Intro

Kaj je dvojna kvota pri 1xBet?

Ставка двойной шанс 1хБет
Izkušeni igralci imajo 1xBet raje kot druga podjetja tudi zaradi velikega števila izbir. Če s strani “Linija” ali “V živo”, kjer so prikazani dogodki in glavne možnosti stav, preidete na določeno tekmo, lahko najdete veliko dodatnih stav. Med drugim bodo igralci videli dvojne kvote pri 1xbet. Kaj je takšna stava na izid tekme? Kakšne so njene značilnosti in kdaj se splača uporabiti takšne stave – opisali bomo v novem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xBet Double Chance: Kaj je ta stava?

V članku “Vrste stav na 1xBet” smo si ogledali glavne stavne možnosti, ki jih lahko igralci uporabljajo na spletnem mestu. Vendar pa nismo upoštevali možnosti stav, ki temeljijo na izidu tekme. Na primer, igralci, ki se odločijo za enojne stave, lahko stavijo na enojni in dvojni izid (dvojna kvota), hendikepe, skupne izide in obe možnosti rezultata. To močno razširi igralčeve možnosti izbire takšne napovedi za tekmo, da lahko pričakuje največji dobitek ali zmanjša morebitne izgube.

Novi igralci pogosto sprašujejo o dvojnihkvotah pri1xBet. To je stava, pri kateri igralec stavi na dva izida od treh možnih. Če uporabnik pri enem izidu izbere ekipo 1 (P1), ekipo 2 (P2) ali neodločen izid. V primeru dvojnega izida pri stavi 1xBet (1x) je lahko stavna možnost zmaga prve ekipe in remi (1x), zmaga druge ekipe (2x) ali remi ali zmaga katere koli ekipe, razen remija (12). Te stave so na spletni strani stavnice prikazane v oklepajih.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Kako lahko pri 1xBet stavim na dvojni izid?

Stave na dvojni izid pri 1xBet so zelo priljubljene. Zato jih stavnica postavlja na glavni zaslon s seznamom športnih dogodkov. Stave z dvojnim izidom lahko najdete tudi tako, da obiščete stran s tekmo. Tu bodo prikazane vse možne izbire za stavo, vključno z dvojnim izidom.

Za sklenitev stave z dvojnim izidom pri 1xBet mora igralec torej:

  1. Pojdite na stran “Linija” ali “V živo”. Tukaj si preberite športe, pri katerih so možne dvojne stave, kot je na primer nogomet.
  2. Dodajte stavo na dvojni izid prek strani s pregledom tekme ali pojdite “v notranjost” zadevnega dogodka.
  3. Določite znesek stave.
  4. Postavitev stave zaključite s klikom na gumb “Postavi stavo”.

Vredno je omeniti, da se lahko stave z dvojnim izidom uporabijo za sestavljanje ekspresov pri 1xbet in drugih kombiniranih stavah. Te najdete v ločenih člankih na naši spletni strani.

Ставка двойной итог 1хБет

Katere so značilnosti stav z dvojno kvoto pri 1xBetu?

Novinci se pogosto izgubijo v množici informacij, ko se seznanijo z različnimi stavami in izidi tekem. To velja tudi za dvojne kvote pri 1xBetu. Dejansko ima ta možnost stav precej preprosto shemo izračuna. Poleg tega je priporočljiva za stavnike začetnike zaradi večje možnosti, da se bo stava odigrala. Vendar pa morajo biti uporabniki pozorni na številne značilnosti dvojne kvote 1xbet, ki smo jih zbrali v nadaljevanju:

  1. Nižje kvote za stave. Kvote za vsako od izbir v stavi “dvojni izid” so za red velikosti nižje (pogosto 2-krat nižje) kot za stavo z enim samim izidom. To je posledica visoke verjetnosti za zmago.
  2. Večja možnost za zmago pri stavi. Igralec stavi na dva izida od treh naenkrat.
  3. Dvojna priložnost pri stavi 1xbet je na voljo samo pri tistih športih, kjer je možen neodločen izid. Na primer, ta stava je primerna za nogomet, ni pa mogoča za odbojko.
  4. Stava z dvojnim izidom ima naslednje kratice: (prva ekipa zmaga ali remizira), 2X (druga ekipa zmaga ali remizira) in 12 (prva ali druga ekipa zmaga).
  5. Pri stavi 1xBet lahko kombinirate izbire z dvojnim izidom.

Pojavlja se logično vprašanje: “Ali se splača skleniti stavo z dvojno kvoto pri 1xBetu?” To je odvisno od uporabnikovih sposobnosti in zmožnosti pravilnega predvidevanja izida tekme. Vendar pa je sama oblika stave precej zanimiva in bo ustrezala tako začetnikom kot profesionalcem.

Pomembne novice