Intro

1xbet Wales

Celoten Wales je pod upravo Združenega kraljestva, zato je v državi dovoljeno poslovanje le malo tujih stavnic. Vendar pa obstajajo prave igralnice in stavnice, ki skušajo domačinom ponuditi to obliko zabave. Poleg tega poskuša vlada blokirati velike igralce iz tujine, zato večina stavnic sploh ne sprejema igralcev iz te države. Nič drugače ni z družbo 1xbet, vendar si bomo v današnjem članku vseeno ogledali njeno poslovanje. Razmere se lahko namreč kadarkoli spremenijo.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naša priljubljena stavnica je 1xbet, ki je bila ustanovljena leta 2007 in ima zato nešteto izkušenj z vsega sveta. Na samem začetku vas bodo nagradili z bonusom do 100 EUR/USD, ki se izplača ob prvem pologu. Vendar to ni zadnja stvar, ki vas čaka pri 1xbetu, saj obstajajo tudi stalni bonusi, ki so zahvala za izkazano zaupanje pri naslednjih stavah in igrah. Stranke lahko uporabljajo tudi 100% mobilno aplikacijo, da imajo svoje stave in dobitke pri 1xbetu ves čas pod nadzorom.

Spletne stave v Walesu

Wales, ki pripada Združenemu kraljestvu, ne dovoljuje registracij pri večini stavnic iz tujine. Zato se morajo domačini zadovoljiti z domačimi stavnicami in igralnicami, ki prebivalcem zagotavljajo to zabavo. Vendar pa imajo po vsej Angliji na voljo široko paleto možnosti, med katerimi je tudi nacionalna loterija, ki upravlja tudi zelo znano igro EuroMillions, ki je na voljo v devetih državah.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Wales

Najpogosteje uporabljena metoda so prenosi z uporabo kreditnih kartic Visa, MasterCard in tudi Maestro. Vendar so alternativa tudi e-denarnice, 1xbet pa jih sprejema več. Primeri so denarnice E-Pay ali B-Pay, celoten seznam pa je naveden na spletni strani v plačilnih pogojih. Nazadnje, zadnja možnost, ki jo bomo tukaj omenili, so kriptovalute, ki jim za zdaj vlada Bitcoin, vendar lahko pri 1xbet vplačate in izplačate z uporabo več drugih. Hvala, ker ste prebrali današnji članek, in veliko sreče, če imate priložnost, da se registrirate in stavite pri tej stavnici!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice