Intro

1xber Švica

Ker je Švica država, v kateri so igre na srečo zakonite, ponuja številne stavnice, ki so v državi zakonito in igralcem, ki želijo staviti, ponujajo dokaj spodobne kvote. Čeprav je ta vrsta stav v Švici razmeroma nova, boste tu našli tudi veliko tujih igralcev, vendar so lahko ti zaradi vladnih predpisov blokirani, zato vam bomo danes povedali, kako priti do boljših kvot in bonusov, ki jih pri domačih igralcih običajno ni mogoče najti.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naše priljubljeno podjetje, ki je eno izmed tistih z najboljšimi kvotami, je 1xbet Švica, ki bo na vaš račun ob registraciji in prvem pologu dodalo do 100 € kot bonus in številna druga darila ii pri drugih stavah. Všeč vam bo široka paleta iger, ki jih ponujajo, od igralnice Clausewitz do športnih stav, pri katerih so med vodilnimi z najvišjimi kvotami in nagradami, ki jih igralcem izplačajo na prvi pogled. Preprosta spletna stran, ki jo boste takoj razumeli, ponuja tudi spletne igre na srečo v živo, zato vam priporočamo, da takšno izkušnjo doživite tudi sami.

Spletne stave v Švici

V Švici lahko kljub legalizaciji iger na srečo naletimo na blokado nekaterih velikih igralcev, ki ponujajo spletna mesta za spletne stave. Če bi kljub blokadi s strani ponudnikov interneta radi preizkusili še katero od tujih podjetij, imamo za vas rešitev. Preizkusili smo programe, ki lahko premestijo vašo povezavo in spremenijo lokacijo vašega računalnika. Ogledali si boste lahko tudi spletna mesta, ki si jih zaradi vladnih predpisov ne smete ogledati. Ti programi so NordVPN ali Windscribe. Še ena prednost je lahko varnost, ki jo z uporabo pridobite v javnih omrežjih WIFI, zato lahko z enim programom v računalniku ali mobilnem telefonu rešite dve stvari.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Švica

Vplačila in izplačila lahko opravite s tradicionalnimi metodami, ki vključujejo Visa ali MasterCard ali bančna nakazila. Vendar pa se bolj uporabljajo elektronske denarnice, kot sta E-Pay ali B-Pay, ki ponujajo najhitrejše prenose v okviru denarja, ki ga želite staviti in zmagati. Ragistracija vam bo vzela nekaj minut in klikov, zato ne čakajte in si zagotovite bonus 100 € za svoje prve stave. Veliko sreče!

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice