Intro

Varnost spletnega mesta: kako premostim captcha na 1xBet?

Восстановление пароля 1хБет
Stavno mesto 1xBet izpolnjuje vse varnostne zahteve, ki veljajo za igre na srečo. Zato igralci po registraciji na 1xBet ne smejo skrbeti, da bi izgubili svoje osebne podatke. Ti so namreč varno zaščiteni na strežnikih pisarne. Podjetje se bori tudi proti avtomatizaciji na spletnem mestu: uporaba makrov in skript za posnemanje človeških dejanj je odkrita, kršitelji pa so kaznovani. Zato vam v tem članku želimo povedati o enem od načinov zaščite na spletnem mestu, ki ga igralci pogosto kritizirajo. Govorimo o storitvi reCAPTCHA podjetja 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je captcha pri 1xBetu?

Najpogostejši način za zaustavitev robotov je uporaba captcha. Pri 1xBet se uporablja najnovejša različica reCAPTCHA – preverja uporabnike s samodejno ustvarjenim slikovnim nalogom. Igralec mora pri 1xbetu poiskati vse slike, ki ustrezajo poizvedbi captcha. Praviloma oseba nalogo reši v prvem poskusu (manj pogosto v drugem, tretjem itd.). Če pa takšno zaščito poskuša rešiti bot, se možnost za uspeh nagibajo k ničli. Čeprav so se besedilne tipke, ki so se uporabljale ob zori 2000-ih let, storitve proti tipkam naučile zaobiti z 90-odstotno učinkovitostjo.

Na spletni strani stavnice se uporablja kaptcha s slikami (storitev reCAPTCHA). Vgrajena je v obrazce za registracijo, prijavo na spletno mesto (prijava v osebno omaro 1xBet), obnovo gesla in preverjanje kuponov. Igralci lahko opazijo, da v teh obrazcih ni vedno captcha iz 1xbet. Dejstvo je, da algoritem preverja vedenje osebe na podlagi naslova IP, klikov, ogledov strani in lahko prepozna osebo brez dodatnega preverjanja.

Kako iti captcha na 1xbet?

Kljub temu, da postopek opravljanja preverjanja “bota” ni zapleten, imajo nekateri igralci težave s captchami na 1xbetu. Uporabnike praviloma moti prisotnost obrazca za preverjanje. Dejstvo je, da ta vzame dodaten čas, ki ga lahko igralec izkoristi za analizo stav in sklepanje stav. Vendar pa ni nobenega načina, da bi se izognili captcha iz 1xBet. Slediti morate le naslednjim korakom:

  • Kliknite gumb “Nisem robot” na obrazcu za preverjanje. Pogosto že v tej fazi skripta preskoči igralca naprej, ne da bi prikazala kakršne koli slike.
  • Ko se obrazec odpre z 9 slikami, morate poiskati pravo število zahtevanih slik – kliknite nanje. Po preverjanju igralčevih dejanj lahko igralec nadaljuje naprej.
  • Če se igralec zmoti pri odgovorih na vprašanje, je treba opraviti še eno preverjanje. Vredno je biti pozoren in ne hiteti.

Ta priporočila bodo zadostovala za hitro in neboleče premagovanje captche pri 1xbet.

Капча на 1xBet

Kako lahko na svojem telefonu opravim captcha na 1xBet?

Pri uporabi telefona lahko igralec namesti aplikacijo 1xBet ali pa stavi na mobilni različici spletnega mesta. V prvem primeru igralcu po prijavi v aplikacijo ni treba vnesti nobene captche. Dodatno preverjanje pa lahko opravi na mobilni različici portala.

Celoten postopek vnosa captche v 1xBet na telefonu se ne razlikuje veliko od postopka na računalniku. Igralec mora vnesti tudi slike, ki mu jih ponudi kontrolna naprava. Pri tem pa je treba upoštevati velikost zaslona pametnega telefona. Ker klikanje na slike prek velikosti ni vedno priročno, saj je možnost zgrešitve večja. Poleg tega vsi igralci ne bodo razumeli, kaj je prikazano na slikah prek njihove velikosti. Zato lahko traja dlje časa, da na svojem telefonu opravite test captcha pri 1xbet.

Pomembne novice