Intro

1xbet Bolivija

Med letoma 1938 in 1996 so bile igre na srečo v Boliviji velik tabu. Obstajala so nezakonita podjetja, od leta 1996 pa je vlada izdala več kot 200 dovoljenj za to dejavnost v državi. Nekaj nezakonitih stav se je ohranilo do danes, vendar so veliko varnejši način stavnice iz tujine, saj je lokalne ponudnike težko najti. In ker vemo, da lahko izbirate med več kot 400 ponudniki, vam prinašamo članek o enem izmed najbolje ocenjenih na svetu.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Na prvi pogled se morda zdi, da je 1xbet novinec v svetu iger na srečo in stav. Vendar je ravno obratno, saj je tu že od leta 2007 in je že zbral precej izkušenj z vseh koncev sveta. Še več, že od samega začetka ponuja bonus do 100 EUR/USD, ki bo izplačan ob vašem prvem pologu. Na svoj račun bodo prišli tudi dolgoletni igralci, saj so na voljo tudi stalni bonusi, ki vas bodo razveselili pri naslednjih stavah, ki jih boste sklenili pri 1xbetu. Izbirate lahko med klasičnimi igralniškimi igrami, vključno z ruleto, blackjackom in najbolj priljubljenim pokrom, ter športnimi stavami z nekaterimi najvišjimi kvotami. Odlično spletno stran dopolnjuje mobilna aplikacija, ki zagotavlja maksimalno preglednost nad dogajanjem z vašimi stavami in dobitki.

Spletne stave v Boliviji

V Boliviji je včasih delovalo nešteto nezakonitih podjetij, saj so igre na srečo prepovedane že manj kot 30 let, od leta 1938. Kljub licenciranju od leta 1996 pa so nekatera med njimi še vedno dejavna, zato priporočamo uporabo tujih ponudnikov, na katere se lahko 100-odstotno zanesete. Vendar pa bolivijski igralci ne bodo našli lokalnega ponudnika, saj nobeno podjetje v državi še ni zaprosilo za spletno licenco. Vendar menimo, da je to le vprašanje časa.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Bolivia

Najhitrejši način je uporaba kreditnih kartic, kot so MasterCard, Visa in tudi Maestro. Druga možnost so e-denarnice, ki se uporabljajo tudi za spletno nakupovanje, zato vaša banka ne bo vedela za vaše spletne stave. Omenili smo na primer B-Pay ali E-Pay, na voljo pa je še veliko drugih, ki jih lahko najdete na spletni strani 1xbet Bolivia. In da ne pozabimo, pri 1xbet lahko uporabljate tudi vplačila in izplačila z uporabo kriptovalut, med katere lahko uvrstimo Bitcoin. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali ta članek, in vam želimo veliko sreče pri vseh stavah in igrah, ki jih opravite pri 1xbet Bolivia.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice