Rabona

Rabona_logo
Bonus

Bonus 100% do 100€

Rabona: Pregled stavnic

Splošne informacije o Raboni

Podjetje Rabona je leta 2016 Romunom začelo ponujati športne stave in igre na srečo. Sprva se je stavnica osredotočala le na lokalni trg, Romunijo. Vendar sta uspešna rast in privabljanje velikega števila stavnikov pomagala stavnici, da je pridobila naložbo nemškega podjetja in se začela promovirati na Zahodu. Danes Rabona ponuja storitve igralcem iz Nemčije, Avstrije, Portugalske in Brazilije. Vendar je postal latinskoameriški trg prednostna naloga stavnice. Kljub temu, da stavnica Rabona ni osredotočena na uporabnike iz držav SND, ima precej zanimivo ponudbo stav in iger ter privlačen bonus dobrodošlice. Zato smo se odločili opisati ključne značilnosti stavnice, da bi uporabnike opozorili na značilnosti igralnega portala.

Licenca Rabona

Stavnica Rabona ima več licenc. Za poslovanje v Evropski uniji se uporablja licenca, ki jo je izdal organ za igre na srečo na Malti. Ta licenca je citirana v EU in govori o zanesljivosti in integriteti podjetja. Ni presenetljivo, da stavnica sponzorira številne evropske klube, kot so Benfica, Porto, Atletico itd. Vendar pa stavnica poleg trga EU oskrbuje tudi igralce iz drugih držav. Zato je družba pridobila lokalne licence, na primer v Braziliji. Tako sprejema stave Brazilcev prek poddomene br.Rabona.com. Omeniti velja, da stavnica Rabona ne sprejema uporabnikov iz vseh držav. Če do spletnega mesta dostopate iz Ukrajine, se prikaže sporočilo o omejenem dostopu. V tem primeru mora igralec za registracijo na spletnem mestu spremeniti svoj IP naslov. V povratnih informacijah o pisarni ni informacij o blokadi računa, če se podatki v dokumentih ne razlikujejo od IP naslova države, iz katere je uporabnik ustvaril svoj profil. Vendar pa je najbolje, da vse nianse pojasnite s službo za podporo urada. Do stav in iger na srečo lahko dostopate prek spletnega mesta in mobilne aplikacije. Portal stavnice je na voljo na naslovu Rabona.com, kjer je igralec usmerjen na lokalne spletne strani ali pa je preusmerjen na ustrezno spletno stran (odvisno od IP-naslova obiskovalca). V nasprotju s konkurenti vsako posamezno spletno mesto sprejema stavnike samo z lokalnih naslovov IP. Razen tega se lokalne različice portala ne razlikujejo v ničemer, razen v jeziku. Glavna posebnost oblikovanja spletnega mesta Rabona je postavitev informacij o pomembnih igrah. Ključni športni dogodki ali igre so prikazani kot gradniki na vrhu zaslona. Levi del zaslona je namenjen navigaciji, desni del pa vstopu na spletno mesto, stavam in oglasnim pasicam. Informacije o stavah in igrah so prikazane v osrednjem delu zaslona. Portal je optimiziran za uporabo na mobilnih napravah in deluje hitro. Kljub temu je bolje, da na pametnih telefonih uporabljate aplikacijo za stave Rabona. Programsko opremo za stave Rabona lahko namestite v uradnih trgovinah Google in Apple Play Market oziroma AppStore. Neposredne povezave do aplikacije so navedene v nogi. Sama mobilna aplikacija vam omogoča ustvarjanje računa, vplačila in izplačila, analizo in sklepanje stav. Na voljo je tudi nekaj igralnih avtomatov za igre. Kljub temu je funkcionalnost spletnega mesta boljša od aplikacije stavnice.

Bonus za registracijo do 100 EUR

Registracija RabonaRegistracija Rabona

Ustvarjanje računa Rabona

Obstajata dva ključna načina prijave v račun Rabona: prek e-pošte in prek računa v družabnih medijih. V prvem primeru mora igralec navesti pošto in nadaljevati z obrazcem z osebnimi podatki: ime, priimek, nadstropje, datum rojstva, naslov prebivališča, telefonska številka. Prav tako je treba priti z uporabniškim imenom in geslom. Potrditev registracije se opravi po elektronski pošti. V drugem primeru se uporabnik prijavi s profilom Facebook, Google, Yahoo ali Linkedin. Praviloma bo del podatkov prevzel iz zunanjega računa, preostale pa bo moral vnesti v osebno omarico. Pred vplačilom morate preveriti svoj profil. Predložiti boste morali svojo fotografijo iz potnega lista in dokazilo o prebivališču na navedenem naslovu (potrdilo o plačilu komunalnih storitev ali bančni izpisek). V zadnjih letih se je število promocijskih ponudb na spletnem mestu Rabona znatno povečalo. V razdelku “Ponudbe” lahko uporabniki izberejo zanimive bonuse za športne stave in igralne avtomate. Zaradi filtra na strani jih je mogoče enostavno razvrstiti. Omeniti želimo tudi prisotnost stalnih in občasnih promocij, zaradi katerih je načrtovanje igre na spletnem mestu še bolj zanimivo. Med razpoložljivimi promocijskimi ponudbami podjetja Rabona bi radi izpostavili naslednje:

  • Dobrodelni bonus do 100 €* in 20 €* brezplačne stave. Bonus je treba vplačati v 30 dneh s položitvijo posamezne ali kombinirane stave s kvoto 1,4 ali višjo.
  • Bonus 20 promocijskih točk za zmago v košarkarski ligi. Za vsako zmago igralec prejme točke, ki jih lahko zamenja za brezplačne vrtljaje in brezplačne nagrade.
  • Vračila za stave na neodločen izid. Če se polovična ali celotna tekma konča z neodločenim izidom, igralec prejme povračilo stave, ki je bila sklenjena na zmago ekipe.

Vse pogoje teh in drugih promocij najdete na spletni strani stavnice (stran “Ponudbe”). *Ali protivrednost zneska v drugi valuti

Športne stave in igre na srečo pri Raboni

Stavnica Rabona uporabnikom ponuja ključna področja za stave: športne stave pred tekmo in v igri ter igralne avtomate. Žal stavniki nimajo dostopa do stav na kibernetske športe in priljubljenih igralniških iger: kart, rulete in loterije. To je vredno omeniti, preden se registrirate na spletnem mestu Rabona Stavna linija v pisarni vključuje 34 športnih disciplin. Poleg priljubljenih tem, kot so nogomet, košarka in tenis, so na voljo tudi stave na šah, badminton, plavanje itd. Seznam iger je na voljo na straneh “Šport” in “Stave v živo”. V prvem razdelku lahko igralci sklenejo stave pred tekmo, v drugem pa stave v živo. Skladno s tem se funkcionalnost razdelkov razlikuje v razpoložljivosti orodij za spletno upravljanje tekem. Skupno število vseh športnih iger za stave je več kot 500. Igralniško zabavo na spletnem mestu Rabona predstavljajo igralni avtomati in so na voljo v istoimenskem razdelku Igralni avtomati. Vse igre so razdeljene po smereh, njihovo skupno število pa dosega tisoč. Predstavljene igralne avtomate so razvili znani in novi studii, ki ponujajo klasično in inovativno zgodbo. Zato bo vsak igralec našel nekaj zanimivega zase.

Vlaganje in dvigovanje denarja pri Raboni

Stavnica podpira ključne metode za vplačilo in izplačilo dobitkov. Igralci lahko uporabijo bančno nakazilo, plačilne kartice (Visa in Mastercard), elektronsko denarnico Skrill in plačilne sisteme (Klarna, GiroPay, Trustly in PayPal). Žal Rabona ne upravlja s kriptovalutami. Najnižji in najvišji znesek nakazila ter čas obdelave so odvisni od izbranega načina plačila. Te informacije lahko najdete v svoji osebni omarici. Kar zadeva provizijo, je ta enaka nič.

Storitev za stranke Rabona

Spletna stran urada ima razdelek “Pogosta vprašanja”, kjer so zbrana vsa priljubljena vprašanja in odgovori o delu portala. Če igralec ni našel potrebnih informacij v tem razdelku ali v pravilih dela stavnice, se lahko obrne na službo za podporo Rabona. S predstavniki lahko stopite v stik prek spletnega klepeta, e-pošte, številke vroče linije in Facebook Messengerja. Ekipa za podporo bo na voljo ob določenih urah in bo na vprašanja odgovarjala do 24 ur. Informacije o vsakem načinu vzpostavitve stika s podjetjem Rabona najdete na strani za stike.

Za zaključek o Raboni

Rabona je precej zanimiva stavnica, ki se je osredotočila na delovanje v nekaterih evropskih in latinskoameriških državah. Vendar lahko njene storitve uporabljajo tudi ljudje iz drugih držav. Če prihajate iz držav SND, bo pisarno zanimal velik dobrodošel bonus, druge promocije pri športnih stavah in v igralnici. Druge prednosti družbe Rabona so zanimivi športni dogodki in ponudba igralnih avtomatov. Vendar pa stavnica ne sprejema kibernetskih športnih stav. Prav tako v igralnici ni iger s kartami ali rulete. Poleg tega igralci med načini plačila ne bodo našli kriptovalut. Kljub temu ima pisarna precej dobre povratne informacije od uporabnikov. Zato lahko priporočamo, da ji pozornost namenijo tako začetniki kot izkušeni stavniki.

Priljubljena vprašanja in odgovori o igri Rabona:

✅ Kakšno licenco je dobil stavnik Rabona?

Stavnica uporablja licenco MGA/CRP/152/2007, ki jo je leta 2019 izdal registrar z Malte, za poslovanje na trgu EU. V Čilu in Braziliji je družba Rabona pridobila certifikat in lokalna dovoljenja za poslovanje. V vseh primerih so stave sprejete prek spletnega mesta. Vendar pa odsotnost licence v tujini kaže, da stavnica ne sprejema uporabnikov iz številnih držav po svetu.

💵 Kakšen bonus za prijavo ponuja Rabona?

Po odprtju računa in vplačilu denarja na račun Rabona bo igralec prejel bonus do 100 € in 20 € (ali protivrednost v drugi valuti) v obliki brezplačne stave. Znesek bonusa je enak vplačanemu znesku, vendar ne sme presegati zgoraj navedenega zneska. Bonus in brezplačno stavo je treba staviti v 30 dneh po nakazilu na stavni račun.

📱 Ali obstaja mobilna aplikacija Rabona?

Rabona igralcem ponuja mobilno aplikacijo za Android in iOS. Prenesete in namestite jo lahko na uradnih tržnicah Google in Apple. Tako uporabnikom ni treba brskati po varnostnih nastavitvah pametnega telefona, da bi ročno izvedli namestitev. Namestitev bo hitra in standardna.

💳 Koliko načinov plačila podpira Rabona?

Uporabnikom je na voljo ducat storitev vplačil in izplačil. Igralci lahko uporabljajo bančna nakazila, kartična plačila, elektronske denarnice in plačilne sisteme. V Rabonovi ponudbi ni kriptovalut, plačila pa se ne sprejemajo prek terminalov. Seznam storitev je na voljo v zasebni pisarni.Rabona_logo

Bonus 100% do 100€