Intro

1xbet Švedska

Vse tuje ponudnike športnih stav in iger na srečo, ki so izvedeli, da lahko od januarja 2019 po pridobitvi licence na Švedskem zakonito poslujejo, je pričakala odlična novica. Do takrat je vse urejala monopolna družba Svenska Spel’s, ki je edina lahko sprejemala stave na športne tekme. Zahvaljujoč tej spremembi zakona lahko najdemo in bomo še naprej našli več podjetij, ki želijo na tem neoranem trgu privabiti nove stavnike. Vendar vam ni treba ničesar iskati, saj boste v spodnjem članku našli vse potrebne informacije o bonusih in kvotah, ki so med najvišjimi.

Igralne možnosti pri 1xbet

Prvi korak, ki ga morate narediti, se začne z registracijo. To lahko storite z lahkoto in prejeli boste dobrodošlico v višini do 100 €, ki je med najvišjimi na trgu spletnih stav. Vendar pa ta bonus ni zadnja stvar, ki vam jo bo 1xbet ponudil. Pričakujete lahko še več, in sicer v okviru drugih stav, ki so še bolj zanimive in donosne. Poleg klasične spletne strani je na voljo tudi mobilna aplikacija, ki zaradi svoje preprostosti in dostopnosti od koderkoli pomnoži igralno izkušnjo.

Spletne stave na Švedskem

Omenjena sprememba zakonodaje v državi januarja 2019, ko se je vlada odločila, da bodo športne stave in igre v igralnicah na voljo čezmejnim ponudnikom, nakazuje, da je pričakovati velik priliv novih stavnic. Zato pri izbiri prave za vas vedno upoštevajte vse vidike. Zahvaljujoč nam pa vam ni treba skrbeti, saj se lahko obrnete na 1xbet Sweden, ki se uvršča med najboljše spletne športne stavnice na svetovni ravni.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Sweden

Na voljo je več možnosti, med katerimi lahko izbirate, in vse delujejo odlično. Najbolj uporabljene plačilne metode so Visa, MasterCard in Maestro. Tisti, ki želijo, da je vse varno in uporabljajo več stavnic, lahko uporabijo elektronske denarnice, kot sta E-Pay ali B-Pay, vse pa najdete na spletni strani v razdelku z načini plačila. Alternativna in razmeroma nova metoda so kriptovalute, med katere spada tudi Bitcoin. Zahvaljujemo se vsem, ki ste prebrali do teh vrstic, in vsem želimo veliko uspešnih stav z 1xbet Sweden.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice