Intro

1xbet Zelenortski otoki

Igre na srečo v tujini so trenutno dovoljene le na igralnih območjih, ki jih je skupno pet. Večinoma gre za hotele, ki se lahko pohvalijo s štirimi ali petimi zvezdicami. Spletni trg je tu reguliran od leta 2015, zato nima tako dolge tradicije. Domačini se zato vse pogosteje obračajo na spletne igralnice in stavnice iz tujine, ki igralce iz Zelenortskih otokov sprejmejo z odprtimi rokami in množico bonusov. V današnjem članku bomo pisali o eni izmed najbolje ocenjenih na svetu.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naše priljubljeno podjetje je 1xbet, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in ima nešteto izkušenj, ki si jih je nabralo po vsem svetu. Na samem začetku vas bodo nagradili s prijavnim bonusom do 100 EUR/USD, ki se izplača ob prvem pologu. Ta bonus se lahko uvršča med najvišje, vendar boste za zaupanje, ki ga boste 1xbetu izkazali pri naslednjih stavah, prejeli tudi več stalnih bonusov. V spletnem casinoju lahko igrate več iger, vključno s pokrom ali ruleto v živo, stavite pa lahko tudi z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih boste srečali na stavnicah.

Spletne stave v Zelenortskih otokih

Igre na srečo so prebivalcem Zelenortskih otokov na voljo v tako imenovanih igralniških območjih, ki jih je skupno pet. Najpogostejša so hotelski kompleksi, ki imajo štiri ali več zvezdic. Če pa želijo domačini igrati iz udobja svojega doma, obstajajo tudi tuje stavnice in spletne igralnice, ki z odprtimi rokami sprejemajo igralce z Zelenortskih otokov. Poleg tega so v primerjavi z lokalnimi podjetji bolj donosna možnost, saj vam bodo zagotovile višje bonuse, kvote in celo dobitke. Zato danes pišemo o 1xbetu – stavnici, na katero se lahko vedno zanesete.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Cape Verde

Najhitrejša možnost je uporaba kreditnih kartic Visa, MasterCar in tudi Maestro. Poleg tega se uporabljajo tudi elektronske denarnice, od katerih jih 1xbet sprejema več. Primeri teh denarnic so E-Pay ali B-Pay, popoln seznam pa je naveden v plačilnih pogojih. Alternativna metoda pa so lahko tudi kriptovalute, med katerimi je doslej vodil Bitcoin, vendar to tudi ni edina kriptovaluta, ki jo 1xbet Cape Verde sprejema. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali ta članek, in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice