Intro

1xbet Kongo

Od julija 2016 igre na srečo ureja nacionalna loterija Sonal, ki sama sprejema stave na domače in tuje športne tekme. Vendar pa stavniki v državi vse pogosteje iščejo ugodnejše kvote in bonuse, ki jih lahko dobijo predvsem pri tujih stavnicah Ker jih je veliko, vam prinašamo članek, ki vam bo pomagal vzpostaviti stik s strokovnjakom, ki je preverjen po vsem svetu.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Za igričarsko registracijo boste za začetek prejeli do 100 EUR bonusa, ki ga bo 1xbet nakazal na vaš prvi depozit. Da boste ostali zvesti, so na voljo tudi stalni bonusi, ki se jih lahko veselite, ko boste še naprej sklepali stave in igrali igre. Poleg klasične igralnice s pokrom ali drugimi igrami lahko pri spletnih športnih stavnicah stavite z nekaterimi najvišjimi kvotami. Seveda je tu tudi podpora 24 ur na dan, ki je ni treba posebej omenjati, ter funkcionalno opremljena mobilna aplikacija, s katero imate svoje stave in dobitke vedno v žepu.

Spletne stave v Kongu

Igre na srečo v Kongu ureja že omenjena družba Sonal, ki sama ponuja športne stave na več kot le lokalne tekme. Gre za nacionalno loterijo, ki pa ne ponuja visokih kvot, kot jih lahko najdete pri velikih tujih igralcih. Poleg tega v Kongu ni spletnega ponudnika, zato spletni trg v primerjavi s pravim ni reguliran. Tudi to dejstvo sili domačine, da iščejo le zunaj Konga, kjer lahko dobijo veliko višje kvote ali bonus za isto stavo samo zato, ker se registrirajo.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Congo

Če se odločite za kreditne kartice, so na voljo Visa, MasterCard in Maestro. Druga možnost so e-denarnice, ki zagotavljajo anonimnost pred vašo banko, hkrati pa tudi hiter način prenosa izven stavnega mesta. Primera sta denarnici E-Pay ali B-Pay, ki ju lahko uporabite tudi za nakup različnih izdelkov na spletu. Kriptovalute so prav tako novost, 1xbet Kongo pa jih ponuja več. Med najbolj znanimi je Bitcoin, katerega priljubljenost še naprej narašča in ki ponuja eno izmed najvarnejših metod za spletne prenose. Na spletnem mestu so navedeni tudi drugi načini plačila, ki jih najdete na dnu strani. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali tole, in želimo vam veliko zmagovalnih stav z 1xbet Kongo.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice