Intro

naslovi 1xBet: stavnice v državi

Адреса 1хБет
Stavnica 1xBet je ena najstarejših in najuglednejših športnih stavnic v Skupnosti neodvisnih držav. V članku “1xBet: kaj je ta stavna družba” lahko najdete podrobne informacije o poti, ki jo je pisarna prehodila, dokler ni dosegla priznanja milijonov uporabnikov. Danes pa je stavnica povezana s spletnimi stavami. Čeprav je podjetje začelo z mrežo stavnih poslovalnic na kopnem. O tem, ali obstajajo naslovi 1xBet in kje najdete pisarne te pisarne, bomo razpravljali v članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Stavna družba 1xbet: naslovi v Moskvi in preostali Rusiji

Kljub temu, da stavna družba 1xbet prihaja iz Rusije, so njene dejavnosti na ozemlju te države prepovedane. Ruska zakonodaja zahteva, da imajo stavnice glavni sedež v državi in zavračajo prirejanje iger na srečo. družba 1xBet se za pridobitev licence ni tako žrtvovala, saj imajo igre na srečo pomembno vlogo v strukturi njenih prihodkov. Samo pri 1xBetu je na voljo več kot 10 tisoč igralnih avtomatov, vsak drugi obiskovalec poslovalnice pa stavi v igralnicah. Zato v Rusiji ni naslovov 1xBet.

Pravzaprav so bile leta 2010 vse stavnice stavnice prenesene v pisarno 1xStavka (priporočamo, da si preberete podroben pregled pisarne). To podjetje je certificirano in zakonito posluje v Rusiji. In če si ga ogledate podrobneje, je glede funkcionalnosti spletnega mesta, ponudbe športnih stav nekoliko tako dobro kot 1xBet. V tem ni nič presenetljivega, saj je družba 1xStavka tesno povezana z družbo 1xBet. Zato vsi naslovi 1xBet v Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanu in drugih ruskih mestih zdaj delujejo pod drugim znakom. Informacije o njih najdete na spletni strani stavnice 1xStavka.

Naslovi 1xBet v Ukrajini

Od leta 2009 do leta 2021 je ukrajinska zakonodaja prepovedovala stavnice in igralnice, razen loterij. Zato so podjetja delovala brez znaka, pod drugo blagovno znamko ali pa so svoje storitve opravljala prek spleta. Stavnica 1xbet ni izjema. Družba je dolgo časa delovala v večjih mestih pod krinko internetnih kavarn. Vendar so bile po strožjih inšpekcijskih pregledih in denarnih kaznih do leta 2017 vse poslovalnice te pisarne zaprte. Zato uporabniki ne bodo našli trenutnih naslovov 1xBet v Ukrajini.

Контакты 1хБет

Seveda pa lahko ob iskanju po internetu najdete strani z naslovi stavnih pisarn 1xbet v Kijevu, Harkovu, Odesi, Lvovu, Zaporožju in drugih večjih mestih. Vendar so te informacije zastarele. Na navedeni lokaciji ni mogoče najti nobene stavnice.

Kljub temu, da lahko od leta 2021 stavnice pridobijo licenco za opravljanje storitev v Ukrajini, se 1xBetu s tem korakom ne mudi. Podjetje sprejema igralce prek svoje spletne strani, ki v državi ni blokirana. Zato se odprtje stavnic na kopnem še ne pričakuje.

zemeljske stavnice 1xbet v drugih državah

družba 1xBet je v večini držav sveta izključno ponudnik spletnih stav. Na platformi lahko stavite na športne in kibernetske športe ali igrate casino igre. Vendar pa lahko stavnice najdete tudi v Kazahstanu, Moldaviji in drugih državah. Za igralce, ki so navajeni obiskovati stavnice, je to pomembna prednost.

Na žalost družba na spletnem mestu ne navaja informacij o svojih naslovih. Zato morate uporabiti iskalnike in sami preveriti ustreznost podatkov. Lahko pa tudi pišete v klepetalnico ali pokličete na telefonsko številko, da bi izvedeli naslove 1xbet. Če so na voljo v državi stalnega prebivališča stavnika, vam bo te informacije posredovala ekipa za podporo.

Pomembne novice