Intro

1x stava Češka

Od leta 2012 se je igralništvo zaradi zakona o loteriji bolj ali manj zmanjšalo. V nekaterih mestih lahko opazimo popolno prepoved teh lokalov, zato se domačini vse pogosteje obračajo na tuje spletne igralnice, ki sprejemajo igralce iz te države. Po drugi strani so športne stave zelo iskane in obstaja več lokalnih pravih in spletnih stavnic, ki ponujajo to obliko zabave. Za poslovanje v tem sektorju podjetja potrebujejo licence, ki jih država izdaja stavnicam.

Igralne možnosti pri 1xbet

Naša prednostna stavnica je 1xbet, ki na svetovni ravni deluje že od leta 2007. Za registracijo vas bodo nagradili z bonusom do 100 EUR/USD, ki se izplača ob vašem prvem pravem pologu. Temu sledijo številni stalni bonusi, s katerimi vas bo 1xbet nagradil za izkazano zaupanje pri naslednjih stavah in igrah. V spletni igralnici lahko izbirate med več igrami, vključno s pokrom ali ruleto v živo, tukaj pa lahko stavite tudi z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih ponujajo spletne stavnice. Seveda je na voljo tudi mobilna aplikacija, s katero imate svoje stave in dobitke vedno pod nadzorom. Ena od glavnih prednosti je, da je spletno mesto v celoti na voljo v slovaškem jeziku, ki ga razume večina češkega prebivalstva.

Spletne stave na Češkem

Ključno leto, v katerem se je število igralnih salonov hitro zmanjšalo, je bilo leto 2012. Natančneje, šlo je za zaprtje več kot 5.000 lokalov, ki so v državi delovali zakonito. V nekaterih mestih ne boste več naleteli niti na igralnice, ki omogočajo to obliko zabave. Poleg tega vlada blokira vse igralnice in stavnice, ki niso pridobile licence, zato nekateri spletni portali stavnikom sploh niso dostopni. Vendar poznamo način, kako lahko obidete blokade spletnih mest in si ogledate vsa spletna mesta, ki jih cenzurirajo vlada in ponudniki internetnih storitev. Natančneje, Windscribe in NordVPN, ki vam omogočata, da spremenite svoj naslov IP in lokacijo povezave. Morda sedite na kavču na Češkem, vaš računalnik pa se pretvarja, da je povezan na primer v Nemčiji, kjer so igre na srečo dovoljene.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Češka

Najhitrejši način dela so prenosi s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in tudi Maestro. Poleg tega so sprejete tudi e-denarnice, ki imajo na internetu širok spekter uporabe in jih banke ne spremljajo toliko, saj lahko negativno dojemajo prenose, povezane z igrami na srečo. Takšne denarnice so na primer E-Pay ali B-Pay, 1xbet pa sprejema tudi številne druge. In končno, tudi ljubitelji kriptovalut bodo našli nekaj zase, saj stavnica poleg najbolj znanega Bitcoina sprejema tudi številne druge. Zahvaljujemo se vam za branje tega članka in vam želimo veliko sreče!

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice