Intro

1xbet Indonezija

Ker je julija 2012 ministrstvo za komunikacije Ashwin Sasongko potrdilo, da vlada blokira večino spletnih mest za stave, se zdi, da Indonezijci ne bodo mogli staviti ali vrteti rulete v igralnici, kot je to običajno v drugih delih sveta. Vendar pa je ravno obratno in poznamo metodo, ki omogoča odraslo odločitev in željo po stavah v tej državi brez večjih zapletov in z bonusom do 100 € za prijavo.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Prvi korak je registracija, ki traja nekaj klikov in prinaša bonus za prvi polog v višini do 100 EUR, s čimer se igralna izkušnja prvič začne. Na voljo sta spletna stran in mobilna aplikacija, ki deluje tako na napravah z operacijskim sistemom Android kot na napravah IOS za Apple. Vse je jasno in razumljivo že na prvi pogled, zato vam ni treba skrbeti za zaplete. Raznolikost iger, ki se začne s klasičnim kazinojem, v katerem ne smeta manjkati ruleta ali poker, je le delček, ki ga ponuja 1xbet Indonesia. Druga možnost so športne stave, ki si jih lahko ogledate tudi na spletu v živo z vsega sveta.

Spletne stave v Indoneziji

Zaradi blokad, na katere lahko naletite v Indoneziji, priporočamo programe NordVPN neo Windscribe, ki omogočajo spremembe lokacije povezave in naslova IP za največjo varnost in razpoložljivost blokiranih spletnih mest. Ti programi so odlični tudi za povezovanje v javnih omrežjih WIFI, saj lahko vašo povezavo kar najbolj zavarujejo pred zunanjimi napadi in krajo podatkov. Spletne stave so zaradi te rešitve vse bolj priljubljene in kljub blokadi lahko na ta način najdete pot do podatkov, ki jih v vaši državi blokirajo ponudniki internetnih storitev in vlada.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Indonesia

Vplačila in izplačila lahko seveda opravite prek Visa, Maestro in MasterCard, vendar priporočamo uporabo virtualnih denarnic. Primeri so denarnice E-Pay, B-Pay, ki jih lahko preprosto napolnite in lahko svoj denar položite udobno in brez vednosti banke brez kakršnih koli omejitev. Najvarnejši način pa ostajajo tudi izplačila in pologi s kriptovalutami Bitcion in drugimi, ki jih najdete na spletni strani 1xbet. Ne glede na to, kateri način izberete, ne pozabite na bonus 100 €, ki ga bo 1xbet Indonesia dodal na vaš prvi depozit ! Veliko sreče vsem igralcem stav.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice