Intro

1xbet Makedonija

Igre na srečo in športne stave so v Makedoniji povsem zakonite. Makedonska vlada je pristojna tudi za izdajo dovoljenj, ki jih podjetja, ki delujejo v tem sektorju, potrebujejo za zakonito poslovanje. Domačini lahko torej svobodno izberejo stavnico, ki jo želijo. In prav zato je tu današnji članek, v katerem vam bomo podrobneje predstavili delovanje ene izmed najbolje ocenjenih.

Igralne možnosti pri 1xbet

Za svoj prvi polog boste ob registraciji prejeli bonus v višini do 100 EUR/USD. Obstajajo pa tudi stalni bonusi, ki jih bo 1xbet dodal za naslednje stave in igre. Vse deluje odlično tako na spletni strani kot v mobilni aplikaciji, zaradi česar so vaši dobitki ves čas pod nadzorom. Na voljo je tako spletna igralnica z več igrami, med katerimi ne smeta manjkati poker ali blackjack, kot tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami.

Spletne stave v Makedoniji

V Makedoniji so zelo priljubljene tako stave kot igralniške igre. Vendar pa je na voljo le en upravljavec spletnih igralnic, zato se igralci obračajo na tiste v tujini. Nič drugače ni pri športnih stavah, saj imajo podjetja, ki ponujajo svoje storitve po vsem svetu, v primerjavi z domačimi običajno boljše kvote in višje bonuse. Zato vam lahko priporočimo 1xbet Makedonija, ki s čisto vestjo ponuja vse zgoraj našteto.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Macedonia

Najpogostejše plačilne metode so Visa, MasterCard in tudi Maestro. Obstajajo tudi elektronske denarnice, ki jih lahko uporabite za spletno nakupovanje in so zanimiv način dela z denarjem. Primera sta E-Pay ali B-Pay, vendar so to le nekatere od redkih, ki jih 1xbet sprejema. Zadnja možnost, ki jo bomo tukaj omenili, so kriptovalute. Te postajajo vse bolj priljubljene, poleg Bitoina pa 1xbet sprejema še nekaj drugih, ki so navedene v plačilnih pogojih na dnu spletnega mesta. In to je vse za današnji članek. Zato se vam zahvaljujemo za branje in vam želimo veliko sreče pri vseh stavah in igralniških igrah, ki se jih lotite z nami in 1xbetom.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice