Intro

1xbet Italija

Igre na srečo in športne stave v Italiji vsak dan išče na milijone stavnikov. Zato se je vlada odločila, da bo začela urejati to vrsto zabave in izdajati licence podjetjem, ki želijo poslovati v tem sektorju na tem ozemlju. Leto 2010 je bilo ključno leto, v katerem se je začelo izdajanje omenjenih licenc. Pridobiti jo nikakor ni enostavno, kljub temu pa lahko najdemo veliko število stavnic, ki svojim strankam v primerjavi z domačim trgom ponujajo pogosto ugodnejše kvote in bonuse. Današnji članek govori o eni od njih.

Igralne možnosti pri 1xbet

Na samem začetku vam bo pri 1sbet Italija ponujena hitra registracija, za katero boste prejeli do 100 EUR bonusa za prvi polog Obstajajo tudi stalni bonusi, ki jih boste prejeli tudi med nadaljnjimi stavami za zvestobo zgolj za zabavo. Tukaj ne boste našli le klasične igralnice z ruleto ali pokrom v živo in številnimi drugimi igrami, temveč tudi stave na spine z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko najdete na internetu. Poleg zabavne in hitro razumljive spletne strani je na voljo tudi mobilna aplikacija za platformi Android in iOS. Zahvaljujoč aplikaciji lahko imate svojo stavnico ves čas pod nadzorom iz udobja svojega žepa.

Spletne stave v Italiji

Pridobitev zgoraj omenjene licence za podjetja nikakor ni enostavna. Nenehno so pod drobnogledom, zato lahko včasih naletite na blokado spletnega mesta. Če se vam to zgodi, vam lahko ponudimo preprosto rešitev za odpravo teh blokad. Naša prednostna programa, ki ju uporabljamo sami, sta NordVPN in Windscribe, ki lahko spremenita vaš naslov IP in točko povezave. Tako lahko sedite v italijanski kavarni, vaš prenosnik pa se pretvarja, da ste v drugi državi, kjer ima podjetje licenco in je zakonito. Poleg tega je ta rešitev odlična možnost za javna omrežja WIFI, ki jih s tem zamenjate in morebitni heker nima možnosti, da bi prišel do vaših zasebnih podatkov.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Italija

Na voljo je več možnosti, ki jih lahko uporabite za vplačilo in izplačilo. Verjetno najbolj uporabljene so Visa, MasterCard in tudi Maestro. Drugi način so elektronske denarnice, ki delujejo tudi pri spletnem nakupovanju in zato niso tako opazna možnost za banko. Navsezadnje nikomur v banki ni treba vedeti, da želite preizkusiti svojo srečo in spretnost pri stavah. Med primeri zunaj denarnic, ki so navedene na spletni strani, sta E-Pay ali B-Pay, ki delujeta zanesljivo in hitro. Vse možnosti so navedene na spletni strani, ljubitelji kriptovalut pa jih boste veliko našli tudi pri 1xbet. Zahvaljujemo se vsem, ki ste prebrali do sem, in vam želimo veliko sreče ne le pri prvi stavi, ki jo sklenete pri 1xbet Italija!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice