Intro

1xbet Burundi

Prelomno leto, ko so bile v državi prepovedane vse igre na srečo, je bilo leto 2018, v katerem je bilo dovoljeno delovanje le nacionalne loterije Burundija, ki pa mora dobiček nameniti v dobrodelne namene. Trenutno je v državi le nekaj igralnic, ki jih upravlja loterija in ki ponujajo zelo nizke dobitke. Toda prav to dejstvo tujim stavnicam olajšuje sprejemanje novih igralcev iz države. In ta članek govori o eni izmed njih, natančneje o 1xbet Burundi, ki deluje po vsem svetu.

Igralne možnosti pri 1xbet

Ko opravite zadnji korak registracije in vplačate svoj prvi denar, boste prejeli bonus do 100 EUR/USD, ki je eden najvišjih pri spletnih stavnicah. Poleg tega obstajajo tudi stalni bonusi, s katerimi se vam bo 1xbet zahvalil za dobro voljo, ki jim jo boste izkazali pri prihodnjih stavah. Igrate lahko katero koli igro v igralnici ali stavite z nekaterimi najvišjimi stavami na hiši. Poker, blackjack in tudi ruleta so pripravljeni za najzahtevnejše igralce, pa tudi za popolne začetnike. Izberete lahko tako klasično namizno spletno stran kot tudi mobilne aplikacije za platformi Android in iOS.

Spletne stave v Burundiju

Kot smo omenili na začetku članka, so zaradi zakona iz leta 2018 vse oblike iger na srečo nezakonite. Zato lahko v Burundiju najdemo le nacionalno loterijo, ki pa mora dobiček preusmeriti v dobrodelne namene. Zato so dobitki zelo nizki, domačini pa iščejo različne tuje stavnice, med katerimi je tudi 1xbet. Na te se lahko zanesejo, poleg tega pa že od samega začetka ponujajo višje dobitke in bonuse.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Burundi

Po statističnih podatkih so najpogosteje uporabljene kreditne kartice MasterCard, Visa in tudi Maestro. Druga možnost so e-denarnice, ki se pogosto uporabljajo po vsem internetu in zato ne bodo pritegnile pozornosti vaše banke, ki lahko blokira transakcije, usmerjene v igre na srečo. Primer sem denarnice E-Pay nbeo B-Pay, ki brezhibno in zanesljivo delujejo v več valutah. Vendar tudi ljubiteljem kriptovalut ni treba obupati, saj jih 1xbet omogoča več. Na tem mestu bomo omenili verjetno najbolj razvpiti Bitcoin, vendar je celoten seznam pripravljen v 1xbet Burundi plačilnih metodah. Zahvaljujemo se vam za vaš čas in vam želimo veliko sreče pri vseh stavah, ki jih opravite pri 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice