22Bet

Logo 22bet
Bonus

100% bonus do 122 EUR

Pregled stavnega podjetja 22bet

Splošne informacije o stavni družbi 22bet

Stavnica 22bet je začela delovati leta 2017. Svoje storitve ponuja po vsem svetu izključno prek spletnega mesta 22bet.com (ali njegovega zrcalnega odtisa), ki je na voljo v vseh državah. Na žalost stavnica nima lokalnih stavnih pisarn. Družba 22bet še ni prejela dovoljenj zvezne davčne službe in brez tega ne more odpreti zemeljskih pisarn v državi. Zato lahko igralci zaenkrat uporabljajo spletni portal. Če ga bo Roskomnadzor blokiral, lahko za dostop do spletnega mesta uporabijo zrcala ali storitve VPN. V treh letih 22bet ni postal znan le med igralci po vsem svetu, temveč je začel konkurirati tudi velikim spletnim stavnicam, kot so 1xStavka, PariMatch in Leon. Priljubljenost podjetja temelji na zanimivi ponudbi (velik izbor stav in iger na srečo), uporabniku prijazni spletni strani, dobri izbiri načinov plačila itd. V današnjem pregledu si na kratko oglejmo ključne prednosti in slabosti 22Bet.

Licenca pri 22bet

Stava 22bet nima zemeljskih poslovalnic in svoje storitve ponuja izključno prek spleta. Uporabnikom po vsem svetu je na voljo spletna stran, ki deluje na podlagi licence vlade Curacao. Licenco, ki jo je izdal Curaçao eGaming, najdete pod številko 8048/JAZ na spletni strani organa za izdajo licenc. Žal ta licenca ne zadostuje za poslovanje v številnih državah. Na primer za ruski trg mora podjetje po spremembah zakona o stavah in davčne zakonodaje pridobiti licenco Zvezne davčne službe Ruske federacije. Nato je treba skleniti pogodbo s TsUPIS. Nato lahko stavnica 22bet odpre svoje stavnice in sprejema igralce prek spleta. Uporabniki pa lahko brez čakanja na lokalno licenco vplačujejo stave prek spletnega mesta. Ker je lahko blokirana, vam predlagamo, da uporabite alternativno povezavo iz našega pregleda (na voljo v naslovu članka).

Spletna stran in mobilna aplikacija 22bet

Stavni števec 22bet je razvoj igralnega portala naročil pri podjetju, ki je ustvarilo spletno mesto 1xBet. Zato so uporabnikom na voljo podobne prednosti, kot je širok nabor jezikovnih različic na spletnem mestu ali hitra hitrost nalaganja strani. Poleg tega je spletno mesto 22Bet v celoti optimizirano za mobilne naprave. Zato lahko uporabniki stavijo ali igrajo igre iz priljubljenih brskalnikov na različnih vrstah naprav. Za razliko od 1xBet pa ni preobremenjena z animacijami. Zato deluje zelo hitro. Lastniki mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android in iOS lahko namestijo mobilno aplikacijo. Prenesete jo lahko s spletne strani stavnice. Uporabniki telefonov iPhone in iPad pa lahko aplikacijo namestijo neposredno iz trgovine App Store. Ta možnost namestitve je hitrejša in varnejša. Mobilna aplikacija 22bet ima širok nabor funkcij in možnosti. Vendar pa igralci nimajo možnosti igranja spletne igralnice, pokra in nekaterih drugih iger na srečo. Hkrati pa imajo uporabniki dostop do spletnega prenosa dogodkov, ki na spletni strani ni na voljo.

Ustvarjanje igralnega profila na strani 22bet

Na spletnem mestu ali prek aplikacije 22bet lahko stave sklepajo samo registrirani uporabniki. Ustvarjanje igralnega profila ni zapleten postopek. Registracijski obrazec vsebuje ključna polja, ki jih je treba izpolniti: ime in priimek, e-pošto, geslo, državo prebivališča in valuto računa. Profil aktivirate tako, da kliknete na povezavo v prejetem e-poštnem sporočilu. Stavnica lahko zahteva tudi dodatne dokumente za preverjanje identitete. Po tem lahko igralec uporabi storitve stavnice. Kot lahko razumete, postopek registracije novega uporabnika pri 22bet traja nekaj minut. Če se pojavijo kakršne koli težave, se lahko obrnete na ekipo za podporo, ki deluje 24 ur na dan.

Promocijske in bonusne ponudbe 22bet

Stavnica 22bet se lahko pohvali z zanimivimi bonusi in promocijami za igralce. Prva priložnost, da od stavnice dobite nagrade, se pojavi ob registraciji. Podjetje vsem novincem ponuja bonus v višini do 9000 rubljev. Ta znesek se po prvem vplačilu nakaže na poseben račun in je enak 100 % zneska vplačila. Druge ponudbe najdete v razdelku “Bonusi”. Tu lahko najdete promocije za igralniške igre ali športne stave. Med promocijami lahko najdete stalne (npr. rojstnodnevni bonus) in občasne ponudbe. Na ta način lahko igralec načrtuje svojo igro, da bi od svojih stav iztržil kar največ.

Bonus za registracijo do 122 EUR

22Bet registracija22Bet registracija

Športne stave in igre na srečo od 22bet

22bet lahko na področju športnih stav konkurira drugim velikim spletnim stavnicam. Ponudba podjetja vključuje več sto dogodkov za več kot 40 športov na dan. Tu lahko najdete stave na nogomet, hokej, košarko, rokomet, golf, kriket, formulo 1 in druge. Možno je tudi staviti v živo. Ti dogodki so objavljeni v razdelku “V živo”. Uporabniki, ki jih zanimajo stave na kibernetske športe ali nešportne dogodke, kot so politika, vreme in loterije, lahko na spletni strani stavnice najdejo ustrezno zabavo. Na voljo so v razdelkih “Line” ali “Cybersport”. Ne smemo pozabiti tudi na igre na srečo. Spletna stran 22bet ponuja klasične igre na srečo za mizami s pravimi krupjeji. Na voljo so vam tudi igralni avtomati različnih proizvajalcev programske opreme. Med njimi velja omeniti 1x2gaming, 2by2 Gaming in 7 Mojos. Najpomembneje je, da se število igralnih avtomatov nenehno povečuje.

