Intro

1xbet ZDA

Dobre novice so stavnike pričakale leta 2018, ko je vrhovno sodišče razveljavilo zvezni zakon iz leta 1992, ki je popolnoma prepovedoval športne stave. Do takrat so ameriški igralci stavili nezakonito pri tujih stavnicah. Ker pa gre za velik denar, ki lahko pomaga državnim blagajnam, se je vrhovno sodišče odločilo legalizirati to obliko zabave. Zato se pričakuje velika rast te industrije, mi pa vam prinašamo informacije o eni od najbolje ocenjenih stavnic na svetu. Trenutno še ne sprejema igralcev iz te države, vendar verjamemo, da se bo stanje zaradi spremenjenega zakona vsak hip spremenilo in da boste vedeli, pri kom staviti.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naša prednostna družba je stavnica 1xbet, ki deluje na svetovni ravni in si je zato nabrala že veliko izkušenj. Na samem začetku boste prejeli vstopni bonus, ki lahko znaša do 100 EUR/USD. Ta se izplača ob prvem pologu, sledijo pa mu stalni bonusi, s katerimi vas 1xbet nagradi za vaše zaupanje pri naslednjih stavah in igrah. V spletni igralnici lahko izbirate med več igrami, vključno s pokrom ali ruleto v živo, tukaj pa lahko stavite tudi z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo spletne stavnice. Čeprav trenutno ne sprejema igralcev iz ZDA, verjamemo, da se bo to stanje zaradi novih zakonov, ki veljajo od leta 2018, kmalu spremenilo.

Spletne stave v ZDA

leta 2018 je prišlo do ključnega preobrata, ko je vrhovno sodišče razveljavilo zvezni zakon, ki je prepovedoval športne stave v ZDA. Do takrat so morali stavniki uporabljati tuje stavnice, ki so nezakonito sprejemale igralce iz ZDA. Ocenjuje se, da so domačini leta 2018 stavili več kot 150 milijard dolarjev, zato bo državna blagajna iz tega sektorja doživela nov visok prihodek. Zato se stavnice in igralci trenutno pripravljajo na nov veter, ki ga bo v državo prinesla legalizacija.

Vplačila in izplačila pri 1xbet ZDA

Najhitrejši način je z MasterCard, Visa in Maestro. Poleg tega se pogosto uporabljajo tudi elektronske denarnice, ki so zanimiv način dela z denarjem na internetu. Primeri teh denarnic so E-Pay ali B-Pay, številne druge pa so navedene v plačilnih pogojih 1xbet. Ljubitelji kriptovalut pa bodo prav tako našli nekaj zase, saj 1xbet poleg najbolj znanega Bitcoina sprejema tudi več drugih valut. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali in si vzeli čas za naš članek, in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice