Intro

1xbet v Butanu

V skladu s členom 393 kazenskega zakonika so vse oblike iger na srečo nezakonite. Igralnic v živo ali spletnih igralnic ni, enako velja za športne stave. Igralce na srečo, ki jih ujamejo na javnem mestu, čakajo visoke denarne kazni, v nekaterih primerih pa tudi zaporna kazen. Zato vam bomo v današnjem članku predstavili varnejšo metodo, ki jo uporabljajo nekateri Butanci.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Po opravljenem zadnjem koraku registracije vas bo 1xbet za registracijo nagradil z do 100 EUR/USD, ki se izplača ob vašem prvem pologu. Poleg tega so na voljo tudi stalni bonusi, ki povečujejo že tako zanimive dobitke. Igrate lahko nešteto igralniških iger, ki vključujejo poker ali ruleto v živo, stavite pa lahko tudi z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo stavnice. Samoumevna je tudi mobilna aplikacija, ki lahko v celoti nadomesti spletno stran in zagotavlja takojšen pregled nad vašimi dobitki.

Spletne stave v Butanu

Ker so igre na srečo v tej državi nezakonite, ni lokalnih igralnic in stavnic. Vendar pa so domačini našli način, s katerim lahko obidejo blokade internetnih operaterjev in vlade. Natančneje, NordVPN in Windscribe sta programa, ki lahko spremenita vaš naslov IP in lokalno povezavo, tako da lahko ostanete čim bolj anonimni pred ponudniki internetnih storitev in si ogledate tudi blokirana spletna mesta v vaši državi. V praksi lahko sedite v udobju svojega doma v Butanu, vendar je vaš računalnik praktično povezan z internetom v državah, kjer so igre na srečo zakonite, zato si lahko brez težav ogledate blokirana spletna mesta.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Bhutan

Najpogostejša metoda je uporaba kreditnih kartic Visa, MasterCard in tudi Maestro. Na voljo so tudi elektronske denarnice, ki imajo široko uporabo tudi pri spletnem nakupovanju, zato so lahko zanimiv način ravnanja z denarjem na spletu. Primera teh denarnic sta E-Pay ali B-Pay, veliko več pa jih najdete v plačilnih pogojih 1xbet Butan. Če pa ste eden od imetnikov kriptovalut, vam ni treba obupati, saj 1xbet poleg Bitcoina sprejema še veliko drugih. Vse je jasno opisano na dnu spletne strani v razdelku s plačilnimi pogoji. Vsem se zahvaljujemo, da ste prebrali ta članek, in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice