Intro

1xbet Bahami

Čeprav so na Bahamih igralnice, ki ponujajo klasične igre in športne stave, je ta oblika zabave na voljo le Torijcem. To je posledica zakonodaje, ki lokalnim prebivalcem prepoveduje udeležbo v vseh oblikah iger na srečo, tudi na spletu. Kljub tej zakonodaji pa domačini zaradi ohlapnega pristopa vlade k blokiranju in nadzoru vsako leto izgubijo na milijone dolarjev. Zato tuji ponudniki ponujajo Bahamcem, da jih sprejmejo z odprtimi rokami. Eden od njih je 1xbet, o katerem pišemo v naslednjih vrsticah.

Igralne možnosti pri 1xbet

Po registraciji, ki jo lahko opravite v nekaj minutah, boste ob prvem pologu prejeli bonus do 100 EUR, ki je eden najvišjih na trgu. Na 1xbet Bahamih lahko igrate ne le klasični casino poker ali ruleto, temveč so na voljo tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami. Za stavnike je na voljo pregledna spletna stran, ki je intuitivna in lahko razumljiva za vse. Seveda je na voljo tudi mobilna aplikacija, ki odlično dopolnjuje spletno stran, tako da imate vse v žepu. Vendar pa se pri 1xbetu ne konča pri prej omenjenih 100 €, saj so na voljo tudi stalni bonusi, ki jih lahko zaslužite pri drugih stavah.

Spletne stave na Bahamih

Kljub zgoraj omenjenim zakonom, ki lokalnim prebivalcem prepovedujejo kakršno koli obliko iger na srečo, ni blokad spletnih mest in podobnih ovir za stavnike. Če pa želite, da bo vaše brskanje čim bolj varno, vam lahko priporočimo programa NordVPN ali Windscribe, ki vam omogočata spremembo IP naslova in lokacije povezave. Tako lahko anonimno brskate po vseh spletnih mestih, ne da bi za to vedel vaš ponudnik internetnih storitev. Poleg tega sta ta programa odlična za varnost pri javnih povezavah WIFI, ki so bolj nagnjene k hekerskim pobegom.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Bahami

Ena od možnosti so kreditne kartice, kot so Visa, MasterCard in celo Maestro. Alternativna metoda so elektronske denarnice, ki zagotavljajo varno in hitro obliko prenosa sredstev. Primeri teh so denarnice E-Pay ali B-Pay, ki zagotavljajo, da banka ne bo vedela za vaše stavne transakcije in ne boste pritegnili toliko pozornosti nase Dobra novica tudi za ljubitelje kriptovalut, kamor lahko vključimo na primer Bitcioin, saj so tako pologi kot dvigi omogočeni in delujejo brezhibno. Želimo veliko sreče vsem tistim, ki se odpravljajo na 1xbet Bahami!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice