Librabet

Librabet_logo
Bonus

100 € bonus za prijavo

Opis stavne družbe

Stavnica Librabet svojim strankam ponuja športne stave, igralnico, igralnico v živo in turnirje za različne igre. Športna komponenta je dobro razvita: približno 30 športov, stave v živo. Omembe vredna je izvirna in udobna spletna stran. Na voljo je približno 10 plačilnih možnosti za opravljanje transakcij vplačil in izplačil na igralni račun. Za pritožbe 24 ur na dan, služba za podporo (obstaja ruski), ki je zastopana z elektronsko pošto, klepet v živo in telefon. Na voljo so promocije in bonusi. Stran deluje v ruščini. V pregledu podrobneje preučimo to stavnico. Spletno mesto Prehod na spletno mesto spremlja izvirni modri ornament sredi črnega zaslona – to je nalaganje spletnega mesta. Po nekaj trenutkih je obiskovalec preusmerjen na spletno stran. Igralcu je takoj predstavljena funkcionalnost spletnega mesta z bonusi v vsakem od razdelkov. Barvi spletnega mesta sta črno ozadje in črne kvote na belem ozadju.

Stran Librabet

Postavitev spletnega mesta je res preprosta: na vrhu so glavni razdelki spletnega mesta, obrazec za registracijo in prijavo, trenutni čas, iskalna vrstica spletnega mesta, izbira jezika. Navpično navzdol na desni strani je 27 športov, na katere lahko stavite, kar ni rekord, vendar tudi ne najslabše. Pod seznamom športov je gumb za preklop prikaza kvot (iz nekega razloga je bil pomaknjen daleč stran). Na sredini zaslona so prikazani priljubljeni dogodki iz izbranih razdelkov (športni ali v živo). Na desni strani se odpre stavni listek, na dnu pa je blok tehničnih informacij o spletnem mestu in stavnici. Statistični podatki o ekipah v vrstici so lepo prikazani. Ko kliknete ustrezen gumb, se odpre poseben zavihek, kjer je zgodovina odnosov med ekipami podrobno opisana v obliki primerjave s krožnimi diagrami, ki prikazujejo število osebnih srečanj, največje zmage in poraze. Statistični podatki so poglobljeni, zato vam za primerjavo ekip ni treba iskati ničesar. Za to bomo stavnici pripisali velik plus. Mobilna različica

Bonus za registracijo do 100 EUR

LibraBet registracijaLibraBet registracija

Registracija Librabet

Postopek je standarden, enostaven in jasen. Sestavljen je iz dveh korakov. V prvem vnesete svoj službeni e-poštni naslov, določite svoje prijavne podatke, izberete valuto igralnega računa, potrdite svojo starost in se strinjate s pravili. Nato sledite preprostim navodilom v drugem koraku in dokončajte postopek registracije. Librabet bo od vas zahteval vnos osebnih podatkov in podatkov o potnem listu, telefonsko številko itd. Registracijo zaključite s klikom na ustrezen gumb. Nato vas lahko stavnica pozove k potrditvi vaše identitete – k opravljenemu preverjanju. Po tem opravimo prvi polog in začnemo igrati.

Sestava in kvote

Sestava je predstavljena s tremi ducati športov. Večina od njih so priljubljeni športi, med njimi pa so tudi številni drugi. Če se premaknemo v navpični stolpec s športi, je jasno, kateri športi so v igri – ob njih je prikazan rdeč znak “v živo”. Pokritost dogodkov je na sprejemljivi ravni. Pomanjkljivost pa je v tem, da ob tekmi ni prikazano število žrebanj. Če želite izvedeti za dodatne trge, na katere lahko stavite na tekmi, jo odprite in si oglejte, kaj stavnica ponuja za stave. Živo pri Librabetu je šibko, število dogodkov na spletnem mestu v tem razdelku je na nizki ravni, včasih na spletnem mestu sploh ni tekem (na primer zjutraj), medtem ko lahko tekmeci med srečanjem najdejo približno dva ducata dogodkov. Kvote za stave na tem stavnem posredniku so 1,85 proti 1,85, kar je povprečno za trg. Marža pri vrhunskih dogodkih znaša 3-4 %, v povprečju pa okoli 6-8 %.

Storitve za stranke

S podporo lahko stopite v stik po pošti, če zahteva ni preveč nujna, ter prek klepeta v živo in telefona. Kot zagotavlja sama pisarna, se pripombe in predlogi strank obdelujejo 24 ur na dan, 7 dni na teden. Mnenja V runetu nisem našel nobenih mnenj, saj gre za mlado stavnico, ki se še vedno trudi prodreti na trg vzhodnoevropskih igralcev.

Povzetek

Librabet je mlada stavnica, ki deluje manj kot eno leto. Kvote so povprečne za trg. Število športov in pokritost dogodkov je na solidni povprečni ravni. V živo je šibka. Podpora strankam se na vprašanja odziva 24 ur na dan. Ob registraciji je na voljo dobrodošlica. Razvili smo mobilno različico spletnega mesta, na voljo pa je približno 10 načinov za vplačilo in izplačilo sredstev. Stavnica ponuja rusko in še ducat jezikovnih različic spletnega mesta, rusko valuto igralnega računa. Skratka, solidna stavnica srednjega razreda brez očitnih pomanjkljivosti (razen pri stavah v živo).Librabet_logo

100 € bonus za prijavo