Intro

20Bet: Kako se registriram na spletni strani?

Регистрация на 20бет
20bet je mlada stavnica, ki je svoje storitve začela opravljati leta 2020. Že v nekaj letih je postala priljubljena med igralci v Evropi, zdaj pa širi svojo geografijo in sprejema uporabnike iz drugih delov sveta. Zato bo zanimiva tudi za igralce stav iz držav SND. Novinci bodo navdušeni nad široko ponudbo športnih dogodkov, visokimi kvotami in vrhunskimi igralnimi avtomati najbolj znanih mednarodnih ponudnikov spletnih igralnic. Ker zanimanje za pisarno narašča, smo se odločili, da novincem povemo, kako se prijaviti na 20Bet.

Kako ustvarim račun pri 20Bet?

Stavnica se lahko pohvali z dostopnim in enostavnim postopkom registracije na strani 20bet. To nadomešča dejstvo, da obstaja samo en način ustvarjanja računa. To je 20Betov registracijski obrazec, ki ga je treba izpolniti na uradni spletni strani stavnice.

Celoten postopek ustvarjanja igralnega profila lahko razdelimo na več korakov

  • Prvi korak je, da izberete svojo državo prebivališča, izberete svoj e-poštni naslov in si izmislite geslo za prijavo v svoj račun.
  • Vdrugem koraku morate izbrati priročno valuto za finančno poslovanje. Prav tako morate navesti svoje osebne podatke: ime, priimek, spol in leto rojstva. Potrdite svojo izbiro dobrodošlega bonusa 20Bet ali jo zavrnite.
  • Vtretjem koraku je treba vnesti naslov stalnega prebivališča in telefonsko številko stavnika. Poleg tega se mora igralec strinjati s pravili uporabe portala stavnice. Če slednja kršite, se lahko vaš profil zamrzne ali izbriše.

Bodite pozorni na obrazec, ki ga morate izpolniti. Da bi se izognili težavam pri izplačilu dobitkov v prihodnosti, morajo biti osebni podatki resnični. Prav tako mora biti veljavna elektronska pošta. Na navedeni e-poštni naslov bo poslano sporočilo s povezavo za dokončanje ustvarjanja računa. Če igralce skrbi varnost njihovih podatkov, jih lahko takoj pomirimo. Igralna platforma uporablja 128-bitno tehnologijo šifriranja SSL, ki zagotavlja varno shranjevanje osebnih podatkov v strežnikih pisarne. Poleg tega med povratnimi informacijami igralcev ni informacij o tem, da bi osebni podatki z vdorom v spletno stran stavnice uhajali k tretjim osebam.

Создание учетной записи 20Bet

Pri 20Bet ne poskušajte ustvariti več računov. Algoritmi igralnega portala so dobri pri razkrivanju registracij iz ene same naprave z naslovom IP in MAC. Poleg tega boste morali za izplačilo denarja predložiti dokumente za potrditev svojega profila (o čemer bomo govorili v nadaljevanju). Ne pozabite, da so igralci izpostavljeni tveganju, da bo njihov profil blokiran, ne da bi zaradi takšnih dejanj lahko dvignili denar.

Kako se prijavim v mobilno aplikacijo 20Bet?

Mobilna aplikacija 20bet je bila za uporabnike stavnic uvedena leta 2021. To je zelo pozitivna novica za tiste, ki radi sklepajo stave in igrajo prek svojih telefonov. O prednostih in slabostih aplikacije za pametne telefone si lahko preberete v posebnem članku na naši spletni strani.

Po prenosu in namestitvi aplikacije s spletne strani stavnice (vse informacije so na voljo na strani “Mobilna aplikacija”) lahko igralec nadaljuje z registracijo pri 20bet. Za vzpostavitev računa je treba opraviti vse enake korake kot na spletni strani. Podatke o sebi mora igralec izpolniti neposredno pred registracijo in ne v osebni omarici. Koraki za ustvarjanje profila so na voljo v zgornjem razdelku. Opozoriti je treba, da je razlika med registracijo na spletnem mestu in v mobilni aplikaciji le v obliki obrazca.

Kako lahko preverim, ko sem se registriral pri 20bet?

Postopek registracije pri 20Betu se ne razlikuje veliko od drugih stavnic: ko ustvarite svoj račun, morate preveriti svoj profil. Bolje je, da račun preverite takoj, ko ga ustvarite, saj boste tako lahko izplačali svoje dobitke pri 20Betu. Za preverjanje se mora igralec prijaviti v naš osebni kabinet in prenesti kopijo svojega potnega lista. Prav tako mora predložiti dokazilo o lastništvu bančnega računa ali druge plačilne storitve (med zahtevo za prejem denarja s platforme).

Svoj račun pri 20Bet lahko preverite tudi prek ekipe za podporo. Napisati morate le v spletni klepet, ki je na voljo, ko se prijavite na spletno stran. Operater bo od vas zahteval predložitev dokumentov za preverjanje. Ti bodo posredovani v preverjanje ustreznemu oddelku v stavnici.

Na splošno je preverjanje osebnih podatkov igralca in potrditev profila zelo hitro. V nekaj urah bo na pošto poslan odgovor z rezultatom. Vendar pa je v nekaterih primerih za preverjanje računa pri 20Bet treba posredovati dodatne podatke, ki jih zahtevajo predstavniki družbe. Takšno sporočilo bo prav tako poslano na elektronski naslov, ki ga navedete ob registraciji pri 20Bet.

Заполнение формы регистрации 20Бет

Ko bodo vaši podatki preverjeni, vam bodo na voljo vse storitve 20Bet: izplačila, promocije in posebne ponudbe.

20Bet: kako se prijaviti?

Po ustvarjanju računa se lahko igralci prijavijo na portal. V osebni kabinet lahko vstopite prek gumba “Prijava” na vrhu strani. Igralec bo moral navesti le svoje uporabniško ime (e-pošta) in geslo.

Šele po prijavi v osebni kabinet lahko uporabniki 20bet opravijo vse stave na športne dogodke in igre v spletni igralnici. V osebni pisarni je mogoče prenesti denar, analizirati stave in upravljati dogodke ter še veliko več. Igralec ima tudi možnost, da piše podpori neposredno prek klepeta. Ta je zavita v spodnjem desnem kotu strani.

Če ste izgubili podatke za prijavo v osebni kabinet, se morate obrniti na službo tehnične podpore stavnice. Podrobne informacije o ponovni vzpostavitvi dostopa do stavnega portala 20Bet najdete na naši spletni strani.

Pomembne novice