Intro

Sistem 1xBet: značilnosti sklenitve stave

Система 1хБет
Izkušeni stavniki se odločajo za 1xBet zaradi priročne storitve za sklepanje stav in razpoložljivosti kompleksnih kombiniranih stav. Izbira slednjih je precej velika, o čemer smo pisali v članku o vrstah stav. Vendar pa so kompleksne ekspresne stave, 1xBetove verige in sistemi med igralci še posebej priljubljeni. Kaj je sistem 1xBet, kako ga sestaviti in kako ga vplačati, bomo obravnavali v tem novem članku

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Koncept sistema 1xbet

Med kombiniranimi stavami, ki jih ponuja stavnica, je sistem precej zapletena stava. Da bi se z njo spoprijeli, morate pridobiti izkušnje s preprostejšimi stavami. Zato priporočamo, da to vrsto stav uporabljajo izključno profesionalci. Statistični podatki kažejo, da se sistemi, ki jih pripravijo začetniki, pogosto končajo z izgubo.

In tako je sistem 1xbet kombinacija več ekspresnih stav , ki se bodo igrale, če boste zmagali na določenem številu izbir. Za razliko od klasičnega ekspresa 1xbet, pri katerem se morajo igrati vse selekcije, sistem torej dopušča tudi negativne izide dogodkov.

Da bi razumeli število stav, ki se bodo igrale, si morate ogledati razsežnost sistema. Zapisana je v dveh številkah, na primer “2/3” ali “2 od 3”. V tem primeru je kombinacija sestavljena iz 3 ekspresnih stav na 2 izida. Da bi sistem 1xBet zmagal, morata biti vsaj 2 napovedi zmagovalni. Ker je mogoče igrati različne parlay stave, obstaja zapleten sistem za izračun kvote in dobitkov. Stavnica zagotavlja posebno shemo (tabelo) za izračun zneska dobitkov. Na spletnem mestu je na voljo tudi kalkulator za izvajanje izračunov. Slednja možnost bo veliko bolj priročna za igralce, ki šele začenjajo uporabljati sisteme.

Система в 1хБет

Izračun sistema 1xbet

Kot smo omenili v prejšnjem razdelku, lahko za izračun dobitkov v sistemu 1xbet uporabite posebno tabelo ali kalkulator. Seveda pa je privlačna možnost tudi samodejni način izračuna dobička. Vendar pa pri njeni uporabi igralec ne bo mogel v celoti razumeti načela sistema. Bolje se je naučiti, kako to kombinirano stavo izračunati ročno, in šele nato uporabiti druge samodejne storitve.

Navedimo primer sistemskega izračuna v igri 1xbet z uporabo možnosti stave “2 od 3”. Recimo, da je uporabnik vložil 900 rubljev* na 3 nogometne tekme:

  • “Wolfsburg bo premagal Red Bull s kvoto 2,50 (dogodek #1).
  • “Manchester United bo premagal Atlanto pri tečaju 2,49 (dogodek št. 2).
  • “Sevilla na tekmi v Lillu pri tečaju 1,70 (dogodek št. 1).

Po postavitvi sistema bodo oblikovani 3 izrazi po 2 dogodka v vsakem. Znesek bo enakomerno razdeljen med ekspresne stave, in sicer po 300 rubljev* za vsako.

Če bo odigrana 2. ekspresna stava, ki jo sestavljata dogodka 2 in 3, bo uporabnikov dobitek znašal: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 rubljev*.

In če bodo vse variante stav v sistemu 1xBet zmagovalne, potem lahko računate na naslednji dobitek: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 rubljev*.

Tako igralci z vplačilom sistema prejmejo manjši dobitek kot pri običajnih ekspresnih stavah. Vendar pa ima ta vrsta stave večje možnosti za uspeh in dobitki bodo višji kot pri posameznih stavah. Sistemi so zato med stavnicami zelo iskani.

*Ali znesek, ki je enakovreden drugi valuti.

Таблица расчета системы 1хБет

Postavitev sistema na 1xBet

Vlaganje sistema na spletnem mestu 1xBet je enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da v razdelkih “Line” ali “Live” izberete izide, ki vas zanimajo. Nato morate na svoj stavni listek dodati vsaj 3 napovedi in v polju za vrste stav poiskati sistem. Dodan mu bo številčni simbol, ki označuje število stav v kombinaciji. Če izberete 3 selekcije, vam bo stavnica predlagala sistem 2/3. V zadnjem koraku je treba določiti znesek stave in vplačati stavo.

Čeprav stave s sistemom 1xBet ni težko skleniti, je treba upoštevati nekatere posebnosti:

  • Najmanjše število izidov v sistemu je 3.
  • Največje število možnosti je 20. Tako je največje število možnih izidov 184 756.
  • Stavnica ne določa najnižjega zneska stave.

Na ta način se lahko uporabnik odloči za tekme v vrsti ali v igri in oblikuje svoj sistem. Več kot je dogodkov v kombinaciji, več dobitkov čaka igralce na spletnem mestu 1xbet.

Pomembne novice