Vplačila in izplačila pri 22bet

Stavnica 22bet uporabnikom ponuja več kot 36 možnosti za nakazila z igralnega računa oziroma na igralni račun. To je v primerjavi s konkurenti precej veliko. Načini nakazil vključujejo:

  • Prenosi prek kartic Visa in MasterCard.
  • Elektronske denarnice B-Pay, PerfectMoney, Epay in druge.
  • Plačilni sistem Payeer.
  • Plačilni terminal 24 AllTime.
  • Kriptovalute Bitcoin, Dash, Ethereum in druge.
  • Gotovina v sistemih Telepay in Amigo.

Možnosti izplačila se ne razlikujejo veliko. Najdete jih v razdelku Plačila. Radi bi tudi opozorili, da je najmanjši znesek za polog 50 rubljev, za izplačilo pa 100 rubljev. Vse operacije so brez provizij na strani 22bet.

Podpora na spletni strani 22bet

Družba 22bet svojim uporabnikom zagotavlja neprekinjeno storitev podpore. Na voljo je v številnih jezikih. Če želite zastaviti vprašanje v zvezi z delovanjem portala ali težavami, ki so se pojavile na spletni strani, lahko storite naslednje:

  • Prek spletnega klepeta, ki je na voljo v spodnjem desnem kotu zaslona.
  • Po elektronski pošti. Na spletnem mestu so na voljo e-poštni naslovi za podporo igralcem support@22bet.com, varnost, politiko zasebnosti itd. Te naslove lahko najdete v razdelku za stike
  • Kontaktni obrazec, ki ga prav tako najdete v razdelku “Stiki”.

Odgovore na vsa vprašanja po pošti vam posredujemo v 24 urah. Pomoč v spletnem klepetu je najhitrejša možnost komunikacije. Operaterji vam odgovorijo v nekaj minutah.

Zaključek o 22Bet

Trg spletnih stav se dinamično razvija kljub različnim omejitvam, ki so jih uvedle oblasti. V državi delujejo lokalna in tuja podjetja, ki se trudijo svojim igralcem zagotoviti najboljše pogoje. 22bet je zavzel vodilni položaj na trgu zaradi svoje zanimive ponudbe stav in iger na srečo, uporabniku prijazne spletne strani, mobilne aplikacije, kakovostne podpore igralcem in različnih načinov plačila. 22bet ponuja svoje storitve prek spletne strani, ki je na voljo na spletu. Podporo zagotavljajo tudi večjezični govorci, kar bo uporabnikom olajšalo reševanje njihovih vprašanj. Kar zadeva licenco, ima stavnica dokumente Komisije za igre na srečo Curacao. Tako je stavnica 22Bet zanimivo podjetje za začetnike in izkušene igralce.

Priljubljena vprašanja o 22Bet

✅ Ali ima 22Bet licenco?

Stavna družba 22Bet izvaja svoje dejavnosti na spletu prek uradnega spletnega mesta 22bet.com z licenco komisije za igre na srečo v Curacau. Stavnica še ni pridobila dovoljenj Zvezne davčne službe Ruske federacije. Zato v državi ni na voljo PoS, spletno mesto pa lahko blokira Roskomnadzor. V primeru blokade priporočamo uporabo trenutnega zrcala ali storitev za spremembo naslova IP in točke povezave (storitve VPN). Primeri takih programov so NordVPN, Surfshark in drugi.

💵 Kakšen bonus za prijavo prejmejo novinci pri 22Bet?

Stavnica 22Bet vsem novim igralcem ponuja bonus v višini do 122 eur. Pridobiti ga je zelo preprosto: opravite postopek registracije, aktivirajte svoj profil in vplačajte svoj prvi depozit. Dobrodelni bonus je enak 100 % vplačanega zneska, vendar ne več kot* zgoraj navedeni znesek.

* Ob uporabi promocijske kode se lahko ta znesek poveča. Partnersko promocijsko kodo lahko najdete na našem spletnem mestu.

📱 Ali obstaja aplikacija 22Bet za Android in iOS?

Da, obstaja. Stavnica se trudi razvijati svoje storitve v koraku s časom. Zato je 22Bet pripravil sodobno rešitev za mobilne uporabnike. Mobilna aplikacija je na voljo za Android in iOS. Prenesete jo lahko z uradne spletne strani ali iz trgovine App Store (za uporabnike iOS).

Aplikacija vam omogoča, da večino operacij opravite brez uporabe spletnega mesta. Poleg tega je za igralce na voljo posebna možnost spletnega gledanja tekem, ki uporabnikom spletnega mesta ni na voljo.

💳 Katere plačilne metode podpira 22Bet?

22Bet je povezal več kot 30 možnosti za nakazilo in izplačilo dobitkov. Večina jih je podobnih, čeprav so nekatere možnosti na voljo le za eno od transakcij. Igralci lahko uporabljajo nakazila Visa in MasterCard, elektronske denarnice B-Pay, Perfect Money in Epay, plačilne denarnice Payeer, gotovinske pologe itd.

22Betova stavnica ne zaračunava nobenih provizij za izplačilo ali polog. Aktualne načine plačevanja lahko najdete v razdelku “Plačila”.Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR