Intro

1xbet Fidži

Z zakoni iz leta 2009 so na Fidžiju prepovedane vse oblike iger na srečo. Zato tu ne morejo delovati tako prave kot spletne igralnice in stavnice. Kljub temu se domačini obračajo na stavnice v tujini, ki brez težav sprejemajo igralce iz te države. O eni od njih vam bomo več povedali v našem članku.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naša priljubljena stavnica je 1xbet, ki deluje že od leta 2007. Zaradi svoje prisotnosti po vsem svetu je preverjen igralec, na katerega se lahko popolnoma zanesete. Ko opravite registracijo, vas bodo nagradili z bonusom do 100 €/$, ki ga izplačajo ob vašem prvem pologu. Poleg tega vas bo 1xbet nagradil tudi z več stalnimi bonusi, ki se izplačajo pri naslednjih stavah in igrah. V ponudbi je nešteto igralniških iger, vključno s pokrom ali ruleto v živo, pa tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami pri spletnih stavnicah. Seveda je na voljo tudi mobilna aplikacija, ki zagotavlja, da ste vedno na tekočem s svojimi stavami in dobitki.

Spletne stave v Fidžiju

Kot smo omenili na začetku članka, so vse oblike iger na srečo v državi od leta 2009 nezakonite. Dovoljene so le domače stave, ki ne smejo presegati 100 dolarjev dobitka. Zato na Fidžiju ni igralnic in stavnic, ki bi si privoščile to obliko zabave za domačine. Zato se domačini obračajo na tuje stavnice, ki nove igralce s Fidžija sprejemajo z odprtimi rokami in množico bonusov, ne le ob registraciji. Vendar vam ni treba iskati dlje, saj je 1xbet Fidži eden od vodilnih v tej panogi.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Fiji

Najosnovnejša metoda, ki jo uporablja več igralcev in stavnikov, so kreditne kartice Visa, MasterCard in celo Maestro. Poleg tega so podprte tudi elektronske denarnice, ki se lahko uporabljajo za spletno nakupovanje in so zato lahko zanimiva metoda za ravnanje z denarjem na spletu. Poleg tega ne bodo pritegnile toliko pozornosti vaše banke, ki lahko podrobneje spremlja transakcije, povezane z igrami na srečo. Primeri so blagovne znamke E-Pay ali B-Pay, v plačilnih pogojih 1xbet pa so navedene še številne druge. Če pa ste eden od imetnikov kriptovalut, lahko poleg najbolj znanega Bitcoina uporabite tudi številne druge, ki jih sprejema stavnica. Zahvaljujemo se vam za branje današnjega članka in vam želimo veliko sreče pri vseh stavah, ki jih opravite pri 1xbet Fidži.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice