Betwinner

Logo_betwinner
Bonus

100 EUR bonus

Pregled stavnice Betwinner

Splošne informacije o stavnici Betwinner

Stavna družba Betwinner ima več kot 10 let izkušenj s stavnicami. Podjetje je začelo sprejemati uporabnike prek stalnih pisarn v Evropi že leta 2007. Po hitrem razvoju spletnih iger na srečo pa se je stavnica odločila, da se bo preusmerila na zagotavljanje spletnih storitev. Leta 2018 je družba Betwinner pridobila licenco registrarja iz Curacaa in aktivno promovira svojo spletno stran v vseh regijah sveta. Podjetje uporablja zanimivo strategijo trženja, ki vključuje oglaševanje blagovne znamke s strani znanih športnikov. Tako je na primer Betwinnerjev ambasador za Latinsko Ameriko nogometna legenda Roberto Carlos.

Po podatkih podjetja Betwinner njegove storitve uporablja več kot pol milijona uporabnikov z vsega sveta. To kaže na veliko zaupanje v stavnico in zanimanje igralcev za stave. V čem je skrivnost njenega uspeha? Za ključne parametre lahko štejemo uporabniku prijazno spletno mesto, visokokakovostno podporo, velik izbor stav in iger za vse okuse. O teh drugih prednostih in slabostih stavnice bomo govorili v našem današnjem pregledu.

Licenca za upravljanje spletnega mesta Betwinner

Ker je Betwinner v celoti prešel na opravljanje storitev prek spleta, podjetje nima stalnih pisarn. Zato ima stavnica le eno licenco za upravljanje spletne strani betwinner.com. Družba je pridobila certifikat družbe Antillephone N.V., ki ima sedež v jurisdikciji Curacao. Stavnici je bila podeljena licenca 8048/JAZ, ki ji omogoča sprejemanje igralcev na spletu.

V okviru licence Betwinner sprejema športne in nešportne stave, upravlja igralnice, igralne avtomate in druge igre na srečo. Poleg tega mora podjetje izpolnjevati zahteve glede pogostosti in višine dobitkov. V primeru nepravilnosti ali pritožb igralcev lahko registrar odvzame licenco stavnici.

Če ima stavnica licenco v tujini, lahko servisira uporabnike iz različnih držav. Vendar pa te licence ne sprejemajo vse države, zato je lahko spletno mesto Betwinner blokirano. To težavo lahko rešite z uporabo zrcalnih ogledal portala ali pa spremenite IP naslov z uporabo storitev VPN.

Betwinnerjev portal in mobilna aplikacija

Uporabniki, ki prvič obiščejo Betwinnerjevo spletno stran, lahko v njeni zasnovi najdejo nekaj podobnosti s portalom druge znane spletne stavnice, 1xBet. Dejstvo je, da je spletno stran teh dveh podjetij razvil isti spletni studio. Zato imata podobno strukturo in funkcionalnost. Vendar pa boste po podrobnejšem pregledu opazili, da ima glavna stran spletnega mesta Betwinner dva stolpca namesto treh. Poleg tega se portal veliko hitreje naloži. K temu je prispevala dobra optimizacija kode. Na spletni strani so na voljo tudi drugi dogodki in igre.

Spletna stran stavnice ima dve različici:

 • V polni različici so uporabnikom na voljo vse možnosti za upravljanje osebnega profila, opravljanje prenosov, sklepanje stav na športne in nešportne dogodke ter igre na srečo.
 • Mobilna različica ima poenostavljeno zasnovo, ki je optimizirana za majhne velikosti zaslonov. Uporabnikom so na voljo tudi igre na srečo, vendar je število iger omejeno.

Uporabniki, ki portal najpogosteje obiskujejo prek telefona ali tabličnega računalnika, si lahko namestijo mobilno aplikacijo. Aplikacijo lahko prenesete s spletne strani Betwinner (za uporabnike sistema Android) ali pa obiščete trgovino Apple Store in jo namestite na naprave iOS. Programska oprema se nenehno posodablja, zato so igralcem na voljo nove funkcije. Aplikacijo lahko trenutno uporabljate za vplačila in izplačila ter za sklepanje športnih in nešportnih stav, vključno z dogodki v živo. Igralci lahko tekme spremljajo tudi prek spleta. Vendar vse igre na srečo niso na voljo. Zato bo aplikacija nezanimiva za igralce pokra, rulete, igralnih avtomatov in drugih igralnih salonov.

Prijava računa v stavnici Betwinner

Postopek registracije igralca na spletnem mestu Betwinner je zelo preprost. Novi igralci lahko izbirajo med štirimi različnimi načini vzpostavitve računa:

 • Registracija z enim klikom. Igralec izbere valuto in državo, stavnica ustvari profil ter mu posreduje uporabniško ime in geslo.
 • Registracija prek e-pošte. Uporabnik izpolni obrazec s ključnimi podatki o sebi. Potrditev računa poteka prek e-pošte.
 • Registracija prek telefonske številke. Igralec navede tudi državo in valuto računa, račun pa se ustvari prek sporočila SMS.
 • Registracija prek družabnih omrežij ali sporočilnika. Igralec ustvari svoj račun prek računa v storitvah VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru, Telegram.

Po prijavi v uporabniški račun mora igralec vnesti manjkajoče podatke o sebi. Ta korak lahko opravi pozneje. Vendar brez preverjanja profila (primerjava vnesenih podatkov s poslano kopijo potnega lista) uporabnik ne bo mogel osvojiti promocije ali dvigniti svojega denarja s spletnega mesta.

Bonus za registracijo do 100 EUR

Registracija BetwinnerjaRegistracija Betwinnerja

Bonusi in promocije stavnice Betwinner

Igralci, ki imajo radi različne promocije stavnice, bodo zagotovo cenili Betwinnerjevo ponudbo. Razdelek PROMO vsebuje več deset različnih ponudb za športne dogodke in igre na srečo. Poleg tega so razvrščene po kategorijah, kar igralcem omogoča, da se veliko lažje seznanijo s ponudbo stavnice.

Novi uporabniki pogosto sprašujejo o razpoložljivosti bonusa za prijavo. Betwinner ponuja igralcem, da vplačajo depozit in prejmejo 100 % bonusa na svoj račun. Če uporabnik ne bo uporabil promocijske kode partnerja, je znesek nagrade enak 100 $*. Če kodo uporabi v fazi registracije, se lahko bonus poveča na 130 dolarjev*. Smo Betwinnerjev partner in vam ponujamo uporabo naše promocijske kode za povečanje vpisnega bonusa.

Poleg bonusa za dobrodošlico na igralce čakajo tudi druge promocije. Ker jih je veliko, bomo izpostavili le nekaj ponudb:

 • “Sreča dneva. Priložnost, da v dnevnih športnih žrebanjih zaslužite po 500 promocijskih točk.
 • “Bonus za serijo neuspešnih stav”. Nadomestilo za serijo 20 neuspešnih stav.
 • “100-odstotni bonus za četrtkovo vplačilo”. Priložnost, da na svoj bonus račun prejmete do dodatnih 100 dolarjev*.
 • “Bonus za rojstni dan”. Promocijska koda za brezplačno stavo na uporabnikov rojstni dan.

* Ali protivrednost tega zneska v lokalni valuti države.

Betwinner športne stave in igre na srečo

Stavna družba Betwinner je za svoje uporabnike pripravila obsežno ponudbo stav in iger. Glede na število in raznolikost dogodkov lahko podjetje uvrstimo med vodilne na trgu. Igralci imajo možnost staviti na več kot tisoč tekem na dan, število iger in nešportnih dogodkov pa presega več sto.

Za lažji dostop do ponudbe so vse stave in igre razvrščene v posebne razdelke, do katerih lahko dostopate prek menija. Športni navdušenci lahko obiščejo strani “Linija” in “V živo”. Tu so predstavljene najbolj priljubljene tekme iz različnih lig. Stavnica ponuja dogodke za več kot 40 športov, vključno s kriketom, snukerjem in pasjimi dirkami. Igralci lahko izbirajo med več kot deset različnimi vrstami stav, od posameznih stav do več stav. Kvote za vse dogodke so povprečne za trg, nekatere pa so boljše od konkurenčnih. Uporabniki Betwinnerja lahko sklepajo stave pred tekmo in v živo. Poleg tega si lahko nekatere tekme v rubriki V živo ogledate prek spleta.

Ruleta, baccarat in druge klasične igre so na voljo na strani “Igralnica”. Igralne avtomate lahko najdete v razdelku “Igre z dobitki”. Poleg tega so uporabnikom na voljo tudi televizijske igre, bingo in poker, ki so predstavljeni v istoimenskih razdelkih na spletni strani stavnice. Igre podpirajo najbolj priljubljeni proizvajalci programske opreme, kar kaže na to, da je ponujena zabava na področju iger na srečo na visokem nivoju.

Načini vplačila in izplačila pri Betwinnerju

Za številne uporabnike je pomembno, da stavnica podpira različne načine plačevanja. To jim omogoča, da izberejo najboljšo storitev (v smislu udobja in pristojbin) za vplačilo ali prenos dobitkov na osebni račun. Betwinner bo poskrbel za potrebe vseh uporabnikov. Podjetje kumulativno ponuja več kot 150 plačilnih možnosti, vključno z mednarodnimi storitvami in lokalnimi plačilnimi instrumenti.

Betwinnerjevi igralci lahko izkoristijo:

 • Prenosi s karticami, npr. Visa, MasterCard.
 • Bančna nakazila prek sistema Sepa itd.
 • Neteller, ecoPayz itd.
 • Elektronske denarnice, npr. B-Pay, Epay, QIWI.
 • 24 plačilnih terminalov AllTime, e-Pay itd.
 • Polnjenje z denarjem v partnerskih poslovalnicah.
 • Kriptovalute, vključno z bitcoini, monero in litecoini.
 • Predplačniške kartice, kot so PaySafeCard, AstroPay Card in druge.

Podrobnosti o vseh načinih plačevanja so na voljo v razdelku Plačila.

Podpora igralcem pri stavnem posredniku Betwinner

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pomisleke, se lahko obrnete na našo ekipo za podporo 24/7. Operaterji pri Betwinnerju so vam na voljo za pomoč v več deset jezikih. Ekipo za podporo lahko kontaktirate prek številke odprte telefonske linije in elektronske pošte. Številko in elektronski naslov najdete v razdelku Kontakt. Na voljo je tudi spletna klepetalnica, ki je na voljo v spodnjem desnem kotu strani.

Odzivni čas je odvisen od izbranega kanala. Najdaljši čakalni čas je 24 ur, če vzpostavite stik prek e-pošte.

Zaključek o storitvi Betwinner

Stavna družba Betwinner je pred vstopom na trg spletnih iger na srečo svoje storitve izvajala prek mreže uveljavljenih poslovalnic v evropskih državah. Te izkušnje so podjetju pomagale, da se je pravilno odločilo, preden je za svoje stranke ustvarilo spletne storitve. Zato ni presenetljivo, da je stavnici v kratkem času uspelo postati pomemben igralec na spletu. Njene storitve uporablja na tisoče stavnikov po vsem svetu.

V pregledu smo na kratko opisali vse funkcije Betwinnerja in stavniške platforme. Opazili ste lahko, da so prednosti podjetja funkcionalna spletna stran, zanimiva ponudba, široka paleta promocij in načinov plačila. Če govorimo o slabostih, so to blokiranje strani s strani ponudnikov internetnih storitev v številnih državah, pomanjkanje zemeljskih pisarn in strog finmonitoring. Kljub slabostim pa je stavnica vredna pozornosti, tako za začetnike kot za profesionalne stavnike.

Pogosto zastavljena vprašanja o stavni družbi Betwinner

✅ Kakšno licenco uporablja stavnica Betwinner?

Betwinner stavnica ima licenco v jurisdikciji Curacao. Podjetje uporablja dovoljenje 8048/JAZ družbe Antillephone N.V. Zahvaljujoč temu dovoljenju lahko vse spletne storitve stavnice služijo uporabnikom s sprejemanjem stav na športne in nešportne dogodke ter igre.

💵 Kakšen vstopni bonus lahko pričakujejo igralci Betwinnerja?

Novi uporabniki pri Betwinnerju lahko na začetku prejmejo lep pozdravni bonus. V ta namen morate ob prvem vplačilu opraviti polog. Takoj zatem se vam bo nakazala nagrada v višini 100 % zneska vplačila. Ponujamo vam, da najvišji znesek bonusa (100 $) povečate za 30 %. V ta namen smo v opisu navedli promocijsko kodo, ki jo je treba vnesti ob ustvarjanju računa.

📱 Kje lahko prenesem mobilno aplikacijo Betwinner?

Na spletni strani stavnice je na voljo stran “Aplikacija za pametne telefone” (do nje dostopate prek zgornjega menija). Na njej so na voljo podrobne informacije o tem, kako namestiti aplikacijo za operacijska sistema Android in iOS. Vendar lahko namestitveno datoteko za Android prenesete samo s spletne strani Betwinner. Aplikacija za iOS je na voljo na uradni tržnici (Apple Store). Drugih virov za prenos aplikacije ni.

💳 Katere plačilne metode podpira Betwinner?

Po podatkih stavnice je uporabnikom na voljo več kot 150 načinov plačila. Stavnica podpira kartice mednarodnih in nacionalnih plačilnih sistemov, e-denarnice, plačilne sisteme, kriptovalute, bančna nakazila, gotovinska plačila, predplačniške kartice itd. Še ena prednost Betwinnerja je, da za razliko od plačilnih storitev ne zaračunava provizij za vse prenose. Zato vam priporočamo, da jih in njihove provizije preverite na spletni strani stavnice.Logo_betwinner

100 EUR bonus