Intro

1xbet Norveška

Norveška je trenutno ena od držav, ki strogo ureja vse oblike iger na srečo in stav. Samo dve stavnici imata uradno dovoljenje za sprejemanje, izvajanje in izplačevanje stav. Razlaga vlade temelji na potrebi po regulaciji morebitne pretirane porabe zaradi velikih prihodkov, ki jih imajo Norvežani. Kljub tej realnosti pa vemo, kako lahko povečamo svoje možnosti za zmago zunaj norveških podjetij, na primer pri 1xbet Norway, ki ob prvem pologu podari 100 € kot bonus.

Igralne možnosti pri 1xbet

družba 1xbet je eden od profesionalnih igralcev na področju spletnih stav. Na svoj račun bodo prišli tako igralci klasičnih igralnic kot ljubitelji športnih stav, ki so na Norveškem dovoljene pri dveh zgoraj omenjenih licenčnih podjetjih, vendar z veliko slabšimi kvotami od tistih, ki jih ponujajo drugi brez licence. Zato je tu tudi 1xbet Norveška, ki ponuja ene najvišjih kvot in bonuse ne le ob prvem pologu, temveč tudi ob nadaljevanju stav.

Spletne stave na Norveškem

Spletne stave na Norveškem uradno ponujata le dve podjetji. Natančneje, Norst Tipping in Rikstoto, vendar boste pri teh podjetjih našli le športne stave. Ti programi vas bodo premaknili na drugo točko internetne povezave, tako da boste lahko 1xbet uporabljali v celoti in brez omejitev. To sta NordVPN in Windscribe, ki smo ju preizkusili in ju lahko toplo priporočamo

Vplačila in izplačila pri 1xbet Norway

Priljubljeni načini vplačila in izplačila vključujejo elektronske denarnice, kot sta B-Pay.in E-Pay, ki so le nekatere od številnih, ki jih ponuja 1xbet. Zaradi vladnega predpisa, ki onemogoča bankam polnjenje možnosti iger na srečo, ne priporočamo uporabe tradicionalnih bančnih nakazil ali kartic. Če ste ljubitelj valute Bitcoin, potem je 1xbet pripravljen sprejeti vaše nakazilo ali vam izplačati denar v tej valuti. Registracija traja nekaj minut, zato začnite zdaj in izkoristite do 100 EUR in druge bonuse med vašo igro. Veliko sreče!

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice