Intro

1xbet Laos

Igre na srečo so bile do nedavnega za Laošane prepovedana zabava in le pogumni so se jim lahko predajali v nezakonitih igralnicah. Vendar se je to nedavno spremenilo, ko je vlada določila območja, na katerih so igralnice prepovedane in se zato nahajajo. Pri pravih igrah na srečo in športnih stavah pa ni mogoče dobiti takšnih kvot in bonusov, zaradi katerih lahko pri stavnicah, ki ponujajo te storitve na spletu, zaslužite precejšnje vsote. Ena izmed njih je tudi naša priljubljena 1xbet, o kateri si lahko preberete tudi v našem članku .

Možnosti iger pri 1xbet

Za začetek morate opraviti postopek registracije, za kar boste prejeli bonus v višini do 100 EUR za prvi polog. Po tem vas čakajo tudi stalni bonusi, s katerimi vas 1xbet Laos razveseli med igranjem. Na voljo so tako klasične casino igre, vključno s pokrom, blackjackom in ruleto, kot tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko dobite. Poleg spletne strani je na voljo tudi izpopolnjena aplikacija, ki jo lahko upravljate na napravah iOS in android. Na obeh mestih je vse jasno, zato lahko z upravljanjem opravi tudi popoln začetnik na računalniku.

Spletne stave v Laosu

Šele v zadnjem času so Laščanom omogočili tovrstno zabavo. V državi so določena območja, kjer so igre na srečo dovoljene in zanje ne velja zakon, ki jih na drugih mestih prepoveduje. Zato se domačini raje obračajo na tuje stavnice, ki ponujajo boljše kvote in bonuse ne le ob registraciji. Ni blokad spletnih mest kot v drugih državah, kjer so za spremembo lokacije povezave in naslova IP potrebni programi NordVPN ali Windscribe.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Laos

Za depozite in dvige je 1xbet pripravil več možnosti. Ena od njih so kreditne kartice Visa, MasterCard ali Maestro. Alternativa so bančna nakazila in e-denarnice, ki delujejo varno in imajo prednost anonimnosti pred vašo banko. Primera elektronskih denarnic sta E-Pay ali B-Pay, na spletu pa jih je še veliko več. Zadnja možnost, ki smo jo omenili, so kriptovalute, med katere spada tudi Bitcoin, vendar to ni edina možnost, ki jo boste našli pri 1xbet Laos. Druge metode lahko najdete na spletnem mestu v razdelku z načini plačila. Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje tega članka. Želimo vam veliko sreče ne le pri zakonitih stavah, ki jih sklenete pri 1xbetu.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice