20Bet

20bet_logo
Bonus

Bonus 100 €/$

20bet: pregled stavnice

Licenca za spletno stran 20bet

Lokalni regulator ni izdal licence za stavnico 20bet. Zato lahko ponudniki internetnih storitev blokirajo spletno stran podjetja. Vendar, kot smo že omenili, vseh omejitev ni težko zaobiti. Blokada ne preprečuje Grkom, da bi obiskali spletno stran 20bet.com. Stavnica za upravljanje portala uporablja licenco številka 8048/JAZ. Izdal jo je registrar s sedežem v Curacau. Tako je dejavnost spletne stavnice 20bet zakonita, uporabniki pa lahko računajo na kakovostne storitve. Družba Antillephone N.V. (registrar) nadzira skladnost z vsemi licenčnimi predpisi. (registrar), ki lahko v primeru sistematičnih kršitev prekliče veljavnost dokumenta.

Spletna stran 20bet

Stavnica 20bet je na nacionalni trg vstopila kot spletna stavnica. Zato je spletno mesto (njegova vizualna in tehnična komponenta) zaščitni znak podjetja. Ni presenetljivo, da jo je razvil znani spletni studio, ki se ukvarja s portali za igre na srečo. Zato je spletno mesto videti sodobno in zadovoljuje potrebe uporabnikov. Spletna stran stavnice je prevedena v 14 jezikov, med drugim tudi v grščino. To uporabnikom olajša delo s portalom. Omeniti velja tudi uporabniku prijazno navigacijo. Novinci bodo lahko hitro našli želeni razdelek s pomočjo zgornjega in spodnjega menija ter gradnikov v stranski vrstici. Poleg tega so na glavni strani objavljeni ključni športni dogodki, ki potekajo v realnem času. Tako lahko takoj začnete sklepati stave. Druge prednosti portala vključujejo visoko hitrost nalaganja strani. Zaradi tega je uporaba spletnega mesta udobna tudi na zastarelih osebnih računalnikih. Portal je optimiziran tudi za majhne velikosti zaslonov. Zato lahko igralci sklepajo stave ali igrajo na telefonih in tabličnih računalnikih. Ta prednost nadomešča pomanjkanje mobilne aplikacije. Uporabniki portala 20bet bodo zagotovo cenili razpoložljivost spletnega klepeta* na vsaki strani spletnega mesta. Z njeno pomočjo lahko igralec hitro dobi odgovor na vprašanje ali reši težavo. *Podrobnejše informacije o podporni službi lahko najdete v enem od naslednjih razdelkov.

Registracija na strani 20bet

Če želi igralec izkoristiti ponudbo stavnice, si mora ustvariti račun. To je enostavno storiti, čeprav 20bet ponuja le eno možnost registracije. Uporabnik mora na ustrezen razdelek oditi prek gumba v zgornjem desnem kotu spletne strani. Nato se odpre obrazec, ki ga je treba izpolniti. Upoštevajte, da nekaterih podatkov po ustvarjenem profilu ne bo mogoče spreminjati. Zato je priporočljivo, da pred potrditvijo registracije podatke natančno preverite. Po prijavi lahko igralec opravi polog in vplača stave. Vendar pa dobitki, pripisani za uspešne rezultate ali igre, ne bodo na voljo za izplačilo. Za odpravo te omejitve je treba predložiti kopijo potnega lista prek obrazca, ki je na voljo v območju za člane. Na splošno preverjanje ne traja dolgo in igralec bo lahko izplačal svoje dobitke.

Razpoložljive promocije 20bet

Stavnica 20bet se še ne more pohvaliti z velikim izborom promocij. Na spletni strani 20bet.com je na voljo stran s promocijami, ki vsebuje le 6 ponudb. Dve od njih sta prijavni bonusi, ostale pa so dodatne nagrade za stave in igre na srečo. Kljub majhnemu številu ponudb pa vam priporočamo, da jih pozorno preberete. Zagotovo bo uporabnik našel nekaj, kar ga bo zanimalo. Prva nagrada čaka novince takoj po odprtju računa in vplačilu denarja. Višina nagrade je odvisna od višine pologa in lahko znaša do 120 evrov. Poleg tega lahko med postopkom registracije izberete tudi dobrodošlico. Poleg določenega zneska denarja se na račun doda 120 brezplačnih vrtljajev ali brezplačnih stav. Te lahko uporabite v ustreznih razdelkih spletnega mesta. Takoj po prvem bonusu igralca čaka prijetno presenečenje – nagrada za drugi polog. Ta znaša 50 % vplačanega zneska, vendar ne več kot 100 evrov. Tako kot pri prejšnjem denarnem bonusu ima uporabnik na voljo 30 dni, da ga uveljavlja. Še ena zanimiva ponudba podjetja 20bet je petkov bonus za vplačilo. Vsak teden lahko igralec na svoj posebni račun prejme do 100 evrov. Po stavljenju bonusa lahko znesek dvignete na glavni račun. Podrobnejše informacije o tem, kako to storiti, najdete na strani s ponudbo.

Bonus za registracijo do 100 EUR

20Bet registracija20Bet registracija

20bet: športne stave, kibernetski športi in igre

Pri 20bet so na voljo najrazličnejši športni in kibernetski športni dogodki ter igre na srečo, na katere lahko stavite. Že danes je na voljo več kot 6 tisoč različnih iger, njihovo število pa nenehno narašča. S ponudbo se lahko seznanite v posameznih razdelkih, ki vam jih bomo na kratko predstavili. Svoje stave pred tekmo lahko sklenete na strani “Športne stave”. Na njej vas čaka več kot 20 športnih panog z vsega sveta. Stavnica ponuja tudi tekme v priljubljenih in nišnih ligah. Tako lahko uporabniki najdejo zanimive dogodke, na katere lahko stavijo. Tudi stavne kvote bodo igralce prijetno presenetile. Stave v živo so na voljo na strani Stave v živo. Tu je dogodkov veliko manj, zato so za pravilen izračun izida potrebne izkušnje. Še posebej zato, ker zaenkrat ni na voljo “spletne televizije”, prek katere bi lahko spremljali tekme na 20bet-u. Kar zadeva kvote, so te povprečne na trgu. Če uporabnike zanimajo igralni avtomati, si jih lahko ogledate na strani “Igralnica”. Na voljo je na tisoče možnosti zabave, ki so razdeljene v tematske kategorije. Za poker, blackjack, ruleto in baccarat, monopol, bingo in še več si oglejte razdelek Igralnica v živo. Stran vsebuje najboljše mize, pri katerih tekmovanja potekajo v realnem času. Zato bodo igralci lahko našli zabavo po svojem okusu.

20bet: razpoložljivi načini plačila

Na tej stopnji stavna družba 20bet sodeluje le z glavnimi plačilnimi metodami. Uporabnikom so na voljo klasična orodja: bančna nakazila ter plačila prek storitev Visa in MasterCard. Vendar so v tem primeru vse transakcije igralcev znane bankam. Bolj anonimen način so elektronske denarnice Perfect Money, Jeton in Skrill ali plačilna sistema Neteller in ecoPayz. Če pa uporabnik želi, da njegovih transakcij ni mogoče izslediti, priporočamo uporabo kriptovalut Bitcoin, Litecoin in Ethereum. Žal na spletnem mestu ni javnega razdelka z opisi plačilnih storitev, zneskov plačil in časov obdelave. Takšne podatke lahko najdete le, če se prijavite v svoj osebni kabinet.

Podpora družbe 20bet

Grki v komentarjih o 20betu zelo pohvalno ocenjujejo podporno službo stavnice. Operaterji so na voljo 24 ur na dan, tudi ob praznikih, in odgovarjajo v grškem jeziku. Čas obdelave je odvisen od izbranega kanala, vendar ne sme biti daljši od 24 ur (v primeru utemeljitve po elektronski pošti). Z operaterjem se lahko povežete prek e-pošte in klepeta. Prvi način je primeren za uporabnike, ki ne želijo dobiti odgovora “tukaj in zdaj”. Naslove oddelkov za podporo najdete na strani Stik z nami. Kar zadeva klepet, se kontaktni obrazec nahaja v spodnjem desnem kotu zaslona. Dovolj je, da kliknete ustrezno ikono, da v petih minutah stopite v stik z operaterjem. Zato priporočamo, da izberete ta kanal, če želite dobiti hiter odgovor.

Zaključki o 20bet

Zgodovina iger na srečo v Grčiji ima veličastno zgodovino, ki sega vse do antične Helase. Danes je zakonodaja o igrah na srečo v državi dobro razvita in ureja vse vrste ustanov, vključno s portali za igre na srečo. Podjetja morajo za delo z Grki pridobiti lokalno licenco. Spletne strani tujih stavnic, ki uporabljajo tuje licence, so blokirane. Vendar se uporabniki zlahka izognejo vsem omejitvam in sklepajo stave na različnih spletnih mestih, vključno s spletnim mestom 20bet.com. Ker je družba 20bet BC na trgu precej nova, smo v članku preučili ključne vidike njenega poslovanja. Uporabniki bodo cenili sodobno spletno stran, možnost izbire bonusa za prijavo ter veliko število dogodkov, na katere lahko stavite, in iger, ki jih lahko igrate. Vendar pa ima stavnica številne pomembne pomanjkljivosti. Med njimi so pomanjkanje mobilne aplikacije, majhno število promocij in majhna izbira plačilnih metod. Čeprav za redne obiskovalce stavnic niso bistvenega pomena. Zato lahko podjetje priporočimo tako začetnikom kot profesionalcem.

20bet: pogosta vprašanja o stavah

✅ Kakšno licenco je pridobila družba 20Bet?

Stavnico 20Bet je certificirala družba Antillephone N.V. in pridobila licenco številka 8048/JAZ. Državni organi ne priznavajo licenc za tujino, zato bodo igralci morda imeli težave z dostopom do portala. Vendar je poslovanje podjetja popolnoma zakonito. Zato lahko Grki stavijo ali igrajo brez strahu pred izgubo denarja ali posredovanjem osebnih podatkov tretjim osebam.

💵 Kakšen bonus za prijavo ponuja 20Bet?

Pri ustvarjanju računa na 20Betu lahko uporabnik določi, kateri bonus želi. Po nakazilu denarja na račun bo igralec prejel do 120 evrov in 120 vrtljajev ali stav (odvisno od vrste bonusa). Bonus lahko nato uporabi v skladu s pogoji in določili promocije. Podrobnosti so na voljo na spletnem mestu.

✉️ Kako deluje 20Betova služba za stranke?

Igralci pri 20Betu lahko dobijo strokovno pomoč od ekipe za podporo. Na voljo je 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Operaterjem lahko pišete prek klepeta v živo ali elektronske pošte. V pregledu je več informacij o tem, kako uporabiti vsak od kanalov za podporo in koliko časa traja, da prejmete odgovor.

💳 Koliko načinov plačevanja je na voljo pri 20Bet?

Igralci lahko na spletno stran stavnice vplačajo in dvignejo denar z le ducat metod. Na voljo so: bančna nakazila, plačilne kartice (Visa in MasterCard), elektronske denarnice (ecoPayz in Neteller), plačilne kartice (Jeton, Skrill in Perfect Money) ter kriptovalute (Bitcoin, Ethereum in Litecoin). Podrobnosti o tem, kako uporabljati posamezne plačilne metode, so na voljo v osebnem računu uporabnika.20bet_logo

Bonus 100 €/$