Intro

1xbet Venezuela

Venezuela, ena največjih izvoznic nafte, leži na jugu obeh Amerik. Kljub temu da je večina iger na srečo zakonita, obstajajo strogi predpisi, zaradi katerih so igralci prisiljeni iskati tuje ponudnike. Zato jih nešteto z odprtimi rokami sprejema nove stavnike iz Venezuele. V tem članku vam bomo povedali več o eni izmed njih, saj je ena izmed najbolj iskanih ne le v Venezueli.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naše priljubljeno podjetje, ki se uvršča v sam vrh na tem področju, je 1xbet Venezuela. Za začetek morate opraviti kratko registracijo, za katero vas bodo ob prvem pologu nagradili z do 100 €. Bonus pa se s tem ne konča, saj vas bo 1xbet ponovno nagradil z lepimi bonusi in nagradami, če jim boste zaupali svoje naslednje stave. Tukaj ne boste našli le klasičnega kazinoja z ruleto, pokrom in številnimi drugimi igrami, temveč tudi športne stave z najvišjimi kvotami na spletnem stavnem trgu. Preprosto spletno stran, ki odlično deluje, dopolnjuje mobilna aplikacija, s katero imate nadzor nad svojimi stavami.

Spletne stave v Venezueli

Kljub strogim predpisom, s katerimi se soočajo v Venezueli, tuji ponudniki niso na noben način blokirani ali omejeni. Prav zato si domačini tam vse pogosteje iščejo svojo bazo. Ne le, da dobijo višje bonuse, temveč tudi tarife, ki jih ne morejo dobiti pri lokalnih zakonitih in nezakonitih podjetjih. Zato je tu 1xbet, ki ve, kako poskrbeti za svoje igralce.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Venezuela

Najlažja možnost so prenosi in izplačila s kreditnimi karticami, kot so Visa, MasterCard in Maestro. Druga možnost so elektronske denarnice, ki odlično delujejo in zagotavljajo zanesljiv prenos sredstev. Primera sta E-Pay ali B-Pay, na spletu pa je navedenih še veliko drugih. Seveda obstajajo tudi kriptovalute, med katere lahko uvrstimo verjetno najbolj znan Bitcoin, ker pa je 1xbet provesionalen, jih lahko vse najdete na spletni strani v razdelku z načini plačila. Želimo veliko sreče vsem, ki začnejo svojo stavno kariero pri 1xbet Venezuela in izkoristijo bonus 100 €, ki je pripravljen.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice