Intro

1xbet Kosovo

Zaradi vse večje stopnje kriminala so bile leta 2019 prepovedane vse vrste iger na srečo v igralnici. Zato ni igralnic ali stavnic, kjer bi se lahko domačini prepustili tej zabavi. Vendar pa trenutno ni blokiranih spletnih strani, zato domačini iščejo vse vrste stavnic, pri katerih lahko poskusijo srečo. V današnjem članku vam bomo predstavili eno od vodilnih, ki deluje na svetovni ravni, poleg tega pa vam bomo pokazali način, ki bo stavnikom v drugih državah omogočil ogled blokiranih spletnih mest na to temo. Nikoli ne vemo, kdaj bo prišlo do blokade na Kosovu.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Po kliku na zadnji korak registracije vas bo 1xbet nagradil z bonusom do 100 EUR/USD na vaš prvi polog. To je eden najvišjih, kljub temu pa so na voljo tudi bonusi med nadaljnjim igranjem za zaupanje, ki ga pokažete v 1xbet. V igralnici lahko na primer igrate poker ali ruleto v živo, lahko pa tudi stavite z nekaterimi najvišjimi kvotami, ki jih lahko najdete v primerjavi z drugimi. Za igralce in stavnike je na voljo odlična spletna stran, ki jo dopolnjuje mobilna aplikacija, ki deluje na napravah Android in iOS.

Spletne stave v Sloveniji

V medijih lahko zasledite, da so bile igre na srečo popolnoma prepovedane zaradi vse večje stopnje kriminala. Vendar pa domačine še vedno spodbuja dejstvo, da spletna mesta s to tematiko niso blokirana. Vendar se to lahko kadar koli spremeni, zato vam bomo predstavili dva programa, ki ju uporabljajo stavnice v državah, kjer vlada in ponudniki interneta blokirajo različne vsebine. Konkretno sta to programa NordVPN in Windscribe, ki vam omogočata spremembo naslova IP in lokacije povezave. Na ta način si lahko ogledate vse vsebine, ki jih vlada poskuša cenzurirati, saj se praktično preselite v drugo državo, kjer so na primer igre na srečo popolnoma zakonite. Te programe uporabljamo tudi sami, deloma zaradi velike varnosti v javnih omrežjih WIFI, ki jih hekerji pogosteje napadajo.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Kosovo

Najhitrejše možnosti so Visa, MasterCard in tudi Maestro. Na voljo so tudi e-denarnice, ki postajajo vse bolj priljubljene zaradi svoje široke uporabnosti na internetu. Primeri teh denarnic so blagovne znamke E-Pay ali B-Pay, številne druge pa so navedene v plačilnih pogojih 1xbet Kosovo. Ne smemo pa pozabiti na kriptovalute, med katere verjetno sodi tudi najbolj znani Bitcoin. Tako bo pri 1xbet vsakdo našel pravo stvar zase. Zahvaljujemo se vam, da ste prebrali ta članek, in želimo vam veliko sreče!

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice