Intro

1xbet Afganistan

Tako kot v drugih državah, ki izpovedujejo islamsko vero, so tudi v Afganistanu igre na srečo prepovedane. Ne glede na to, ali govorimo o igrah na srečo v igralnicah ali športnih stavah, v državi ne najdemo nobenih zakonitih možnosti. Po drugi strani pa obstaja nekaj pogumnih ljudi, ki so našli pot do te oblike zabave, in to je tema našega članka.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Že v prvem koraku, to je pri registraciji, boste dobili bonus do 100 EUR, ki vam ga bo 1xbet izplačal ob prvem pologu. Izbirate lahko med klasičnimi igralniškimi igrami in športnimi stavami z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko dobite pri spletnih stavnicah. 1xbet je eden od vodilnih na svetu in zato predstavlja gotovo stvar, na katero se lahko vedno zanesete. Poleg tega so vam na voljo stalni bonusi, s katerimi lahko povečate svoje že tako impresivne dobitke. Igralci lahko izbirajo med klasičnim spletnim brskalnikom in mobilno aplikacijo, s katero imajo svoje dobitke ves čas pod nadzorom.

Spletne stave v Afganistanu

Zaradi vere in zakonov v državi ni pravih ali spletnih stavnic z licenco. Kljub temu obstajajo načini, ki jih domačini uporabljajo za sklepanje stav ali igranje igralniških iger. Med najpreprostejšimi rešitvami so programi, ki lahko spremenijo naslov IP in kraj povezave. Svojo pirpovezavo lahko postavite v države, kjer spletna mesta vseh vrst niso blokirana. Konkretno gre za programa Windscribe ali NordVPN, ki smo ju preizkusili tudi sami.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Afghanistan

Prva možnost je kreditna kartica, kot so Visa, MasterCard ali Maestro. Vendar pa te možnosti ne moremo priporočiti kot najboljše zaradi veljavnih zakonov v državi. Zato je bolje uporabiti tako imenovane elektronske denarnice, ki se uporabljajo tudi za spletno nnakupovanje in zato ne bodo pritegnile pozornosti oblasti. Kot primer lahko omenimo E-Pay ali B-Pay, pri 1xbet pa jih lahko najdete še veliko več. Alternativni način so tudi kriptovalute, kjer je Bitcoin še vedno možnost številka ena, vendar je to edina ponujena možnost. Veliko sreče pri vseh stavah, ki jih zdaj opravljate z 1xbetom!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice