudi številne druge, ki so navedene v plačilnih pogojih. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali ta članek, in vam želimo veliko sreče pri vseh igrah, ki jih opravite z 1xbetom.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice