Intro

1xbet Ekvatorialna Gvineja

gq

Igre na srečo so v državi regulirane in zakonite od leta 1995. Domačini imajo več možnosti za igranje igralniških iger. Nasprotno pa velja za športne stave, ki niso regulirane in v državi ni stavnic. Če se razmere ne bodo spremenile, so zato domačini prisiljeni uporabljati tuje stavnice, ki domače igralce sprejemajo z odprtimi rokami. V tem članku bomo pisali o eni izmed najbolje ocenjenih.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Za registracijo, ki traja le nekaj minut, boste prejeli bonus do 100 EUR/USD, ki se izplača ob prvem pologu. Obstajajo pa tudi stalni bonusi, s katerimi vas bo 1xbet nagradil za izkazano zaupanje pri naslednjih stavah in igrah. Igralci na srečo v igralnicah, ki jih 1xbet ponuja več, kot tudi športni igralci bodo navdušeni nad nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo stavnice.

Spletne stave v Ekvatorialni Gvineji

Ključno leto, v katerem je Ekvatorialna Gvineja začela legalizirati in urejati igre na srečo, je bilo leto 1995. Od tega leta naprej morajo vsa podjetja, ki želijo v državi opravljati dejavnost prirejanja iger na srečo, zaprositi za licenco pri ministrstvu za finance. V državi je tako več igralnic z licenco, ki pa ne ponujajo možnosti športnih ali drugih stav. Zato se domačini obračajo na tuja podjetja, ki poleg dobrodošlih bonusov ponujajo tudi najboljše kvote. Nič drugače ni z našo priporočeno družbo 1xbet Ekvatorialna Gvineja, ki posluje po vsem svetu.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Equatorial Guinea

Najlažja možnost je uporaba kreditnih kartic Visa, MasterCard in tudi Maestro. Poleg tega so podprte tudi elektronske denarnice vseh večjih podjetij. Primeri so denarnice E-Pay ali B-Pay, celoten seznam pa najdete v plačilnih pogojih 1xbet. Poleg tega so elektronske denarnice zanimiva metoda, s katero lahko delamo z denarjem na internetu. Kriptovalute so še vedno najhitreje rastoča metoda med vsemi, od katerih lahko poleg najbolj znanega Bitcoina najdemo številne druge, ki so pripravljene za uporabo na 1xbet. In ker je to vse, kar smo vam pripravili, vam želimo veliko sreče pri vseh igrah, ki jih boste naredili z 1xbetom!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice