Intro

Športne stave od 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
Osnovna dejavnost družbe 20Bet so stave na športne in kibernetske športe. Uporabnikom je na voljo več kot 1 500 izidov, na katere lahko stavijo na več kot 150 trgih. Takšna ponudba ni mogla ostati neopažena pri izkušenih stavnicah. Zato športne stave pri 20bet dobivajo visoke ocene rednih obiskovalcev pisarne. Kakšne so njihove značilnosti in kako skleniti športno stavo na spletni strani – opisano spodaj.

Športne stave na 20bet: pred tekmo in v igri

Kot smo že omenili v uvodu, ima 20Bet v svoji ponudbi več kot 30 športnih disciplin s skupno 150 trgi. Stavnica ponuja tako tradicionalne kot tudi e-športne tekme za stave. V prvem primeru lahko igralec stavi na priljubljene discipline (nogomet, hokej, tenis, košarka, boks itd.) in tudi na manj pogoste športe (vaterpolo, kriket, pikado in badminton). Vendar pa je najbolj priljubljena igra na spletnem mestu, pri kateri je velika možnost za zmago, nogomet. Igre in prvenstva za ta šport so najbolj priljubljeni. V drugem primeru 20Bet igralcem ponuja stave na vse priljubljene računalniške igre. O njih bomo podrobneje spregovorili v zadnjem delu članka.

Na spletnem mestu 20Bet lahko sklenete vse priljubljene športne stave:

  • Posamezne – stave na en šport in en izid dogodka.
  • Ekspresne stave so stave na več neodvisnih izidov.
  • Sistemske stave so stave na celotno kombinacijo tekem.
  • Verige – stave, ki vključujejo več posameznih stav na dogodke z neodvisnim izidom itd.

Športne stave pri 20bet so na voljo tudi za dogodke pred tekmo in tekme v živo. Ponudbo dogodkov si lahko ogledate v razdelkih “Športne stave” in “Stave v živo” na igralnem portalu.

Ставки в лайве 20Бет

Prednost športnih stav pri 20Betu so poleg lepega dobrodošlega bonusa, ki ga ima 20Bet, tudi dobre kvote. Te so povprečne za stavnice, tako za stave pred tekmo kot za stave v živo. To bo jasen plus za bralce, ki niso seznanjeni s ponudbo pisarne.

Postavljanje športnih stav pri 20Bet

V skladu s pravili stavnice lahko športne stave pri 20Betu sklepajo le registrirani polnoletni igralci. O tem, kako ustvariti račun in preveriti svoje podatke, smo že pisali v ločenem članku.

Prvi korak za sklenitev stav pri 20Betu je torej registracija in/ali prijava v našo poslovalnico. Nato se moramo odločiti, ali želite staviti v načinu pred tekmo ali v živo. Od tega je odvisen drugi korak – prehod na stran “Športne stave” in “Stave v živo” s ponudbo športnih in kibernetskih dogodkov.

V naslednjem koraku mora igralec izbrati šport, prvenstvo in določeno tekmo. Uporabnik mora prebrati seznam dogodkov in izbrati izid dogodka. Nato mora klikniti na kvote in dodati izbiro na stavni listek. Zadnji korak je izbira športne stave 20Bet, kot je opisano zgoraj, izbira zneska stave in sklenitev stave.

Če želite pravilno staviti na športne stave, morate veliko vedeti o vrsti tekmovanja, slabostih in prednostih ekipe ali igralcev. Za stave pred tekmo morate porabiti veliko časa za analizo tekme, še več pa za stave v igri. Za začetnike priporočamo našo Šolo stav, povezavo do katere najdete v meniju. V njej so zbrani nasveti za pravilno in uspešno stavljenje.

Upoštevajte tudi, da je minimalna stava na 20Bet 10 ameriških centov ali njihova protivrednost v drugi valuti. S tako nizkim vstopnim pragom lahko vsak igralec vplačuje posamezne in kombinirane stave.

Спортивная ставка 20Бет

Stave na e-športe pri 20Bet

Računalniške igre so dandanes postale uradni šport, tekme in turnirji, ki potekajo, pa privabljajo spektakel in posebne učinke. Zato ni čudno, da stavnica 20Bet tej smeri posveča veliko pozornosti. Na spletni strani stavnice lahko v razdelku “Kibersport” stavite na takšne igre 24 ur na dan:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA in še več.

Dota 2, CS:GO in League of Legends so najbolj priljubljeni turnirji v kibernetskem športu, ki zbirajo milijonsko občinstvo. Zato je teh dogodkov na spletni strani 20Bet največ. Skupno število vseh iger za stave je več kot sto.

Stave na kibernetske športe pri 20Betu se oblikujejo podobno kot športne stave. Stavite lahko na posamezne kroge in celoten turnir, sklenete lahko posamezne stave ali ekspresne stave, stavite lahko pred tekmo ali v realnem času. Stavnica ponuja dobre kvote in nenehno širi svojo ponudbo. Zato bodo izkušeni igralci lahko našli vse priljubljene turnirje iz računalniških iger.

Pri stavah na e-športe – tako kot pri običajnih športih – morate skrbno analizirati igre, uporabljati pametne taktike in učinkovito strategijo. To znanje lahko pridobite na naši spletni strani v razdelku šole stav.

Pomembne novice