Intro

1xbet Nova Zelandija

Na Novi Zelandiji spletne stave in druge igre na srečo nadzoruje NZRB, ki je monopolni ponudnik vseh tovrstnih iger. Na srečo spletna mesta tujih stavnic, med katerimi je tudi 1xbet New Zealand, niso blokirana in domačini lahko tam stavijo pod boljšimi pogoji in z višjimi kvotami kot pri NZRB. V nadaljevanju vam bomo predstavili pregled, kako to storiti.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

1xbet ponuja več možnosti spletnih stav. Začnemo lahko s klasično igralnico, v kateri najdemo ruleto, poker in tudi blackjack. Druge vključujejo spletne stave v živo, ki so edinstvene zaradi zasnove 1xbetove spletne strani, in namesto da bi brali, jih morate preizkusiti. Zdaj z lepo spodbudo do 100 €, ki jo dobite za registracijo in prvi polog za svoje stave.

Spletne stave v Novi Zelandiji

Kot smo že omenili, ima NZRB monopol na področju iger na srečo in spletnih stav, vendar želi vse več stavnic privabiti stranke iz Nove Zelandije z visokimi bonusi in nagradami za igre. Tak primer je 365bet, ki vam bo dodal do 50 €. Če pa želite več, je tu 1xbet, ki vam bo dodal dvakrat toliko, kar lahko pomnožite pri svojih stavah z najvišjimi kvotami na trgu.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Nova Zelandija

Vplačila in izplačila lahko opravite s kreditnimi karticami, kot sta Visa ali MasterCard. Seveda lahko uporabite tudi klasična bančna nakazila ali čeke, ki pa se ne uporabljajo več tako pogosto. Alternativni način so lahko tudi elektronska denarna naročila, ki jih 1xbet ponuja nešteto. Omenimo lahko na primer E-Pay ali B-Pay, ki se vedno bolj uporabljata. Imamo pa tudi dobre novice za ljubitelje bitcoinov. 1xbet je pripravljen sprejeti in izplačati denar, ki ga osvojite na ta način, ki je še vedno vse bolj priljubljen. Registracija je pripravljena takoj, zato vam ni treba čakati na nič in to storite takoj. Poleg tega zdaj z bonusom 100 €, ki ga lahko izkoristite, da povečate svoje možnosti, da osvojite več denarja kot pri svojem stavnem posredniku. Veliko sreče in zmagovalnih stav z 1xbetom.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice