Intro

1xbet Gvatemala

Na prvi pogled se zdi, da so igre na srečo v Gvatemali nezakonite zaradi zakona, sprejetega leta 1880. Vendar pa je ravno nasprotno in niti vlada niti oblasti ne omejujejo ali onemogočajo sodelovanja domačinov na spletu in v resničnem življenju. Zato lahko tu najdemo prave igralnice, pa tudi tuje ponudnike spletnih športnih stav in iger na srečo, ki z odprtimi rokami sprejemajo nove stavnike in igralce. Zato je tu naš članek, v katerem boste našli vse informacije, ki jih potrebujete za uspešne stave ter najboljše kvote in bonuse v Gvatemali.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Prvi korak za pridobitev bonusa do 100 € je registracija. To lahko na računalniku opravi tudi popoln začetnik, zato vam ni treba skrbeti. Sčasoma lahko pričakujete tudi stalne bonuse, s katerimi vas bo 1xbet Guatemala nagradil za vašo zvestobo. Tukaj boste našli tako klasično igralnico s pokrom, ruleto ali blackjackom kot tudi športne stave z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki si jih lahko zamislite. Zasnova spletne strani je zabavna in preprosta za razumevanje. Poleg tega jo dopolnjuje mobilna aplikacija, ki zagotavlja, da imate vedno nadzor nad svojimi dobitki in stavami.

Spletne stave v Gvatemali

V zgoraj omenjenem zakonu iz leta 1880 je navedeno, da so vse oblike iger na srečo nezakonite in prepovedane. V skladu z zakonom naj bi bila zakonita le loterija, ki jo vodi podjetje Supreme Ventures Ltd. Vendar je to stvar preteklosti in v Gvatemali lahko najdemo tako prave igralnice s pokrom, ki je tu zelo priljubljen, kot tudi spletne stavnice, ki brez težav sprejemajo igralce iz te države. Tudi bingo je tu zelo priljubljena igra in v državi je veliko dvoran za bingo, kjer se igra ta igra.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Guatemala

Izbirate lahko med več možnimi načini za nakazilo in dvig sredstev. Najosnovnejša možnost so kreditne kartice, ki jih 1xbet Guatemala sprejema od Visa, MasterCard in tudi Maestro. Druga možnost je uporaba elektronskih denarnic, ki odlično delujejo in za primer lahko omenimo E-Pay ali B-Pay. Nazadnje, zadnja možnost, ki jo bomo omenili v tem članku, so kriptovalute. Te še naprej pridobivajo na priljubljenosti, primer pa je najbolj znani Bitcoin, ki ga zagotovo vsi poznate. Vse metode lahko najdete tudi v razdelku plačilnih metod na dnu strani. Želimo vam veliko sreče in zmagovalnih stav z 1xbet Guatemala.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice