Intro

1xbet Kambodža

Od leta 2002 je bil edini monopolist v sektorju iger na srečo CamboxSix, ki mu je bila leta 2009 predčasno odvzeta licenca zaradi pomislekov vlade. Od takrat lahko igralnice v državi odprejo le tujci, zato se morajo domačini obračati na tuje ponudnike. V državi jih lahko najdemo več, danes pa si bomo ogledali vodilnega z 1xbet Cambodia, ki je eden izmed tistih z najvišjimi kvotami in bonusi ne le za registracijo.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Po opravljeni hitri registraciji boste prejeli do 100 €/$ bonus, ki je med najvišjimi pri spletnih stavnicah. To je dodatek k številnim tekočim bonusom, ki jih boste prejeli pri drugih stavah. Za igralce in stavnike je poleg pregledne spletne strani na voljo tudi mobilna aplikacija, s katero imate ves čas nadzor nad svojimi dobitki. Na voljo so tako klasične casino igre kot športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami na tem trgu.

Spletne igralnice v Kambodža

Trenutno so prave igralnice odprte le za tujce, ki vsako leto obiščejo Kambodžo Domačini včasih sklepajo stave z agenti, ki v državi delujejo nezakonito, vendar to ni ravno najvarnejši način sklepanja stav. Veliko boljša možnost so spletne stavnice, ki igralce iz države sprejemajo z odprtimi rokami in zanimivimi bonusi. Če pa si želite zagotoviti čim večjo anonimnost pred ponudnikom internetnih storitev, lahko uporabite enega od programov, ki zagotavljajo spremembo naslova IP in lokacije povezave Naša priljubljena programa sta Windscribe ali NordVPN, vendar lahko na spletu najdete tudi številne druge.

Vplačila in izplačila na 1xbet Kambodža

Najpogostejši način je nakazilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard ali Maestro. Druga možnost so elektronske denarnice, ki se prav tako uporabljajo za spletne nakupe. Primeri teh so denarnice E-Pay ali B-Pay, vendar je na 1xbet na voljo še veliko več načinov plačevanja. Zadnja možnost pa so vedno bolj razširjene kriptovalute, med katerimi je Bitcoin verjetno najbolj znan. Veliko sreče vsem, ki stavijo pri 1xbet ali igrajo katero od igralniških iger!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice